Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Uydu Frekansları Sitesi
Merhabalar,
Bir süredir üzerinde çalıştığımız projenin bu hafta sonuna geldik. Kapsamlı ve detaylı olarak uydu frekansları listelemesi üzerine bir site. Türkçe, Almanca ve Fransızca dil desteği daha sonra eklenecek. Her türlü görüşlerinizi bekliyoruz.
Adres : Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
hayırlı olsun guzel siteye benziyor
Teşekkürler.. sizlerinde desteği ile daha iyi hale getirmeyi düşünüyoruz.
Teşekkürler.. sizlerinde desteği ile daha iyi hale getirmeyi düşünüyoruz.
Site guzel planlanmış ama son degişen frekans listesi biraz duzenli olabilir yinede guzel:45:
Arkadaşlar önerilerinize açığız.. daha düzenliden kastınız nasıl olabilir mesela?
Hayırlı olsun arkadaşım basarılar sana
Hayırlı olsun kardeş. Frekans listelerini hazırlamada yararlanırız inşallah.
Saygılar.
airman06
22-07-2009, 09:46
benim çok hoşuma gitti.hayırlı olsun.. sık kullanılanlara ekledim bile.
seyfi505050
22-07-2009, 14:31
Hayırlı olsun
ceydonmez
22-07-2009, 19:45
Hayırlı olsun kardeş.
kavlak74
22-07-2009, 21:59
Hayırlı olsun arkadaşım basarılar
TEKNİSYEN101
22-07-2009, 22:32
Merhabalar,
Bir süredir üzerinde çalıştığımız projenin bu hafta sonuna geldik. Kapsamlı ve detaylı olarak uydu frekansları listelemesi üzerine bir site. Türkçe, Almanca ve Fransızca dil desteği daha sonra eklenecek. Her türlü görüşlerinizi bekliyoruz.
Adres : Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Hayırlı olsun :45: sitenizi inceledim bayağı güzel olmuş diğer sitelerden farklı görünüyor,sık kullanılanlara ekledim, En kısa zamanda Türkçe dilini eklemeniz dileğiyle.
İlk gördüğüm eksiklik kanalların karşısında hangi dilde yayın yaptıkları yazmıyor.
saygılar
satelcom
23-07-2009, 00:52
site hayırlı olsun ancak adi ve aşşağılık emperyalist ingilizlerin lisanı yerine direkt türkçe ile başlatsaydınız daha yerinde bir uygulama olurdu.dünyada her zeminde kendi lisanımız türkçeyi hakim kılmalıyız.selamlar.
kanberoğlu
23-07-2009, 01:13
Hayırlı olsun . en kısa zamanda türkçe dil desteğini bekliyoruz.