Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu haberi okuyan artık damacana su içemez
Sapıklığın bu kadarına da pes!.. Sucu boş damacanayı alıyor. Asansöre giriyor ve gerisini güvenlik kamerası kaydediyor. Tek kelimeyle iğrenç Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde bir siteye su götüren su dağıtıcısının asansörde boş damacanayla mastürbasyon yaptığı tespit edildi.
Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, ilçedeki bir sitenin yönetimi, sitenin güvenlik kameralarında ve bilgisayar sisteminde arıza olunca sistemi kuran firmaya bildirdi. Firma yöneticileri, arızayı gidermek için bilgisayarlı sistemi ve güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Arızayı belirlemeye çalışan firma, kısa süren çalışma sonunda duyanları şaşkına çeviren bambaşka bir olayı gün yüzüne çıkardı.
BOŞ DAMACANAYLA MASTÜRBASYON
Bilgisayar firması yetkilileri, sitenin 10'ar katlı bloklarından birinin asansöründe, binaya su getiren firmada çalışan 27 yaşındaki su dağıtıcısı N.K.'nın yaklaşık 1 dakika boyunca boş damacanayla mastürbasyon yaptığını gördü.
Bilgisayar teknikerleri, kayıtları daha da dikkatle incelediklerinde aynı kişinin aynı gün içinde iki kez su getirdiğini, ikisinde de asansörde boş damacanayla mastürbasyon yaptığını tespit etti. Firma yetkilileri, durumu hemen site yönetimine bildirdi.
ARTIK ÇEŞMEDEN İÇİYORUM
Site yönetimi durumu örtbas etmeye çalışsa da site sakinlerinden inşaat teknikeri T.K. güvenlik kamerası görüntüleriyle karakola başvurdu. Yaşanan olayı seyrettiğinden beri şehir şebekesinden su içtiğini söyleyen T.K. su dağıtıcısından şikayetçi oldu. İşten çıkarılan N.K. çıkarıldığı savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. Olayın ardından sitenin içindeki duvarlara ise, su dağıtıcısının çalıştığı firmadan 'bazı nedenlerle' su alınmaması gerektiği uyarıları asıldı.
cemil974
22-07-2009, 16:02
pesss yani
mistortune
22-07-2009, 16:09
damacana su almayın gidin belediyenin su doldurma yerleri var hem daha ucuza hem de böyle sapıklarla ugrasmamıs olursunuz..
Bu sapığa uzun halikarnaz şarap şişesi lazım.sandalye olarak kullansın:46:
kirmastılı
22-07-2009, 17:04
daha seviyeli kelimeler seçiniz
edıt by oldsman
ve bir çok su firmasının adam gibi temizlemesi yok dikkat edilmesi gereken bir durum
vallahi pes doğrusu adam sapıklıkta çığır açmış
ne rakı şişesi nede şarap şişesi ona ancak elektrik diregi lazım ancak yeter
Vay canına ya neler duyuyoruz
izmirlim
22-07-2009, 23:24
şimdi 1,5 lt petşişe şeklinde yavruları olur artık. Adam akıllı yarım litreliklere aynı işi yapsa suç teşkil ederdi damcana canım 19 litre cok geniş..ya birde ya adam *** ise düşünemiyorum damacanın halini kutsal damacana ..:D
dursun55
22-07-2009, 23:36
ne yani bir deli sapık su bidonuna şeyeddi diye bütün su satıcılarını suçlamakmı gerekir?
ne yani bir deli sapık su bidonuna şeyeddi diye bütün su satıcılarını suçlamakmı gerekir? elbette gelmez ama insanın aklına binbir turlu sey geliyor
vaybe ne manyaklar var demekki fazladan boş damacana olduğu zamanlardada grup yapıyordur herhalde damacanalarla:))))
sarıkanarya_41
23-07-2009, 02:59
allahtan çeşmeden içiyoruz. fakara arkadaşın dediği gibi ama o biraz kısa gelir.
iyi hoş da ben bu sıteyı esımle beraber takıp edıyorum kelımelrınız hos degıl.ayrıca burası supersat burada kımın mstrbsyn yaptıgı yazılmamalı turk orf adetlerıne aile yapısına aykırıdır.:46:
belki ağır tahrik vardır arkadaşlar hemen suçlamayın adamı :D
iyi hoş da ben bu sıteyı esımle beraber takıp edıyorum kelımelrınız hos degıl.ayrıca burası supersat burada kımın mstrbsyn yaptıgı yazılmamalı turk orf adetlerıne aile yapısına aykırıdır.:46:
Olayı çarpıtmayalım,bu olay sadece TR mahsus değil dünyanın herhangibir
yerindede olabilirdi ki mstrbsyn kelimesi o kadarda ayıplanacak bir şey değil
gayet doğal bir kelime aynen yemek içmek gibi bir ihtiyaç bundan utanılacak
bir durum olduğunu sanmıyorum modern dünyada yaşıyoruz ve buna ayak
uydurmak zorundayız uymazsak eğer toplumdan eninde sonunda dışlanırız
Neyse sonuçta olay olmuş ve şahıs yakalanmış ki bence bunu bilerek değilde
akli dengesinin biraz kaçık olduğunun göstergesidir
Bu yazılarda tek katılmadığım taraf yorum yapan arkadaşların yangına
körükle gidercesine kelimelerine dikkat etmeden yorumlarını yapmalarıdır
Olayı çarpıtmayalım,bu olay sadece TR mahsus değil dünyanın herhangibir
yerindede olabilirdi ki mstrbsyn kelimesi o kadarda ayıplanacak bir şey değil
gayet doğal bir kelime aynen yemek içmek gibi bir ihtiyaç bundan utanılacak
bir durum olduğunu sanmıyorum modern dünyada yaşıyoruz ve buna ayak
uydurmak zorundayız uymazsak eğer toplumdan eninde sonunda dışlanırız
Neyse sonuçta olay olmuş ve şahıs yakalanmış ki bence bunu bilerek değilde
akli dengesinin biraz kaçık olduğunun göstergesidir
Bu yazılarda tek katılmadığım taraf yorum yapan arkadaşların yangına
körükle gidercesine kelimelerine dikkat etmeden yorumlarını yapmalarıdır
YORUMLARINIZI YAPARKEN CİDDİ OLUNUZ
sarıkanarya_41
23-07-2009, 03:31
yok hocam sadece 5 nolu mesaj edıtlenmelı kufur icerıklı yoksa halka acık forummuz var.
yok hocam sadece 5 nolu mesaj edıtlenmelı kufur icerıklı yoksa halka acık forummuz var.
edİtlendi
eeeeeeeeeeeeee ne günlere kalıyoruz anlamadımki ya bursalılar hep mi böle olur:D
ha bide oldsaman abi sarı kanaryanın alıntı yaptığı mesajıda edeitle istersen senin edeitlediğin yerden alıntı yapmış onu unutmuşsun
firelove
23-07-2009, 11:58
vay anasını yaw.damacanayla mastürbasyon mu olur.hem asansörü hem damacanayı kirletiyor.kendi evine gittiğinde kendi damacanasıyla doya doya yapsaydı madem damacana tutkusu var.suyun markası dahil herşey değişir valla....massu ya da mastürsu..aloooo su servisimi...evet....bana bir massu gönderebilir misiniz...tamam efendim adresi alayım:D
şişme kadınla şişme damacanayı karıştırmısın o anki abazalıkla:)))
firelove
23-07-2009, 13:22
şişme kadınla şişme damacanayı karıştırmısın o anki abazalıkla:)))
sayın gs78 bir bayan değerlendirmesi ile siz de ilginç yorumlar da bulunuyorsunuz.böyle davranış sergileyen erkekler bayanların değerlendirmesi ile daha çok sapık ruhlu olarak mı görülüyor acaba
arkadaşlar yorumlar hep böle cinsel boyutta olursa konuyu kapatrım. yorumlarınızda kullandığınız kelimelere dikkat edin modern yaşam modern hayat derken türk toplumunun yaşamsal örf ve adetleri bu forumda çiğnenmez. konuda yaptığınız yorumlara dikkat edin.
firelove
23-07-2009, 15:19
olay cinsellik üzerine yorum yazmamız gerektiren bir olay değil.olayın cinsellik unsuru değil ön planda olan.irdelenen şey de cinsellik değil.bireysel olarak insanların davranış biçimlerinin bir toplumun içerisinde nasıl karşılandığı ne gözle bakıldığı nasıl algılandığı nasıl değerlendirildiğidir.wtwt99 arkadaşın haber unsuru taşıyan yazısı üzerine forum üyelerinin değişik değerlendirmelerini görüyoruz.kimse işi cinsel obje unsuru şeklinde değerlendirmemiş.insanlar böyle olaylarla karşılaştıkları zaman mutlaka az veya çok latifeli esprili ifadelerle yaklaşırlar.bu gibi davranış sergileyen insanların durumlarını kadın ve erkeklerin nasıl değerlendirdiğini bilmek toplumun değer yargıları bakış açılarını anlamak adına önemli bir şey.bu memlekette değer yargılarımız neden bir bir çözülüyor.her geçen an neden bu millet durmadan dejenere oluyor.önemsenmesi üzerinde durulması böyle sorunlara çözüm üretecek mekanizmaların çalıştırlması gerekmez mi.bireysel bir davranış koskoca bir toplumu etkileyebiliyor.yani aslında her koyun kendi bacağından asılmıyor. Harun Reşit, kendisini sık sık ikaz eden Behlül Dânâ Hazretlerine sen kendi işine bak
dermiş. Her koyun kendi bacağından asılır.Bunun üzerine Behlül Dânâ Hazretleri bir koyunu kesip mahallede kimsenin hemen göremeyeceği bir yerinde bacaklarından asmış.aradan günler geçtikçe koku bütün mahalleyi kaplamaya başlamış.Mahalle sakinleri şikayetçi olmuşlar kokudan.Herkes rahatsız olmuş.bu olayı Behlül Dânâ Hazretleri nin yaptığını öğrenince harun reşite şikayet etmişler.harun reşit Behlül Dânâ Hazretleri ni saraya çağırıp sorduğunda Behlül Dânâ Hazretleri hani demiş her koyun kendi bacağından asılıyordu kendine rahatzılık veriyordu kendini ilgilendiriyordu sadece.aslında böyle bir olayı pedegogların eğitim bilimcilerin psikiyatristlerin tv programlarında enine boyuna tartışmaları bu davranışlara bir ad koymaları ve böyle şeylere çözüm yolları bulmaları gerekiyor.biz burada latifeli ifadelerle meseleyi geçiştiriyoruz sadece
eeeeeeeeeeeeee ne günlere kalıyoruz anlamadımki ya bursalılar hep mi böle olur:D
ha bide oldsman abi sarı kanaryanın alıntı yaptığı mesajıda edeitle istersen senin edeitlediğin yerden alıntı yapmış onu unutmuşsun
Üzerime almıyorum
Bursalılar neden sizi bu kadar ilgilendiriyor kardeşim
Hepmi böyle oluyor derken başkalarıyla karıştırmayın
Elimizde 5 parmak var hiçbiri birbirine benzemediğini göreceksiniz
Dediklerimi umarım anladınız.
Ayrıca başka bir forumda olsa sizi hemen banlarlardı
:tomato: :tomato: :tomato: