Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Topkapı'da yangın

Volkan
02-08-2009, 00:55
Yeşil Kundura A.Ş'nin Topkapı'da bulunan deposunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı

Only the registered members can see the link
Edinilen bilgiye göre, Topkapı'da Yılanlı Ayazma Yolu 15 numaralı Yeşil Plaza'nın 4. katında saat 18.30 sıralarında yangın çıktı.

Olay yerine Zeytinburnu, Merter, Bayrampaşa ve Fatih itfaiye ekipleri sevk edildi. Mağazanın depo bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede tüm mağazayı sardı.

Alevlerin kontrol altına alınamaması üzerine Avcılar, Bakırköy ve Yeşilköy itfaiye ekipleri de takviye olarak olay yerine gönderildi. Müdahale esnasında 2 itfaiye aracı yanma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Yeşil Kundura sahibi Emel Yeşil Küçükçolak, depoda patlayıcı madde bulunmadığını yaklaşık 200 bin çift ayakkabının bulunduğunu söyledi. Küçükçolak şunları kaydetti:

"Haberi depo yetkililerinden aldım. Sayım bitmiş. Hemen akabinde bir duman görmüşler. Büyük bir ihtimalle elektrik kaçağından çıkmış. Elimizde net bir bilgi yok. Allah'a şükür herhangi bir can kaybı yok. Depoda ağırlıklı olarak ayakkabı stoğumuz vardı. Patlayıcı herhangi bir madde yok.Yaklaşık 200 bin çift mal vardı. Sayım da bugün yapıldığı için çok net sonuçlar alabileceğiz. Ben de televizyondan izliyorum. İtfaiye canla başla çalışıyor."

pencere77
02-08-2009, 01:01
akşam haberlerinde izlemiştim yangın haberini....epey bi ayakkabı yanmış.....Allah^tan insanlara bişey olmamış