PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şemdinli'de mayın patladı: 4 şehit

Volkan
30-08-2009, 20:32
Biri astsubay 4 asker şehit oldu.

Only the registered members can see the link

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde gerçekleştirilen terör saldırısında 4 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.
Alınan ilk bilgiye göre, operasyondan dönen askeri time teröristler tarafından silahlı ve bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 4 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Şehit olan 4 askerden 3'ünün uzman çavuş, birinin astsubay olduğu öğrenildi. Yaralanan asker Hakkari Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Bölgede güvenlik güçlerince hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.
HAKKARİ - İHA

Volkan
30-08-2009, 20:34
Allah belalarını versin bunlara destek verenlerede evini kapısını acanada lanet olsun.

airman06
30-08-2009, 20:45
şu mübarek günde şehitlerimize bu tuzağı kuranları bunlarla birlikte dağda kırda şehirde ankara da her nerde sempatizan ve destekçilerine tek bir şey diyorum.
yaptıklarınız karşılıksız kalmıyacak bundan emin olunuz
şehitlerimize rahmet ailelerine ve yüce TÜRK milletine sabır diliyorum.

ayran
30-08-2009, 21:00
şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına büyük sabır versin
tuzağı kuranlara allah belalarını versin arkadaşın dediği gibi bu mübarek ayda....:mad2::mad2:

edenur
30-08-2009, 21:19
Şehitlerimize alllah rahmet eylesin ailelerine allah sabır versin. O pkk kalleşleri ve onlara yataklık eden şerefsiz adilerde sanmasınlar ki öle yaşıyacaz b.k kuyusu bile onlara fazla ve iyi gelir ölümlerin en şerrlisi onların başına gelsin.

erdal05
30-08-2009, 22:39
"demokratik açılm" gündem de ya...
kahretsin ki..birileri bunun olmaması için ...askerlerimizin kanına giriyoo...
şehitlerimize allahtan rahmet...yakınlarına da sabır diliyorum...
ateş düştüğü yeri yakar...bu ateş tüm türkiyeyi yakıyo...:(

edenur
30-08-2009, 23:15
"demokratik açılm" gündem de ya...
kahretsin ki..birileri bunun olmaması için ...askerlerimizin kanına giriyoo...
şehitlerimize allahtan rahmet...yakınlarına da sabır diliyorum...
ateş düştüğü yeri yakar...bu ateş tüm türkiyeyi yakıyo...:(

ne birileri PKK işte. işlerine gelmio istedikleri olmuo pisliklerin zannediolarki uşakları DTP bir halt edecek nah alırlar o istediklerini.

erdal05
30-08-2009, 23:55
edenur arkadaşım...pkk yada ergenekon....ikiside yapabilir...yapmışlardırda..
ikiside eli kanlı örgüttür...
şehit yakınlarımızın başı saolsun ..allah sabır versin tekrar....

afqanasker
31-08-2009, 02:44
Alllah rahmet eylesin ailelerine allah sabır versin.

erdal05
31-08-2009, 07:26
bakın ne demiş başbakanımız....:
Başbakan Erdoğan, "Şemdinli'deki Olay Süreci Baltalamaya Yönelik Terörist Bir Adımdır. Ama Tabi ki Bu Tip Saldırılar, Demokratik Açılımın Devam Etmesini Engelleyemeyecek" Dedi.

bende yukardaki mesajımda bunu dedim ..hemde başbakandan önce...bunu anlamak için çok da zeki olmaya gerek yok...
tabi ki bombalar süreci baltalamak için patlatılıyo....dikkatli olmak lazım...
...
şehit yakınlarımızın tekrar başı saolsun...allah sabırlar versin....

koşti
31-08-2009, 10:20
bende bir iki kelime diyeyim turk devletin yaptığda ayip yani kime buyuk olduğunu gusteriyor o buyukse bizim sayede kurt ve turkler sayesinde adeta kurtlere buyuk olduğunu gusterir gibi bence yanlış buyuk devletsen zaten seni herkes tanır bana patronu bi ara sen neden kendini övmuyorsun benim övmem neye yarar önemli miletin övmesi

swerrt
31-08-2009, 10:32
allah rahmet eylesın

veyselbakan
31-08-2009, 10:57
ne birileri PKK işte. işlerine gelmio istedikleri olmuo pisliklerin zannediolarki uşakları DTP bir halt edecek nah alırlar o istediklerini.

:present::present::present::present::present::present::present::present:
bu ülkede asker bitmez şehitler ölmez vatan bölünmez ama aslada bu memlekette itin soysuzun sözü geçmez!! allah mekanlarını cennet etsin nur içinde yatsınlar bunları yapan larında allah belalarını tez zamanda versin:mad2::mad2::mad2::mad2::mad2::mad2: