Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Baydemir: Askere Sıkılan Kurşun Bana Sıkılsın

Volkan
02-09-2009, 19:47
Only the registered members can see the link

Osman Baydemir, " Askere Sıkılan Kurşun Bundan Böyle Bana Sıkılsın. Ancak Türk Politikacısı da Çıksın Desin ki, Bundan Böyle Gerillaya Sıkılan Kurşun Bana Sıkılsın" Şeklinde Konuştu.

Demokratik Toplum Partisi'nce (DTP) Diyarbakır'da düzenlenen ''Onurlu Bir Barışa Evet Mitingi'' devam ediyor. İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingte konuşan Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir, ateşkesin tek taraflı yürümeyeceğini, çift taraflı olması gerektiğini söyledi.

Aracınıza özel aksesuarlar için tıklayın!
Hakkari'de 30 Ağustos'ta 4 askerin şehit olduğunu hatırlatan Baydemir, "Ben bir Kürt evladı olarak çıkıp derim ki, askere sıkılan kurşun bundan böyle bana sıkılsın. Ancak Türk aydını, Türk politikacısı da çıksın desin ki, bundan böyle gerillaya sıkılan kurşun bana sıkılsın. Çünkü ölmekle, öldürmekle bu sorun çözülmez." dedi.

Konuşmasına önce Kürtçe başlayan Baydemir, daha sonra Türkçe devam etti. Son çağrısını yaptığını söyleyen Baydemir şöyle konuştu: "Artık vicdanlarımızı ortaya koyma zamanı gelmiştir. O halde son çağrımı yapıyorum: Ey kardeşliğine inandığım Türk halkı. Elinizi vicdanınıza koyun. Eğer siz olsaydınız 70 yıl boyunca Kürtleştirilmek, Araplaştırılmak istenseydiniz... Diliniz yasaklansaydı, özgürlükleriniz ortadan kaldırılsaydı, kasabalarınızın isimleri değiştirilseydi... İsyan etmeyip de ne yapacaktınız? Özgürlük ne kadar Türk'ün karakteri ise, o kadar da Kürt'ün karakteridir." (CİHAN) (Cihan Haber Ajansı) 01.09.2009 18:25 [1749504]

Volkan
02-09-2009, 19:55
Bunlar kadar dönek şeref yoksunu yaratık yok ya. Senin o gerilla die tabir ettiklerin yaratıklar anana bacına yengene halana tecavüz edip öldürdüler bide gelmiş konuşuo. Sen ve sana destek vernlerin ne oldukları belli bide gelmiş haklı gibi üste çıkmaya çalışıo Türk askeri hangi sivile sizin davrandığınız gibi davrandı.

O pis ağzınla bizim askerimizi bile ağzına alma senin başkana yapan o DTP den millet vekili cıkaran ve orda onları alkışlayan ların benım gözumde onlarda farkı yok. Anasına bacısına tecavüz edip haklı gibi gören şahsiyetsizler gelmiş bide açılım die ellerinde mikrofonla atıp tutuolar. Neymiş dilleri yasaklanmış isimler değişmiş demekki değişmese tecavüz ölüm normal bişi olacak.

sizin gibiler daha çok atıp tutarlar bu açılım furyasıda bitecek ondan sonra ne yapacaksınız bakalım. Sizlere destek verenleride kınıyorum onlara diecek çok şeyım var ama kurallar.

bide FOX tv de Askere sıkılan bana sıkılsın kısmı gösterıldı ama diğer gerilla lafı gösterilmedi sanki adamı iyi bir pislik olarak gösterecekler. Bunlara yardakçılık eden tv kanallarıda aynı kefede.

nurettin01
02-09-2009, 20:14
sen o kurşuna bile değmezsin.

beydemir
02-09-2009, 20:38
askerin sıktığı kurşunla teröristin sıktığı kurşunu aynı görenlere yuuuuuuuuuuh olsun insan olsa bi insan düşünür asker ırzınızın malınızın canınızın bekçisi diğeri tam tersi insan bi lafı söylerken bi düşünür be.

ayran
03-09-2009, 00:41
Millî Savunma Bakanlığı

Only the registered members can see the link 31 Temmuz 1970 tarihli ve 1325 sayılı "Millî Savunma Bakanlığı Görev ve Teşkilâtı Hakkında Kanun" kapsamında Millî Savunma Bakanlığı, millî savunma görevlerinin siyasi, hukuki, sosyal, mali ve bütçe hizmetlerini; Silahlı Kuvvetlerin Bakanlar Kurulunca kararlaştırılacak savunma politikası çerçevesinde, Genelkurmay Başkanlığı tarafından tespit edilecek ilke, öncelik ve ana programlarına göre barışta ve savaşta asker alma hizmetlerini; silah, araç gereç ve her çeşit lojistik ihtiyaç maddelerinin tedariki hizmetlerini; harp sanayi hizmetlerini; sağlık ve veteriner hizmetlerini; inşaat, emlâk, iskân ve altyapı hizmetlerini; mali ve mal hesap teftiş hizmetlerini yürütmekten sorumludur.

kaynak:Only the registered members can see the link

baydemir sorarım sana dağdaki askerin nerenin askeri...:warn::mad2:

CABBARİ
03-09-2009, 11:49
inşallah inşaaaalllah

swerrt
03-09-2009, 11:52
inşallah inşaaaalllah

Keşke Öyle Birşey Olsa

zekı62
03-09-2009, 12:00
Bunlar kadar dönek şeref yoksunu yaratık yok ya. Senin o gerilla die tabir ettiklerin yaratıklar anana bacına yengene halana tecavüz edip öldürdüler bide gelmiş konuşuo. Sen ve sana destek vernlerin ne oldukları belli bide gelmiş haklı gibi üste çıkmaya çalışıo Türk askeri hangi sivile sizin davrandığınız gibi davrandı.

O pis ağzınla bizim askerimizi bile ağzına alma senin başkana yapan o DTP den millet vekili cıkaran ve orda onları alkışlayan ların benım gözumde onlarda farkı yok. Anasına bacısına tecavüz edip haklı gibi gören şahsiyetsizler gelmiş bide açılım die ellerinde mikrofonla atıp tutuolar. Neymiş dilleri yasaklanmış isimler değişmiş demekki değişmese tecavüz ölüm normal bişi olacak.

sizin gibiler daha çok atıp tutarlar bu açılım furyasıda bitecek ondan sonra ne yapacaksınız bakalım. Sizlere destek verenleride kınıyorum onlara diecek çok şeyım var ama kurallar.

bide FOX tv de Askere sıkılan bana sıkılsın kısmı gösterıldı ama diğer gerilla lafı gösterilmedi sanki adamı iyi bir pislik olarak gösterecekler. Bunlara yardakçılık eden tv kanallarıda aynı kefede.

:45:

üniformasını gördünüzmü ; :puah:

veyselbakan
03-09-2009, 12:03
almış eline mikrofonu işkembeden sallıyor ama diyorum onlara bu fırsatı verenler utansın çünkü ne biz ne de tarih bunlara bu fırsatı verenleri asla unutmayacak:mad2::mad2::mad2::mad2::mad2:

hogan01
03-09-2009, 15:27
Son dönemlerde hatırlarsanız bir gömlek değiştirme modası çıkmıştı
hani sıkıştıkları yerde biz o gömlegi çıkarttık artık falanız diyorlar ya
ee bu yaratıkta o modayı ögrenmiş bayatlamış numara çekerek açılım yapıyor hatta zeka belirtileri bile göstermiş kanlı terörist piçlerine gerilla yakıştırması yapıyor
Terörist Piçlerine sıkılan kurşuna durabilecek Aydınmı arıyor var hani Ermenilerden Özür dileyen bir gürüh vardı onlara bir sorsunlar
Yaşada gör
Konuşanamı bakmak lazım?
Konuşturanamı ?
Nerden cesaret aldıgınamı?
ee açılım var adam demokratik demokratik konuşuyor
Hatta Ahmet türk gibi 3 kelimeyi bir araya getiremeyen 3 satır yazı yazamayan zatlar dahi 2-3 kitap okuyun demokrasiyi ögrenin diye akıl bile veriyor
vah Türkiyem vah kimlere kaldın

kayrateknik
03-09-2009, 16:50
cok masum gorunmeye calısıyorlar ve ıyıde basarıyorlar