PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk bayraklarını çöpe attılar!

zekı62
04-09-2009, 15:16
Erzurum'da kimliği belirsiz kişiler tarafından çok sayıda Türk bayrağı çöp kutularına atıldı. İki okul arasındaki yolda bulunan çöp kutularındaki Türk bayraklarını gören vatandaşlar, olaya sert tepki gösterdi. İplerle birbirine bağlı halde çöpe atılan bayrakları toplayan vatandaşlar bu hareketin büyük bir saygısızlık olduğunu söylediler. Vatandaşlar, "Yabancı bir ülkenin bayrağına bile bu saygısızlık yapılmaz iken Türk bayrağının çöpe atılmasını anlayamıyoruz. Herhalde Kürt açılımı denilen şey bu" dediler.

Only the registered members can see the link

Yoncalık semtinde iki ilköğretim okulunun bulunduğu sokaktaki çöp bidonlarına atılan kağıt Türk bayrakları vatandaşların tepkisine neden oldu. Çöp atmak istedikleri bidonda iplerle bağlı yüzlerce Türk bayrağını görünce çok üzüldüklerini belirten vatandaşlar, yapılanın büyük bir saygısızlık olduğunu ifade ettiler. Yan yana duran üç çöp bidonunun yanı sıra yerlere Türk bayrağı atılmasına tepki gösteren vatandaşlar, bayrakları toplayarak bir kutuda topladılar.

vay şeref**sz*ler vay

Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan bir kişinin Türk bayrağını çöpe atmasının kabul edilemez. olduğunu söyleyen Esat Bindesen, "Yoldan geçerken çöpe atılmış Türk bayraklarını gördük. Şaşırdık. Gördüğümüz manzara karşısında içimiz sızladı. Bu affedilemez bir duyarsızlıktır. Yabancı bir ülkenin bayrağına dahi yapılmayan bu davranışın Türk bayrağına yapılması kabul edilemez. Türk bayrağının yeri çöp değil, evimizin en güzel köşesidir" dedi.
Vatandaşlar kutuya topladıkları Türk bayraklarını araçlarına alarak bölgeden uzaklaştılar.

vay şeref**sz*ler vay

mrbrown
04-09-2009, 15:21
:yell::yell::mad2:

USLUBank
04-09-2009, 16:42
Sorgula okul görevlisini bak nasıl çıkar ortaya bu bayrakları çöpe atan gardaşımız.

Hayırlı Ramazanlar:wave:

hogan01
04-09-2009, 16:58
Bundan öncede aynı zihniyetteki şerefsizler Bayragımızı defalarca yırttılar defalarca yaktılar ama ozaman açılım maçılım lafı yoktu şimdi bayragımızı çöpe atan şerefsizlerin sırtından kahramanlık yapacaklar paye çıkartacaklar hemen sadece Kürt açılımını ve kardeşliğimizi sabote etmek için yapmışlardır lafını yapıştıracaklardır
Bayraklarımızı çöpe atan şerefsizler için söyleyecegim laflar forumda yazılmıyor ama muhatapları anlar anlar

erdal05
04-09-2009, 18:04
"Yabancı bir ülkenin bayrağına bile bu saygısızlık yapılmaz iken Türk bayrağının çöpe atılmasını anlayamıyoruz. Herhalde Kürt açılımı denilen şey bu"
...
imdi...bayrağımızı yere/çöpe atanları kınayalım ve cezalarını verelim...
ama bu bayrak olayıyla "kürt açılımının" ne alakası var..
bayrakları çöpe atanların kürtler olduğuna dair var mı bir deliliniz...ben haberde göremedim...
o zaman...komiksiniz...küçüksünüz...
ve alakaya maynonozsunuz....:))

swerrt
04-09-2009, 18:09
:nono: :nono:

hogan01
04-09-2009, 18:51
"Yabancı bir ülkenin bayrağına bile bu saygısızlık yapılmaz iken Türk bayrağının çöpe atılmasını anlayamıyoruz. Herhalde Kürt açılımı denilen şey bu"
...
bayrakları çöpe atanların kürtler olduğuna dair var mı bir deliliniz...ben haberde göremedim...

Her türlü eleştiriyi yaşanan her olayı kendi partisine ve kürt açılımın engellemesine baglayan bir zihniyetin bayrak konusunda ayrı bir cevap verebileceginimi zannediyorsun gerçi böyle ufak konular onlar açıklama zahmeti bile buyurmazlar
ama sende cevap çok senle idare ederiz
Daglarda yazan Ne Mutlu Türküm diyene Yazısından rahatsız oluyorlar diye kardeşleriniz adına yazan zatınız ortamına göre onu bunu koruma adına şimdi bayrağamı sahip çıkıyorsunuz

gerçi orada ben Kürtler atmıştır yazmadım
Tekrar yazayım 'şimdi bayragımızı çöpe atan şerefsizlerin sırtından kahramanlık yapacaklar paye çıkartacaklar hemen sadece Kürt açılımını ve kardeşliğimizi sabote etmek için yapmışlardır lafını yapıştıracaklardır' yazıyor orada düzgün okuma bilenlere tabiki
Ama böyle bu terimi kullanmadan da paye çıkartabilecek sizgibi zatı şahaneleri atlamışım

Daglardaki yazıdan rahatsız olanların ve bayraktan rahatsız olmadıklarının ,çöpe atmadıklarının yakmadıklarının sözcüsü ve garantisi siz çok güzel
her zaman böyyük ve her alaka ketçapsınız nasıl olsa

Jack Sparrow
04-09-2009, 20:01
...

asıl sen komiksin daha 2 gün önce mitingte PKK bayraklarını sallayan kimlerdi Ahmet Kürt denilen şerefsizi şakşaklayanların elinde hangi bayrak vardı ben göremedim Türk bayrağı.:mad2:

erdal05
04-09-2009, 22:02
asıl sen komiksin daha 2 gün önce mitingte PKK bayraklarını sallayan kimlerdi Ahmet Kürt denilen şerefsizi şakşaklayanların elinde hangi bayrak vardı ben göremedim Türk bayrağı.:mad2:
bak doğru diyosun...dtp bayrağımız konusunda zaafları var...hala sahiplenebilmiş değiller...
bu yüzden türk halkına güven veremiyorlar...
ama yanlışın şurda jack...bu konu ahmet türk yada dtp konusu değil...üst tarafa bakarsan görebilirsin...
erzurumdaki bayrak olayından bahsediliyo...
erzurumdan yola çıkıp...karpuz kabuğuna bassanız...olayı kürtlere getiriyosunuz...maşallah...:)

hallederiz
05-09-2009, 01:10
söyleyecek söz bulamıyorum

hogan01
05-09-2009, 16:19
bak doğru diyosun...dtp bayrağımız konusunda zaafları var...hala sahiplenebilmiş değiller...
bu yüzden türk halkına güven veremiyorlar...
ama yanlışın şurda jack...bu konu ahmet türk yada dtp konusu değil...üst tarafa bakarsan görebilirsin...
erzurumdaki bayrak olayından bahsediliyo...
erzurumdan yola çıkıp...karpuz kabuğuna bassanız...olayı kürtlere getiriyosunuz...maşallah...:)

dtp bayrağımız konusunda zaafları var...
hangi bayragımızdan bahsettiginizi anlamadım yav
pardon Türk bayragı sizindemi bayrağınız oluyor
şu hani daglara çizilen Türk bayragından ve Ne Mutlu Türküm diye yazılan yazıdan kardeşlerinizin rahatsız oldugunu yazan zatınızın şimdi bayragımız diye yazmanız kardeşlerinize karşı ayıp olmasın??
aman ha karpuz kabuguna basanlardan bahsedeken
birileride yarasın tosunuma diyip zatınıza karpuz kabugunu yedirmeye kalkmasın

digix21
05-09-2009, 16:32
bunu yapanı Erzurum'un en işlek meydanında yağlı kazığa oturtup,bağırtmak lazım,bak bir daha bu işi yapan çıkar mı!

erdal05
05-09-2009, 16:57
dtp bayrağımız konusunda zaafları var...
hangi bayragımızdan bahsettiginizi anlamadım yav
pardon Türk bayragı sizindemi bayrağınız oluyor
şu hani daglara çizilen Türk bayragından ve Ne Mutlu Türküm diye yazılan yazıdan kardeşlerinizin rahatsız oldugunu yazan zatınızın şimdi bayragımız diye yazmanız kardeşlerinize karşı ayıp olmasın??
aman ha karpuz kabuguna basanlardan bahsedeken
birileride yarasın tosunuma diyip zatınıza karpuz kabugunu yedirmeye kalkmasın
benim kızım bina okur...döner döner gene okur.....:)
hogan dostum...sen benim yazılarımı ezberlediğini sölüyosun ama...olmuyo arkadaşım...iyi ezberleyememişin...
sen en iyisimi bir daha bak...ve beni de benim yazılarım konusunda aydınlat...
mesela ben nerede....bayrağımızı hafife almışım...?
nerede dağdakilere kardeşlerim demişim...?
bu hassas konularda...senin kadar bende hassasım...ama nafile...imam bildiğini okur demii..:)
...
gelelim... "ne mutlu türküm diyene"...sözünün dağlara yazılmasına...
efet...oranın halkını adam yerine koymayıp...ora halkına b.k yedirip...ora halkının dilini...köyüne.. çoluğuna çocuğuna koyduğu ismi yasaklayıp...
ora halkının ırkını yok sayıp....
sonra da...dağlara taşlara .."ne mutlu türküm diyene" yazarsanız...bu itici olur...bu "insani" olmaz...
halkla inatlaşmamak gerek...devlet dediğin halkını kucaklar...katagorize etmez....
sen insan yerine koy...sonra yaz yazacağını...sorun yazı yazmada değil...sonra yapacağın bir işi ilk başta yapmanda...
bu konunun ayrıntıları için...salih memecan'ın onlarca karikatürüne bakabilirsiniz...:)

hogan01
05-09-2009, 17:08
benim kızım bina okur...döner döner gene okur.....:)
hogan dostum...sen benim yazılarımı ezberlediğini sölüyosun ama...olmuyo arkadaşım...iyi ezberleyememişin...
sen en iyisimi bir daha bak...ve beni de benim yazılarım konusunda aydınlat...
mesela ben nerede....bayrağımızı hafife almışım...?
nerede dağdakilere kardeşlerim demişim...?
bu hassas konularda...senin kadar bende hassasım...ama nafile...imam bildiğini okur demii..:)
...
efet...oranın halkını adam yerine koymayıp...ora halkına b.k yedirip...ora halkının dilini...köyüne.. çoluğuna çocuğuna koyduğu ismi yasaklayıp...
sonra da...dağlara taşlara .."ne mutlu türküm diyene" yazarsanız...bu itici olur...bu "insani" olmaz...
halkla inatlaşmamak gerek...devlet dediğin halkını kucaklar...katagorize etmez....
sen insan yerine koy...sonra yaz yazacağını...sorun yazı yazmada değil...sonra yapacağın bir işi ilk başta yapmanda...
bu konunun ayrıntıları için...salih memecan'ın onlarca karikatürüne bakabilirsiniz...:)

Yazıların konusunda aydınlatmaya hiç gerek yok
siz yazmışsınız
bu yazınızın bundan önceki mesajlarınızda dahasıda var ama
Yazılarınız açıklamalarınızı sadece size baglamak vicdansızlık olur
bu agızı biz uzun zamandır Pkk'nın Dtp nin agzından dinledik
sizdende 'halkların kardeşligi 'maskesiyle dinliyoruz
neredebunlara kardeşim demişim diyorsunuzda Bunları Halkların kardeşliği adına savunmanızda bunları kardeş kabul etmiyorumuzsunuz çok ayıp ya
Pardon sabah gazetesi diyince bu evinize sokmayın denilen gazetelerden değil dimi gerçi öyle olsa siz adres göstermezdiniz
Hıı şimdi hatırladım orada birinin damadımı vardı neydi hee şu krediyle alınan gazete yahu
bir bakarık artık

aliharbiye
05-09-2009, 17:32
kesinlikle yanlış bir tavır, yapan her kimse yanlış yapmış!....

ahmetyx
05-09-2009, 17:39
bunu yapanı Erzurum'un en işlek meydanında yağlı kazığa oturtup,bağırtmak lazım,bak bir daha bu işi yapan çıkar mı!
Helal olsun arkadaşım en sade sen özetlemişsin :clap2:::clap2:::clap2::

feridun-emine
05-09-2009, 18:26
bence de öyle yapmak gerek

veyselbakan
05-09-2009, 20:05
Her türlü eleştiriyi yaşanan her olayı kendi partisine ve kürt açılımın engellemesine baglayan bir zihniyetin bayrak konusunda ayrı bir cevap verebileceginimi zannediyorsun gerçi böyle ufak konular onlar açıklama zahmeti bile buyurmazlar
ama sende cevap çok senle idare ederiz
Daglarda yazan Ne Mutlu Türküm diyene Yazısından rahatsız oluyorlar diye kardeşleriniz adına yazan zatınız ortamına göre onu bunu koruma adına şimdi bayrağamı sahip çıkıyorsunuz

gerçi orada ben Kürtler atmıştır yazmadım
Tekrar yazayım 'şimdi bayragımızı çöpe atan şerefsizlerin sırtından kahramanlık yapacaklar paye çıkartacaklar hemen sadece Kürt açılımını ve kardeşliğimizi sabote etmek için yapmışlardır lafını yapıştıracaklardır' yazıyor orada düzgün okuma bilenlere tabiki
Ama böyle bu terimi kullanmadan da paye çıkartabilecek sizgibi zatı şahaneleri atlamışım

Daglardaki yazıdan rahatsız olanların ve bayraktan rahatsız olmadıklarının ,çöpe atmadıklarının yakmadıklarının sözcüsü ve garantisi siz çok güzel
her zaman böyyük ve her alaka ketçapsınız nasıl olsa
:present::present::present::present::present::present::present::present:
bayrağımıza uzanan eller kırılsınnn!

BMW ci (33)
05-09-2009, 23:51
BUNU YAPANIN KAFASINI
KESIP CÜPE ATMAK LAZIM
SEREFSIZLER:mad2::mad2::rtfm::rtfm::smiles22: