Orijinalini görmek için tıklayınız : Öcü DTP'li Tuğluk'a kızdı
Öcü DTP'li Tuğluk'a kızdı
'Bu DTP’liler de bazen ne konuştuklarını bilmiyorlar..':8[1]::45::8[1]:
İmralı Adası'nda ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken bölücübaşı Abdullah Öcü çarşamba günü 4 avukatı ile haftalık görüşmesini gerçekleştirdi.
AYSEL e KIZDI: NE DEDİĞİNİ BİLMİYOR!:present:
Abdullah Öcülan, DTP’nin Diyarbakır’da düzenlediği "barış mitingi" öncesinde gazetecilerle yaptığı konuşmada kulandığı ifadeler nedeniyle tartışma yaratan DTP Diyarbakır Milletvekili Aysel 'e da sert tepki gösterdi.
DTP Milletvekili Tuğluk, demokratik açılım sürecinin tıkanması halinde, ‘ayrılmanın bile tartışılabileceğini’ söylemişti. Öcalan, Tuğluk'un kullandığı bu ifadeyi sert bir dille eleştirdi ve "Bu DTP’liler de bazen ne konuştuklarını bilmiyorlar. Bir taraf diyor “aman bölündük, bölecekler bizi” öbür taraf da diyor ki “ayrılma, bölünme tartışılır”. Hayır böyle değil, ikisi de değil. Benim sunduğum çözüm, Türkiye’nin uzun vadeli geleceğini kazanma projesidir." diye konuştu. (Kanaldhaber.com.tr)
Ya arkadaş Apoşcugumda haklı Pişmiş aşa su katılırmı ne güzel bak barış mitingi düzenlemişsin kardeşlik demişsin açılım demişsin Pkk paçavraları açmışsın her kes yol haritanı bekliyor gebermiş Pekeke li p..çleri için saygı duruşu yapmışsın sana yanlız kalma diye imarlıya bina yapılsın hatta elbecerisi atölyeli Kütüphaneli
Biri çıksın ayrılıktan bahsetsin ortamı bulandırsın olacak işmi
Kardeşiz yav
nedemek ayrılık
Bazen hazırlanan plan birilerinin agzından erken kaçabiliyor apoş amcası idare et
korkma en son şehit ettiğiniz 4 askerimizden sonra bile kardeşlik projemizden açılımdan vaz geçmediğimiz en üst makamdan onaylandı
yola devam
en son şehit edilen 4 türk askerinin...şehit edilmesine ne hikmetse "demokratik açılım" a karşı çıkanlar seviniyor...
tabi bu üstü kapalı bir sevinme...hani istiyorlar ki...şehit çok olsun ve bunlarda..."bakın habire askerimiz şehit oluyor ne açılımı" desinler...
hele bu dönemde şehitlerimizin olmasından kim mutlu....pkk...dtp...mhp...chp...
kanla beslenenler artık aç kalacak beyler...halkların kardeşliğini artık içinize sindirinn..
türk askerimizin kanı artık akmayacak...biliyorum üzülüyosunuz...ama durmak yok yola devam...
en son şehit edilen 4 türk askerinin...şehit edilmesine ne hikmetse "demokratik açılım" a karşı çıkanlar seviniyor...
tabi bu üstü kapalı bir sevinme...hani istiyorlar ki...şehit çok olsun ve bunlarda..."bakın habire askerimiz şehit oluyor ne açılımı" desinler...
kanla beslenenler artık aç kalacak beyler...halkların kardeşliğini artık içinize sindirinn..
türk askerimizin kanı artık akmayacak...biliyorum üzülüyosunuz...ama durmak yok yola devam...
o erdal bey hoş geldin hem geç kaldın
hemde beniher zamanki gibi alıntı yapmadan yazmışsın valla gücendim
demek şehit olan askerlerimize seviniyoruz ha
valla adresi
Askerlik yatma yeri değildir
Kelle
Şehit cenazeleri abartılıyor
Ogluna çürük raporu alanlara askere yolla diyenleri joplatan zihniyette ararsanız daha kolay bulursunuz
halkların kardeşliğini 1 eylülde seyrettik hatta senin ellibin kardeşinde oradaydı bizim sevindiğimizi söylediğiniz askerlerin şehit olmasına emine ayna operasyon olmasaydı o askerler ölmezdi açıklaması yaptı Halkların kardeşliği adına aynı şeyi düşünmeniz çok hoş hatta apoş bile kardeşlik adına Tuğluga kızmış zaten apoşcuga halkların kardeşliği adına hak vermiştim okudunuzmu??
ne diyelim sevinenin sebep olanların Allah başına versin
Jack Sparrow
04-09-2009, 19:56
hooooop orda dur bakalım. CHP ve MHP yi öle PKK ve DTP yle aynı kefeye koyamazsın. Bu aynı Askerle PKK yı aynı kefeye koymaya benzio. Herkez açılımı isitio ama Kürtler açılımda DTP ve APO yu öne sürüo bundada CHP ve MHP nin endişe etmesi çok kolay aslında doğrusuda bu Kürtlerin ağzından bir kelime bile PKK ve DTP çıkmayacak ondans onra ne sorunları varsa çözümü gelecek kimse bazı şeylerin çözülmesine karşı değil. Ama kendileri bunları yapmadıkları sürece Kürtler üzerlerindeki damgayı güvensiziliği atamazlar.
BU öcelan içinde idamın bir defaya mahsusu olarak çıkarılması ve bu adamın asılması lazım Bu şerefisizi destekleyenlerede ders olsun.
hooooop orda dur bakalım. CHP ve MHP yi öle PKK ve DTP yle aynı kefeye koyamazsın. Bu aynı Askerle PKK yı aynı kefeye koymaya benzio. Herkez açılımı isitio ama Kürtler açılımda DTP ve APO yu öne sürüo bundada CHP ve MHP nin endişe etmesi çok kolay aslında doğrusuda bu Kürtlerin ağzından bir kelime bile PKK ve DTP çıkmayacak ondans onra ne sorunları varsa çözümü gelecek kimse bazı şeylerin çözülmesine karşı değil. Ama kendileri bunları yapmadıkları sürece Kürtler üzerlerindeki damgayı güvensiziliği atamazlar.
BU öcelan içinde idamın bir defaya mahsusu olarak çıkarılması ve bu adamın asılması lazım Bu şerefisizi destekleyenlerede ders olsun.
Jack sparrow arkadaşım Erdal beyin Chp.Mhp .Dtp pkk dediğine bakma sadece zigzaglar ciziyor bak sana bundan önceki konuda partiler için yazdıgı şeylerin sadece 2 tanesini getireyim bunun türünde pek çok yazısını getirebilirim
mhp'den tutun da..chp...ve demirele kadar...herkes...kürt sorununda hemfikir...
yani şimdiye kadar tanımadıkları kürt realitesini...artık tanıyorlar...
dtp...biz sevmesekde demokratik yollarla kurulmuş bir yasal partidir...yok bunun ötesi
kanla beslenenler artık aç kalacak beyler
bu zatta ölcülü bir düşünce zigzagsız bir yazı bulamazsın günü birliktir
sen ne yazarsan yaz aynı şeyleri çevirip bir şey yazacaktır
çok böyyük bir adamdır dikkat et
Jack sparrow arkadaşım Erdal beyin Chp.Mhp .Dtp pkk dediğine bakma sadece zigzaglar ciziyor bak sana bundan önceki konuda partiler için yazdıgı şeylerin sadece 2 tanesini getireyim bunun türünde pek çok yazısını getirebilirim
mhp'den tutun da..chp...ve demirele kadar...herkes...kürt sorununda hemfikir...
yani şimdiye kadar tanımadıkları kürt realitesini...artık tanıyorlar...
dtp...biz sevmesekde demokratik yollarla kurulmuş bir yasal partidir...yok bunun ötesi
kanla beslenenler artık aç kalacak beyler
bu zatta ölcülü bir düşünce zigzagsız bir yazı bulamazsın günü birliktir
sen ne yazarsan yaz aynı şeyleri çevirip bir şey yazacaktır
çok böyyük bir adamdır dikkat et
hogan arkadaşım...sahi o yazdıklarımda nasıl bir zigzag varmış söyler misin...
anlamadığın için tekrar edeyim...(anlasaydın bunca yazımdan anlardın ya hoşş...:)..)
mhp ne kadar yasalsa...
chp ne kadar yasalsa...
akp ne kadar yasalsa...
dtp de o kadar yasaldır...
ama onların yasal olması iyi bir parti olduğunu göstermez...
....
dtp...bu açılım sürecini kendilerince "siyasal kürtçülüğün" sıçrama tahtası olarak görüyoo...derdi birazda apo'yu kurtarmak...pkk'yı meşrulaştırmaktır..
dolayısıyla ..."biz çözüm istemiyoruz" demektir bu...
demokratik açılım....DTP ve PKK'nın yanlışlarını tolere etme, hukuksuzluklarına göz yumma, ölçüsüzlüklerine boyun eğme değildir....
....
mhp....askeri yöntemlerle o sorun çözülsün istiyor...ama zaten 25 yıldır yapılan bu...
ve bunun da "çözüm" olmadığını yaşayarak gördük...
mesele.... pkk'nin yok edilmesinden öte boyutları olan bir meseledir....
....
chp'yi geçelim....onların zaten bi dikili ağacı yok...mhp ne diyosa onlarda onu diyo....
......
dolayısıyla "açılım"a karşı çıkanlar aslında...mevcut hal devam etsin....şehit haberleri gelsin....
"25 yılda ...30 bin kişi daha ölsün ama...yeter ki statüko değişmesin" demek istemektedirler...
...
o bölgede sorun var...bu sorunu çözmemiz lazım....ak partinin yaptığı bu...
masum kürt halkına nefes aldırmamız ve pkk ve dtp ile bağlarını koparmamız lazım...
eğer hükümetin çözüm önerisini beğenmiyorsanız...buyrun sizce "çözüm" nedir onu söyleyin....
not...: mhp'nin apoyu asın deyip de...kendi elinde imkanı varken asmaması gibi...
mhp'nin başaörtüsü sorununu çözdüğü gibi..hani baş açılarak çözmüştü yaa...:)
bunu da böle çözerse hiç şaşırmam...
yani "çözümsüzlük şiarımızdır" derlerse...kimseyi şaşırtmamış olurlar...:)
demek ki neymiş.. "adanalıyık allahın adamıyık" kardeşlim.....benim gözümde....bu konuda mhp...chp...dtp aynıdır...çözümsüzlük ve akan kan onların ekmek kapısıdır...
pkk ise...kürtlerin bebek katili alçak bir örgütüdür...tıpkı...türklerin ergenekon terör örgütü gibi...
anladın mı dostum.....hadi yaa....gene mi anlamadın....canın saolsun...:)))
hogan arkadaşım...sahi o yazdıklarımda nasıl bir zigzag varmış söyler misin...
anlamadığın için tekrar edeyim...(anlasaydın bunca yazımdan anlardın ya hoşş...:)..)
mhp ne kadar yasalsa...
chp ne kadar yasalsa...
akp ne kadar yasalsa...
....
dtp...bu açılım sürecini kendilerince "siyasal kürtçülüğün" sıçrama tahtası olarak görüyoo...derdi birazda apo'yu kurtarmak...pkk'yı meşrulaştırmaktır..
demokratik açılım....DTP ve PKK'nın yanlışlarını tolere etme, hukuksuzluklarına göz yumma, ölçüsüzlüklerine boyun eğme değildir....
....
mhp....askeri yöntemlerle o sorun çözülsün istiyor...ama zaten 25 yıldır yapılan bu...
....
chp'yi geçelim....onların zaten bi dikili ağacı yok...mhp ne diyosa onlarda onu diyo....
......
dolayısıyla "açılım"a karşı çıkanlar aslında...mevcut hal devam etsin....şehit haberleri gelsin....
"25 yılda ...30 bin kişi daha ölsün ama...yeter ki statüko değişmesin" demek istemektedirler...
...
masum kürt halkına nefes aldırmamız ve pkk ve dtp ile bağlarını koparmamız lazım...
eğer hükümetin çözüm önerisini beğenmiyorsanız...buyrun sizce "çözüm" nedir onu söyleyin....
not...: mhp'nin apoyu asın deyip de...kendi elinde imkanı varken asmaması gibi...
demek ki neymiş.. "adanalıyık allahın adamıyık" kardeşlim.....benim gözümde....bu konuda mhp...chp...dtp aynıdır...çözümsüzlük ve akan kan onların ekmek kapısıdır...
pkk ise...kürtlerin bebek katili alçak bir örgütüdür...tıpkı...türklerin ergenekon terör örgütü gibi...
anladın mı dostum.....hadi yaa....gene mi anlamadın....canın saolsun...:)))
amacım yazmaktan bıkmadıgınız standart fikirlerinizin beynizideki idefikslerinizle bir şeyleri korumak ve savunmak ugruna ne şeklillere girebileceginizi göstermekti
amasyanın bardagı birisi olmazsa birisi daha
hatta avrupa daçok begendikleri bu kürt açılımın içini doldurun diye ilerleme raporuna koydu
keşke onlarda siz anlatsanız
uzman pazarlamacı gibisiniz bir şeyi yutturamazsanız çeşitler başka bir şeye baglarsınız
size teşekkür borçluyum ben anlamasamda olur siz yine anlatırsınız
ama anlayanlar anladı neymişş oku bakimmm
veyselbakan
05-09-2009, 14:32
QUOTE=erdal05;426969]hogan arkadaşım...sahi o yazdıklarımda nasıl bir zigzag varmış söyler misin...
mhp ne kadar yasalsa...
chp ne kadar yasalsa...
akp ne kadar yasalsa...
....
....
....
......
...
anladın mı dostum.....hadi yaa....gene mi anlamadın....canın saolsun...:)))[/QUOTE]
Çocukların açılımı Videosunu ekleyen: Haber3 TV - MySpace Video (Only the registered members can see the link) erdal açılım açılım diye tutturdun ya şu siyaset meydanındaki video yu bir seyrediver canım kardeşim!
veyselbakan
05-09-2009, 14:34
erdal video yu seyrettikten sonra tekrar değerli ve bir o kadarda gündem yaratacak bilgilerini bekliyoruz saygılar! iii ki varsın
amacım yazmaktan bıkmadıgınız standart fikirlerinizin beynizideki idefikslerinizle bir şeyleri korumak ve savunmak ugruna ne şeklillere girebileceginizi göstermekti
amasyanın bardagı birisi olmazsa birisi daha
hatta avrupa daçok begendikleri bu kürt açılımın içini doldurun diye ilerleme raporuna koydu
keşke onlarda siz anlatsanız
uzman pazarlamacı gibisiniz bir şeyi yutturamazsanız çeşitler başka bir şeye baglarsınız
size teşekkür borçluyum ben anlamasamda olur siz yine anlatırsınız
ama anlayanlar anladı neymişş oku bakimmm
hogan arkadaşım...relax ol...
ben ak parti'nin gücümü arkama alarak konuşuyorum...onun sandıktan çıkmış oy potasiyeliyle düşünüp...yorum yapıyorum...
peki siz...marjinal bir bakış açısıyla...türk toplumunun itibar etmediği bir bakış açısıyla konuşuyosunuz...
ve işiniz kolay...."yassakkk"...o yassak bu yassak....her şey olduğu gibi kalsın...kan akmaya devam etsin..veeee yaşasın statüko...
bana farklı bir şeyler anlat...mesela çözüm sizce nedir...? ya bende komiğim hee...sizce sorun yok ki çözüm olsun...
ben iyi pazarlarım...çünkü haklıyım...
senin önemsemediğin barışı..huzuru....kanın durdurulmasını önemsiyorum...
sen kafana göre takıl...ama gene diyorum, mümkünse relax ol biraz...
hani... keskin sirke küpüne zarar....bilesin...
saygılar efenim....:)
hogan arkadaşım...relax ol...
ben ak parti'nin gücümü arkama alarak konuşuyorum...onun sandıktan çıkmış oy potasiyeliyle düşünüp...yorum yapıyorum...
peki siz...marjinal bir bakış açısıyla...türk toplumunun itibar etmediği bir bakış açısıyla konuşuyosunuz...
ve işiniz kolay...."yassakkk"...o yassak bu yassak....her şey olduğu gibi kalsın...kan akmaya devam etsin..veeee yaşasın statüko...
bana farklı bir şeyler anlat...mesela çözüm sizce nedir...? ya bende komiğim hee...sizce sorun yok ki çözüm olsun...
ben iyi pazarlarım...çünkü haklıyım...
senin önemsemediğin barışı..huzuru....kanın durdurulmasını önemsiyorum...
sen kafana göre takıl...ama gene diyorum, mümkünse relax ol biraz...
hani... keskin sirke küpüne zarar....bilesin...
saygılar efenim....:)
evet bence bir sorun yok ki çözüm olsun
Tekrara yazayım gündem var gündem değiştirme oyunları var
avrupa birliğinin dahi içini doldurun diye tavsiyede bulundugu Kürt açılımı konusunda
Bir bakan yani sizin arkanıza aldıgınız gücün bakanı adı mehmet şimşek
Kürt halkına fırsat eşitliğinin en güzel örnegi benim diye beyanat verdi okudunuzmu
relaxıs ne yav
neyse gogıl amcama baktım relax rahatlık demekmiş
vah beaa adam iğilişcemidir nedir gavurcana bilem biliyor yaa
sizde gogıl emminize bakarak Mehmet Şimşek'in açıklamasını okuyabilirsiniz
ralex relax bahh yaaa bende ögrendimg relax diye gavurcana konuşabiliyom
erdal video yu seyrettikten sonra tekrar değerli ve bir o kadarda gündem yaratacak bilgilerini bekliyoruz saygılar! iii ki varsın
siyaset meydanını da...bu dolaşan videoyu da seyrettim veysel kardeş...
....
eğer bu "kürt açılımı" olmazsa.....bu beyni yıkanmış çocuklar aynı şekilde düşünmeye devam edecekler...ve hatta bunların çocukları...onların çocukları...
işte bu "açılım" bu yanlış düşünceleri...doğruya kanalize etmek için yapılıyo...
sizin bu videoyu izledikten sonra...canhavliyle "açılıma" destek vermeniz gerekirdi..
oranın halkının ayarlarıyla oynanmış...
ayarları bozulmuş...bu ayarı bozma işini apo yaptığı gibi...devletimiz de yaptı...
bir düşünün bakalım...aponun bunca katliamına karşılık....bunca vahşetine karşılık..niçin hala devleti değil de bu çocuk (ve bunun gibiler ) apoyu seviyor...
biz devlet ne yaptık da...bunlar bizi sevmiyoo...
hiç altında bir şey aramadan bir muhasebe yapın bakalım...
...
apoyu eleştirmek kolay...ve hatta caniliğini herkes biliyo..
peki siz hiç kendinizi eleştirdinizmi...mesela ergeneko terör örgütüne mensup paşalarımızı ve bunların bakış açısıyla doğuya baktığımızı eleştirdiniz mi...
veli küçük'ü bilir misiniz siz...pkk ile bu anlı şanlı paşalarımızın muhabbetinden haberiniz var mı...
pkk ya kızıyoruz haklı olarak ve amerika ve batı dünyası arkasında diyoruz...olabilir ama şunu hiç görmüyoruz...
pkk militanlarından ele geçirilen silahlar dışardan gelen silahlar değil...ve çoğu tsk emvarterinde bulunan silahlar..
.....
bu çocukları biz kaybettik başkası değil.....
ve bu "açılım" la...tekrar kazanacağız....
eğer açılım olmazsa...bundan en karlı ...kana susayanlar çıkacaktır...!!!
veyselbakan
05-09-2009, 17:36
senin bu açılımında sihirli bir değnekmi varki insanlara dokunduğunda bir anda tümden fikirleri değişecek adamın söylediğini iyice duydunmu adam apo iti ile atatürk ü bir tutuyor ve liderimiz diyor devlet devlet diye zerzenişte bulunuyorsun bu halkı asker bu hale koydu devlet bu hale koydu diyorsun adamların lider olarak gördüğü insanlar oradaki insanlara çok mu iii davrandı hakkınızı koruyacağım dedi beşikteki bebeleri öldürdü hakkınızı koruyacağım dedi halkına tecavüz ettii milletin ırzına göz dikti ama erdal senin için varsa devlet yoksa mhp yok chp ya sen ne kadar dertliymişsin bu devletten senin beğenmediğin devlet bu insanlara zulüm edenlere gencecik beyinleri kandırıp dağa çıkaranlara karşı savaş açtı ama sen yinede devlet suçlu diyorsun peki bu insanların lider olarak gördüğü it bu insanlar için ne yapmıştır kandan gözyaşından başka bunu da bir açıklarsan seviniriz erdal yıllardan beri sözüm ona kürt halkının sözde bağımsızlığı için savaşıyorum dedi bu adiler dışarıdan kürt halkından trilyonlar akıyor bu örgüte ona keza uyuşturucudan peki ne yaptı onu lider olarak gören bu kürt halkına hiç ama hiç uyan erdal kardeş sen onlara elinde altın tepside sunsan amaç ve zihniyet belli bölmek parçalamak!
ABD Başkanı Obama, TBMM'de Türkiye'den 4 isteğini dile getirdi.
Meclis Başkanı Köksal Toptan eşliğinde geldiği, TBMM Genel Kurulu'nda tarihi bir konuşma yapan ABD Başkanı Barack Obama Türkiye'den 4 konuda net istekte bulundu.
İşte Obama'nın istekleri:
1) RUHBAN OKULU
Heybeliada'daki Ruhban Okulu'nu açmanızı bekliyoruz. Zaten AB sürecinde bu yolda gidiyorsunuz.
2) ERMENİSTAN SINIRI
Ermenistan sınırını açmanızı bekliyoruz. Bunu yapmanız çok şık olur.
3) 'SOYKIRIM' İDDİALARI
Ermeni meselesi ve soykirim iddiaları konusunda tarihinizle yüzleşin. Her ülkenin geçmişinde sorunlar vardır. Bunda kötü bir şey yoktur.
4) KÜRT SORUNU
Türkiye'nin Kürtlerine eğitim ve diğer imkanların sağlanmasını bekliyoruz. Bugüne kadar gerçekleştirilen olumlu açılımlara ekler yapılmalı.
06 Nisan 2009 [/B]kaynak :Obama'nın 4 isteği! - 06 Nisan 2009 / 20:54 (Only the registered members can see the link)
Nisan ayında isviçrede gizli gizli ermenilerle imzalanan protokolü de anlıyorum
Sayın Obamanın bu emirlerini millettimize cesaret gösteriyoruz kardeşlik yaratıyoruz Açılım yapıyoruz diye yutturmaya kalkanlara arkamda falan kadar oy var ona konuşuyorum diyenlere ithaf olunur
ABD Başkanı Obama, TBMM'de Türkiye'den 4 isteğini dile getirdi.
Meclis Başkanı Köksal Toptan eşliğinde geldiği, TBMM Genel Kurulu'nda tarihi bir konuşma yapan ABD Başkanı Barack Obama Türkiye'den 4 konuda net istekte bulundu.
İşte Obama'nın istekleri:
1) RUHBAN OKULU
Heybeliada'daki Ruhban Okulu'nu açmanızı bekliyoruz. Zaten AB sürecinde bu yolda gidiyorsunuz.
2) ERMENİSTAN SINIRI
Ermenistan sınırını açmanızı bekliyoruz. Bunu yapmanız çok şık olur.
3) 'SOYKIRIM' İDDİALARI
Ermeni meselesi ve soykirim iddiaları konusunda tarihinizle yüzleşin. Her ülkenin geçmişinde sorunlar vardır. Bunda kötü bir şey yoktur.
4) KÜRT SORUNU
Türkiye'nin Kürtlerine eğitim ve diğer imkanların sağlanmasını bekliyoruz. Bugüne kadar gerçekleştirilen olumlu açılımlara ekler yapılmalı.
06 Nisan 2009 [/B]kaynak :Obama'nın 4 isteği! - 06 Nisan 2009 / 20:54 (Only the registered members can see the link)
Nisan ayında isviçrede gizli gizli ermenilerle imzalanan protokolü de anlıyorum
Sayın Obamanın bu emirlerini millettimize cesaret gösteriyoruz kardeşlik yaratıyoruz Açılım yapıyoruz diye yutturmaya kalkanlara arkamda falan kadar oy var ona konuşuyorum diyenlere ithaf olunur
oyy obama obama....
odun koydum sobama....
hogan arkadaşım senin için...."benim kızım bina okur...döner döner gene okur..." atasözünü demiş miydim...:)
yukarıdaki saymış olduğunuz maddelerle bi şekilde yüzleşeceğiz zaten...hükümet bunu söylüyo...
yani şimdi siz...bunları söyleyerek ve dahi altına obama imzası atarak...göya
bu maddeleri obama'nın isteğiyle yapıyoruz imajı veriyosunuz...başkasını bilmem ama...ben uyanıklığınızın farkındayım...maşallah alıntı yaptığınız haber sitesinde de bir tane demokrat adam yok...
ergenekon sempatizanları yazarlar...kılavuzunuz bu olunca...sallama haberlerle avunursunuz tabi....:)
kurnazsınız tabi...bak oraya başörtüsü maddesi koymamışsınız..
öle ya bu sorunu çözmek de sizin yüreğinizi ağzınıza getirir...
....
bu güne kadar yazdığım tüm yazıları geçelim....temel soru şu....:
Acaba başörtülü bir genç kız, özgürce okula gidebildiği zaman mı laik sistemden nefret eder, yoksa “laiklik zaptiyeleri” tarafından üniversite kapısından çevrilince mi....?
Kürtler, kimliklerini özgürce ifade ettikleri zaman mı “bağımsız Kürdistan”ı daha çok ister, yoksa jandarma dipçiği ile “Türkleşme”ye zorlandıklarında mı...?
.....
meselenin özü budur...başka birşey değil...
devletin kendini sevdirmesidir aslolan....korkutması değil...
söylediğim sadece bu...saygılar...:)
veyselbakan
08-09-2009, 10:12
oyy obama obama....
odun koydum sobama....
hogan arkadaşım senin için...."benim kızım bina okur...döner döner gene okur..." atasözünü demiş miydim...:)
yukarıdaki saymış olduğunuz maddelerle bi şekilde yüzleşeceğiz zaten...hükümet bunu söylüyo...
bu maddeleri obama'nın isteğiyle yapıyoruz imajı veriyosunuz...başkasını bilmem ama...ben uyanıklığınızın farkındayım...maşallah alıntı yaptığınız haber sitesinde de bir tane demokrat adam yok...
ergenekon sempatizanları yazarlar...kılavuzunuz bu olunca...sallama haberlerle avunursunuz tabi....:)
....
Acaba başörtülü bir genç kız, özgürce okula gidebildiği zaman mı laik sistemden nefret eder, yoksa “laiklik zaptiyeleri” tarafından üniversite kapısından çevrilince mi....?
Kürtler, kimliklerini özgürce ifade ettikleri zaman mı “bağımsız Kürdistan”ı daha çok ister, yoksa jandarma dipçiği ile “Türkleşme”ye zorlandıklarında mı...?
.....
hogan orada baş örtüsünden bahsetmemiş bunu nereden buldun bilmiyorum dönüp dolaşıyorsun olayları ergenekona bağlıyorsun ki konumuz ile hiç alakası yok sana ben bir şey söyleyeyimmi tamamı demiyorum ama bir kısmına al türkiye senin de sen dahi onların kafasındaki kürdistan sevdasını silemessin o yüzden her seferinde yaptığın gibi devleti ve askeri boşuna suçlama ben bu arada hiç bir askerin sen kürtsün türk olacaksın diye bir kürt vatandaşı dipçiklediğini görmedim ama sen gördüysen anlat da bizde dinleyelim
eğer senin beğenmediğin ordu acaba senin başında olmasaydı hangi çakal ve çakallar sürüsünün neler yapabileceğini hiç düşündünmü sence bu ülkede bu kadar güvenilir ve kendini rahat eminde hissediyorsan bunun siyasi partilerle mi alakalı yada ordu ile mi alakalı olduğunu umarım düşünmüşsündür!
cevap ver deyince susanlar erdal gibi çetin adam zannederler kendilerini orham pamuk misali nopel aldı ya adam nopel kim diye bakmazlar ergenekon deyip duruyor biliyordur muhakkak ama işine gelmeyince cevir kazı misali ya tartışılsın kürt meselesi ermeni sorunu kıbrıs fener patrikanesi ama niye yalnız türkiyemde bir başka ülke göster mesala yunan da böyle birşey yap yada ermenistanda olmadı fransada bir tartışmaya ac bakalım ne oluyor yoksa demokoji yapmak kolay orduya küfür cumhuriyete küfür sizden olamayan hergez ergenekona küfür suç var ama kanıt yok hapis yok başbakanın dediği gibi ispatlayamayn namerttir
oyy obama obama....
odun koydum sobama....
....
.....
oooo şair kimliğinizdemi vardı
valla bu tip şiirlere yagdı yagmur çaktı şimşek sendemi şair oldun be ...
diyorlar ama devam ediniz
sobaya odunmu dediniz pardon biz kömür biliyorduk odundamı dagıltılmaya başlandı
evet kızım okur adlı ata sözünü yazmıştınız
sizin agzınızda dam üstünde saksagan türü bir şey olmuş
sizin hoşunuza gitmişki tekrar yazma ihtiyacı hissettiniz
ee saksagan kendince ezberi bu yola devam
bu linkini verdiğim yer malesef sizin ilahi kelimetullah olarak kabul ettiğiniz gazetelerden değil
hatta içinde bir tane demoktrat bile yok hatta ergenekoncu demişsiniz
ama demokrasi bir trendir istediğim yerde inerim diyenlerdende yoktur herhalde
onları savunma gibi bir derdimde yok gerçi sizin düşüncenizde olamayan ya dinsiz ,ya ergenekocu ya fitneci yada başkasının aklıyla hareket edenlerdendir
sayın obamanın bu dileklerini bire bir bende Tv de izledim ama taraftar olarak gördüğünüz medyada izlemişimidir photoses montajı yapmışlardı
yanlız haberin veriliş tarihine baktınızmı 6 nisan 2009
bunlar sadece ergenekoncu olamaz ya bunlar birde üstüne
münneccimiş yav
baksana yapılacak şeylerin altına obamanın imzasını koyarak taa 5 ay önceden yazmışlar uyanıklıga bak
baş örtüsü ve laiklik konusunda bir yorumda bulunmadım ama konuları istediginiz mecraya cekebilmek için ki bundan önce kürt açılımı anketinde ezberiniz olan bu şeyleri yazdınız ama doyamamışsınız.
gerçi şimdi adı ensonun da terör açılımı oldu
siz sadece kafanızdaki kürtçülügü işinize gelen şeylere yorumlayadıgınızı zannederek manipule etmeye çalışıyorsunuz
bu yukarıdaki sulandırmaları yaparken pardom Mehmet Şimşegin açıklamasını okudunuzmu
gerçi oda sallamadır
şimdide yürek metrenizi elinize almışsınız
dediğiniz gibi nerede o yürek bizde yürekte parselinizde
gerçi bunu dragons nickli zatta yazmıştı Yürek varmı diye hatta delikanlı arıyordu
oda işi Pkk propogandasına çevirince forumdan atıldı
baş örtüsü Müslümanlık ergenekon diye başlamıştı
neyse Yürek bir onda bir sizde
biraz kahve agzı olmuş ama
eh ezberiniz bu
pardon haddim olamayarak bende siz bir soru sorabilirmiyim :)
konun başlıgı öcü tuğluga kızdı
bu konu hakkındaki yüksek yorumlarınızı alabilirmiyim
yeni muhteşem şiirleriniz eşiliğinde yine bekleriz
veyselbakan
08-09-2009, 15:00
cevap ver deyince susanlar erdal gibi çetin adam zannederler kendilerini orham pamuk misali nopel aldı ya adam nopel kim diye bakmazlar ergenekon deyip duruyor biliyordur muhakkak ama işine gelmeyince cevir kazı misali ya tartışılsın kürt meselesi ermeni sorunu kıbrıs fener patrikanesi ama niye yalnız türkiyemde bir başka ülke göster mesala yunan da böyle birşey yap yada ermenistanda olmadı fransada bir tartışmaya ac bakalım ne oluyor yoksa demokoji yapmak kolay orduya küfür cumhuriyete küfür sizden olamayan hergez ergenekona küfür suç var ama kanıt yok hapis yok başbakanın dediği gibi ispatlayamayn namerttir
:present::present::present::present::present::present::present::present:
AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, 'PKK şerefsizdir, terör örgütüdür. Bebek katili bir örgütle Kürt kardeşlerimizi bir araya getirmeye çalışanlara kimsenin katkıda bulunmaması lazım. Biz durduğumuz yeri, yaptığımız çalışmayı gayet iyi biliyoruz' dedi.
Tüzmen, partisinin Anamur İlçe Teşkilatı tarafından Öğretmenevi'nde verilen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Mersin'deki şehit cenazesine katıldığını ve derin üzüntü yaşadığını belirtti.
Türkiye'de bir bayrak bulunduğunu, onun da Türk Bayrağı olduğunu vurgulayan Tüzmen, 'Bu bayrağın altında yaşayan milletin adı da Türk Milleti'dir.
Bunun sağını solunu eğip bükmeye hiç gerek yoktur. İçerisinde farklı kökenlerden vatandaşlar olabilir, ancak, burada köken tartışması yapılmaz. Bir bayrak varsa bir millet, bir devlet olarak bakmak lazım. Bunu farklı şekillere çekmeye de gerek yok' dedi.
Geçmişte söylediklerinin aynısını söylemeye devam ettiklerini vurgulayan Tüzmen, 'Bizde tek bayrak var, tek millet var, tek devlet, tek vatan var. Hepimiz bunun için çalışıyoruz. Bu konuları herkes sağından solundan bir yerlere çekiyor' diye konuştu.
Son günlerdeki yapılan bazı tartışmaların 'farklı yerlere çekilmeye başlandığını' ifade eden Tüzmen, şunları söyledi:
'İnsanlarımızın değişik kökenleri olabilir. Arnavut kökenli, Çerkez kökenli, Kürt kökenli ya da Laz kökenli Türk olabilir. Hepsi kardeşlerimizdir.
Kürtler bizim şerefli kardeşlerimizdir, ama PKK şerefsizdir, terör örgütüdür. Bebek katili bir örgütle Kürt kardeşlerimizi bir araya getirmeye çalışanlara kimsenin katkıda bulunmaması lazım. Bunları birbirinden ayırmak gerekir. Biz durduğumuz yeri, yaptığımız çalışmayı gayet iyi biliyoruz.'
:present:
Tüzmen, Türkiye'de şu anda esas konunun ekonomi ve işsizlik olarak görülmesi gerektiğini sözlerine ekledi.7
veyselbakan
08-09-2009, 17:07
sayın kürşat tüzmene bu samimi ve bir o kadarda duygularımızı kabartan güzel konuşmasından dolayı teşekkürü bir borçbilirim yüreğine ağzına sağlık! işte erdal bizim de tam olarak söylemeye çalıştığımız olay budur sayın tüzmen in dediği gibi bir çözümünde sonuna kadar destekçisi olurum hele esas konunun işsizlik olarak görülmesini söylemesi gerçekten takdir edilecek bir husustur :present::present::present::present::present:
airman06
08-09-2009, 18:46
pkk=dtp=onun yandaşları o partiye oy veren veya sempati besleyenler olduğuna göre
BÜTÜN HEPSİ ŞEREFSİZDİR gibi bir sonuç çıkıyor ortaya. e buda doğru zaten