Orijinalini görmek için tıklayınız : Erman Toroğlunun Terör Yorumu
Eski hakem LİG TV Maraton Programı futbol yorumcusu Erman Toroğlunun Terör hakkındaki en sağlam en haklı olduğu sözleri aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz. Erman Toroğlu çok doğru sölüo dediklerinin hepsine canıyürekten katılıyorum. Erman Toroğlunu kutlarım kimsenin diyemediklerini adam dobro dobro söyledi.
VİDEO İZLE (Only the registered members can see the link)
airman06
06-09-2009, 11:17
programı sonuna kadar izledim.Toroğlu'nu açık yüreklilik ve cesaretinden dolayı can-ı gönülden kutluyor ve katılıyorum.
adam dobra dobra konusmus
helal olsun
volkan sağol hocam ne diyeceğimi bilmiyorum ama erman hocaya helal osun ama bunları göremeyen göremediği gibi ekmeklerine yağ süren sonrada biz olmazsak olmaz deyip durmak yok yola devam deyenlere yazıklar olsun bu insanlar doztunu düşmanını örenmedikçe torolonun dediği gibi bunlar kremlerinide alıp gelirler ama ozaman kime ne yaparlar göreceğiz
gerçekten çok dobra konuşmuş şansal konuşmasını bitirmesini istese de o içini dökmeden bu konuyu bitirmemekte kararlı ve sonuna kadar da konuştu ..helal olsun erman hocaya :present::present::present::clap2::
Erman ve Şansala Helal olsun :present::45::present: