PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : şok şok şok....................

srknbs
28-04-2006, 12:11
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

umuter
28-04-2006, 12:27
ya zaten bu memlekette herşeye bi düzenleme ve sınırlama getiriliyor (SADECE KAĞIT ÜZERİNDE) ama uygulamaya gelince hiç bi icraat yok o yüzden kimse de tedirgin olmuyor zaten ilginç bi memleketimiz var seviyorum ben bu halini memleketimizin "HERŞEY YASAK AMA HERŞEYDE SERBEST"gerçekten ilginç

alperyılmaz
28-04-2006, 14:00
ne yani *****grafik yayınlar içinmı bunlar adam evinde istediğini izler o zamana cd leride toplasınlar kimse ***** cd satmasın hahaha

boş işler bunlar sosyal mesajlar milletin dikkatini başka taraflara yöneltip bazı şeyleri unutturmak amac...

umuter
28-04-2006, 14:11
ne yani *****grafik yayınlar içinmı bunlar adam evinde istediğini izler o zamana cd leride toplasınlar kimse ***** cd satmasın hahaha

boş işler bunlar sosyal mesajlar milletin dikkatini başka taraflara yöneltip bazı şeyleri unutturmak amac...
o zaman girsinler her eve bilgisayarlarını da toplasınlar adam yapacak olduktan sonra bölücü faaliyetini netten daha rahat bi şekilde yapar yani bahaneleri buysa eğer
yok görüntü kirliliği yapıyor diye uğraşacaklarsa gitsinler bi sürü tipsiz biçimsiz binalar var onları düzeltsinler en başta

TARANTİNO
28-04-2006, 14:21
Başlığa bak...ÇANAK OPERASYONU...Yuh artık çanaklara terorist muamelesi yapıyorlar...Özel birlikler mitide sevk ederler artık...Telsizden anons geçer Bölgede çok sayıda çanak görülmüştür hücum...

alperyılmaz
28-04-2006, 14:28
Başlığa bak...ÇANAK OPERASYONU...Yuh artık çanaklara terorist muamelesi yapıyorlar...Özel birlikler mitide sevk ederler artık...Telsizden anons geçer Bölgede çok sayıda çanak görülmüştür hücum...

düşünsene abi mit silahlarla geliyor canaklara dogru hucum biri sagdan biri soldan biride elinde takım cantası :puah: :puah: :puah: :puah:

kınık
28-04-2006, 14:58
burası TÜRKİYE herşey olur herşeyin gidişatıda normaldir

TARANTİNO
28-04-2006, 15:39
düşünsene abi mit silahlarla geliyor canaklara dogru hucum biri sagdan biri soldan biride elinde takım cantası :puah: :puah: :puah: :puah:Ana haber bülteninde son dakika haberi "bu gün düzenlenen operasyonda çok sayıda çanak ele geçirilmiştir...operasyonda 3 özel birlik yaralanmıştır"...Türkiye yi İrana benzetmek istiyorlar...yazık çok yazık...herkes ileriye gitmek ister bizdede bazı gerici geri beyinler geriye götürmek istiyor...ama öle kolay değil burası TÜRKİYE...

Mehmet Kaynaklı
28-04-2006, 20:07
bunları hep analog zamanında yaşadım ozanmanlarda hayvanlar alemi animal planet falan öbürleri filan falan filan işte hep açıktılar ama gizli gizli izlerdik çünkü çift çanak yasaktı tek çanakla gene dünyayı izlerdim nasılmı çanağı balkona getirmiştim çanağın direyinide her uydu derecesindeyken bir çizik atmıştım hemen iki dakkada hotbird hemen türksat hemen arapsat hmmm çok heyecanlıydı ama özgürlük gibi yok şu anda üç çanak antenim var ama sadece eutelsatı izlerim

Yaban Ali
28-04-2006, 20:24
Nasıl olacağına ilişkin bir detay yok... Bu biraz zor görünüyor..

Vakkus
28-04-2006, 20:27
yok bu PKK yayınlarının önüne milletin özgürlüklerini sınırlamakla önüne geçemezsin bulursun bir politik yada bilimsel yolunu ancak öyle olur.Bana sorarsan PKK:violent1: kanalının frekans kiralamasının önüne geçersin nasıl olacak bu derseniz vardır herhalde herşeyin çaresi.

xxxyasar
05-05-2006, 19:54
millet bari ***** vs yayınlar için rtük ten şifre alsın.başbakan onaylar ve cumhur başkanı veto etmezse ***** izlesin .yok daha neler

Admin
05-05-2006, 23:17
Zaten bu olay yıllardır var bana göre canak olayını kimse engelleyemez

SAFRAN
06-05-2006, 01:19
daha önceki yılarda doğu halkı med tv izliyor diye canak antenler yasaklanmıştı fakat bu yasagı uygulayamadı...bu olay günümüzdede cok zor....

COEMAR
06-05-2006, 01:59
Adamların başka işi gücü yok çanaklarla uğraşıyorlar ya adamlar kendi işlerini yapamıyorlar şimdi çanaklarlamı uğrasacaklar yani pes dorusu onlar prime time cıhazlarıyla zor uğraşıyorlar hayırlısı bekleyip göreceğiz.

vaneruydu
06-05-2006, 16:58
bu çanaklar kalkmaz kalkarsa türkiye kalkınır o zaman asıl şimdi başlıyor çanak işi astra 1 ay sonra türkiyeden izlenecek 90 cm anten ile saygılar

Admin
07-05-2006, 14:50
bu çanaklar kalkmaz kalkarsa türkiye kalkınır o zaman asıl şimdi başlıyor çanak işi astra 1 ay sonra türkiyeden izlenecek 90 cm anten ile saygılar
astra uydusunu izlemek herkesin hakkı :clap2: :clap2:

vaneruydu
07-05-2006, 14:57
evet 1 ay sonra astra türkiyeden izlenecek haberiniz olsun 90 cm rahatlıkla

milpilot
09-09-2006, 14:35
karasal yayın geliyor çanaklar tarih olacak zaten......................................................................................

anthony99
09-09-2006, 14:42
karasal yayın geliyor çanaklar tarih olacak zaten......................................................................................

karasal yayının gelmesi tahminim benim çocuklarıma tekamül eder.:puah: :puah:
ama ne yaparlarsa yapsınlar çanak olayını engelleyemezler. bence bunların hepsi reklam kokan hareketler.:puah: :puah:

aquaturk
11-09-2006, 16:24
evet 1 ay sonra astra türkiyeden izlenecek haberiniz olsun 90 cm rahatlıkla

Ne zaman gelecek:praying:

yealmax
11-09-2006, 16:34
Ne zaman gelecek:praying:
aylar oldu astra 1k uydusunu 60lık canak ile sorunsuz izleyebilirsiniz D+ paketi burda lakin publik değil saygılar...

Özgür Erge
12-09-2006, 01:53
ewet bi ordaki çözülemedi

yealmax
12-09-2006, 15:01
ewet bi ordaki çözülemedi
ben mesajı yazdığım gunun ertesi d+ tekrar geldi işie bak :puah:

kınık
12-09-2006, 15:57
inşaallah devamı gelir özlemişz valla