Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkekler için hazır göğüs kılı bulunur
kişiye göre kıl sayısı azaltılıp çoğaltılabilir
bu ne yav millet kurtulmaya çalışıo göğüs kılından.
mesela bu TALA die karınca yağı varmış göğsunde kıl fazlası olan o kılları aldırıp bu yağ ile masaj yaprlarsa göğüsteki aşırı kıl oranı düşüyormuş.
bu ne yav millet kurtulmaya çalışıo göğüs kılından.
mesela bu TALA die karınca yağı varmış göğsunde kıl fazlası olan o kılları aldırıp bu yağ ile masaj yaprlarsa göğüsteki aşırı kıl oranı düşüyormuş.
pm den gönder bakayım nosunu acil tarafından:):)
pm den gönder bakayım nosunu acil tarafından:):)
google amcaya sor onda bı suru fırma var.:sunglasses2:
Catapult®
11-09-2009, 20:12
:D yok daha neler yakında avret yerlerinede kıl bulurlar :D
:D yok daha neler yakında avret yerlerinede kıl bulurlar :D
ayıp:nono::
kurt1972
12-09-2009, 11:35
ahhhhaaaahhhhaaaa
:ty::D:D:puah::puah::8[1]::45::present:
Pasilobus
12-09-2009, 11:38
çocuk önlüğümü bu?
ömer yazıcı
12-09-2009, 14:27
ya yıllardın bunlardan kurtulmaya çalışıyom isteyen varsa bendekilerin hepsini göndereyim :D volkan tala karınca ilacı 1-2 yasındaki çocuklarda sürüldüğünde etkili oluyor ve hiç o bölgede kıl çıkmıyor büyüklerde işe yaramıyor ben irandan getirtip denedim işe yaramadı bide piyasada sahteleri var ilgilenen arkadaşlar dikkat etsin.
ya yıllardın bunlardan kurtulmaya çalışıyom isteyen varsa bendekilerin hepsini göndereyim :D volkan tala karınca ilacı 1-2 yasındaki çocuklarda sürüldüğünde etkili oluyor ve hiç o bölgede kıl çıkmıyor büyüklerde işe yaramıyor ben irandan getirtip denedim işe yaramadı bide piyasada sahteleri var ilgilenen arkadaşlar dikkat etsin.
sahteleri sürüpte isilik olmuş bebe gibi gezmeyelim:):puah: