Orijinalini görmek için tıklayınız : Next Super Plus Serisi 11.09.2009 Yazılımları
Next Super Plus Serisi 11.09.2009 Yazılımları
- USB PVR esnasında mavi tuş fonksiyonu düzeltildi.
- Stabilite arttırıldı.
- Thor otomatik güncelleme çalışmaktadır.
-- Yazılımı yükledikten sonra lütfen Menü > Girişler > EMU *** > Sarı tuş ile resetleyin.
Not:
Yazılım uyduya çıkacaktır, güncellemek isteyenler için dosyalar ektedir.
@doktor'a teşekkürler.
yazılımlar ve paylasım için teşekkürler
yazılımdan sonra digileri açamadım yav???:frown:softçam mı atmam gerekiyor acaba?güncel *** girdim açmadı..
yazılımdan sonra digileri açamadım yav???:frown:softçam mı atmam gerekiyor acaba?güncel *** girdim açmadı..
yukarıdaki işlemleri yaptınızmı ***leri resetlednızmı.
yukarıdaki işlemleri yaptınızmı ***leri resetlednızmı.
tamam dostum resetledim ve kanalların üzerinde biraz durunca açtı.Teşekkürler..
Eline ve Emeğine sağlık.Tşk.ler.
alperkon
13-09-2009, 13:58
Yazılımdan sonra süperPlus CIS için *** dosyası atmaya gerek yok mu arkadaşlar?Önceki yazılımda THOR için otomatik dendi ***leri resetledim thor üzerinde bekledim otomatik çalışmamıştı onun için soruyorum???
Yazılımdan sonra süperPlus CIS için *** dosyası atmaya gerek yok mu arkadaşlar?Önceki yazılımda THOR için otomatik dendi ***leri resetledim thor üzerinde bekledim otomatik çalışmamıştı onun için soruyorum???
bu yenı yazılım ve THOR daki gidi tv auto birinci mesajda da yazıo arkadaşım.
emeğinize ve bilginizw sağlık
Saygılar
nailkayin
14-09-2009, 10:22
ağzına sağlık arkadaş
arkadaslar bundan sonra otomatık guncelleme yapması ıcın ne yapmamız gerekıyo
yargıç_1
14-09-2009, 14:47
arkadaslar bundan sonra otomatık guncelleme yapması ıcın ne yapmamız gerekıyo
thor uydusu için soruyorsan digi tv kanallarının üzerinde beklersen açılır
bilim-ilim
14-09-2009, 15:29
paylaşım için teşekkürler
thor uydusu için soruyorsan digi tv kanallarının üzerinde beklersen açılır
tamam anladım
tesekkur ederım
A.SÜLEYMAN
14-09-2009, 20:36
Emeğine eline sağlık.Tşk.ler.
bilgi ve paylaşım için teşekkürler ellerinize saglık
save edıp softcam kdb yukleyın
veyselbakan
17-09-2009, 16:33
ustalarım hotbırd de çevrili çanağım bu yazılımı yüklememin her hangi bir fonksiyonu olacakmı acaba
yargıç_1
17-09-2009, 18:13
ustalarım hotbırd de çevrili çanağım bu yazılımı yüklememin her hangi bir fonksiyonu olacakmı acaba
hotbird'le ilgili bi değişiklik yok yazılımda zaten 1.mesajda belirtilmiş yazılımla ilgili ne düzenlemeler yapıldığı
uguryildizzzz
24-09-2009, 11:48
yazılımı yükledim emeğiniz için çok teşekkürler ama yeni yazılımdan sonra girişler menüsünde emu çıkmadı doğal olarak reset yapamadım ne yapmam gerekir acaba yardımcı olursanız sevinirim
cenk35cenk
24-09-2009, 18:06
yazılımı yükledim emeğiniz için çok teşekkürler ama yeni yazılımdan sonra girişler menüsünde emu çıkmadı doğal olarak reset yapamadım ne yapmam gerekir acaba yardımcı olursanız sevinirim
girişlerde cas a gelip emuyu aç sonrasını biliyosun
uguryildizzzz
25-09-2009, 01:13
girişlerde cas a gelip emuyu aç sonrasını biliyosun
girişlerde cas bölümü de yok ama . sadece üç seçenek var üçüde sönük usb yi takınca usb etkinleşio sadece
:present:paylaşım için te$ekürler:present:
girişlerde cas bölümü de yok ama . sadece üç seçenek var üçüde sönük usb yi takınca usb etkinleşio sadece
girişlerde sende kırmızı tu$a ßas 1234 yap cas ßölümü aclır
uydudan yazılım güncelleyidiğim zaman veya yeni yazılım attığım zaman trt ve tnt nin ***leri siliniyor neden acaba arkadaşlar
yargıç_1
25-09-2009, 19:53
uydudan yazılım güncelleyidiğim zaman veya yeni yazılım attığım zaman trt ve tnt nin ***leri siliniyor neden acaba arkadaşlar
yazılım TRT Ve TNT Editli Olmadığı Yani K€Y'LER Yazılımın İçine Ekli Olmadığı İçin
uguryildizzzz
25-09-2009, 20:50
girişlerde sende kırmızı tu$a ßas 1234 yap cas ßölümü aclır
tamamdır çok saolun arkadaşlar
slm arkadaşlar benım nexst 2000 cı plus var yenı versıyon atmam gerek sıstem bılgısıde soyle urun ye-2000 cı plus .yazılım ınf614po41108.cıhaz versıyon.ysm304111706hpgi.hangi yazılımı atmam gerek bana yardımcı olurmusunuz
Ali BAĞDAŞ
08-10-2009, 22:05
teşekürler