Orijinalini görmek için tıklayınız : Al Sana AÇILIM !!!
Only the registered members can see the link
Buda Açılımı en iyi AÇAN teyze... İşte Türk kadını böyle AÇAR...
guzel paylaşımlar yürekten kutlarım
çok güzel paylaşım emeğine sağlık
arkadaşlar şimdiki hükümetin iki yüzlülüğünü ihtilal yapmakta ki sınır tanımaz hırsını görmemek be bu devleti parçalamaya yönelik davranışları dostu düşmanı insanıma hatırlatmak en önemliside hiçe sayılıp unutturulmaya çalışılan ATAMın büyüklüğünü gençliğe hitabındaki sözlerinin yaşandığı bugünlerde ileri görüşlülüğne gözler önüne sermek ve erbakan hocanın dediği gibi bu milleti o nargoz halinden çıkarmak görevimiz görüntüler yürek burguyor ama bizim gibi düşünenlerin sayısını görünce yalnız olamadığımızı düşünüyorum
birşeye daha dikkat çekmek istiyorum iktidara gelirken dokunulmazlıkları kaldıracaklarına söz verenler şimdi acılımı mecliste kapalı tartışmalarına da ne anlam vermek lazım diyorum
bir şehit haberi daha geldi. etti 20....
veyselbakan
14-09-2009, 17:08
şehit verdikçe adamlar açılım deyip daha çok ortalığı kızıştırıyorlar yazıklar olsun kendilerinin rahatı ***fi iyi nasıl olsa!
inşallah o çark en kısa zamanda tersine döner. işte o zaman kabak çiçep gibi açılacaklar..
açılımın devamı..
Hakkari'de askeri konvoya taşlı saldırı
Hakkari'de yoldan geçen askeri konvoya taşlı saldırıda bulunulduğu öğrenildi.
HAKKARİ (İHA) - Edinilen bilgiye göre Hakkari'de dün yaşanan olayların ardından akşam saat 23.00 sıralarında Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'ndan çıkıp Yenimahalle'den geçen askeri konvoy, kimliği belirsiz bir grup tarafından taşlandı. Taşlı saldırı sırasında askerlerin havaya uyarı ateşi açtığı ve daha sonra mahalleye giden polis ekiplerinin saldırganları yakalamak için bölgede geniş çaplı arama yaptığı belirtildi.
AKP yaptığı devrim gibi işleri bu açılım denilen tavizle bir kalemde silmiştir. DTP li soysuzlar eskiden imralıdakinin ağzını bile ağızlarını ayda bir zor ağızlarına alırken Sağolsun Erdoğan verdi illerine kozu her açıklamalarında PKK savunup Öcalanı lider olarak gösteriolar. Bunun yanında sağolsun muhalefette AKP ye ayak uyduruo CHP DTP yi karşıma bile almam dio ama PKK nın adamlarını savunmasını yapıo.
Dailymotion - Yalçın Küçük'ün Yeni Avukatı En Bi Dürüst İnsan Kılıçdaroğlu - Güncel Haberler Kanalı (Only the registered members can see the link) nasıl iş anlamadım karşısına almıo ama yanı başına alıo.
MHP sadece boykot etmekle karşısına almakla sanki bir şey elde edebileceğini sanıo.
Muhalefet bir hava iktidar bir hava bizde böle sadece yazmakla yetinioz. Zamanında yapılan Cumhuriyet yürüşleri toplantıları şu an yapılmalı.
Ama şu saatten sonra hangi partiye güvenelim bilmiyorum kimin eli kimin cebinde AKP=CHP=MHP=Diğerleri (DTP Hariç). Bunlardan bu ül***e artık hayır gelmez. Ama yaptıklarınıda inkar edemeyiz. DTP bir parti değil PKK nın ta kedisidir bu ülkede PPK yı var eden bir parti müsfettesidir. Geçen gün Showtv de Haber özel programında Erdal SARIZEYBEK bu açılımın hiç bir şey çözmeyeceğini DTP nin gerçek yüzünü herşeyi anlattı tabi orda taviz verenlerin hepsinede dokundurdu.
Bu yapılanlarda provokasyon değil bizzat DTP nin emri ile yapılan suıkastlar bunları yaparak Devletle Terör örgütünü aynı masaya oturtmak. Her acıklamalarında PKK ve terör örgütünü açılım için gösterıolar. Bunuda yapmak için Askerlerimize kıyıyolar.
Cem Uzan bile heralde bu partilerden daha dürüsttür. Bu partililerin hiç biri Rahmetli Ecevit kadar yürekli olamadılar olamazlarda.
öle bir durumki şu an iktidarda başka parti olsa başka bir durum olurmuydu die soruyorum ve araştırıyorum ama yine bu açılım olurdu. Bundan kaç sene önce İlk açılım dosyasını CHP yapmış PKK nın toplu bir katlıyamında geri çekilmiş. demekki şimdi bangır bangır bağıran muhalefet başta olsa onlarda aynısını yapacaklardı. al birini vur ötekisine.
Volkan bu Erdal SARIZEYBEK i araştırdım bir iki defa konuşmlarını izledım güzelde bir internet sitesi var.
yalnız sanki biraz konuşmaları siyaset kokuyo ama dediklerinin doğruluk payı oranı çok yüksek. İnternet istesindede bir çok şeyi yazmış. Turgut Özal bu ülke için belki büyük bir ilerleme adımı atmış olabilir ama bu terör belasınıda onun başlattığını yazıo ve yardım ettiğini. İlginç kitapları ve özetleri var. Ama tabi bunlara hemen ınanamıyorum yukarıda Kemal Kılıçdaroğlunun bile savunduğu kişiyi gördükten sonra ne denilebilirki adam Cumhuriyet Halk Paritisini gurup başkan vekili ama PKK ya özentisi olan onları devrim olarak gören bir tane şerefsizi savunuo bunu bide tüm türkiyenın gözünün içine baka baka. Yuh yanı tabi Sayın Baykal herkezden daha iyi bilir. Yanı böyle bir durumda kime inanalım gerçekten bilemıyorum.
Cem Uzan bile heralde bu partilerden daha dürüsttür. Bu partililerin hiç biri Rahmetli Ecevit kadar yürekli olamadılar olamazlarda.
%1000 Haklısın...
sizin fikrinizi alayım deniz fenerinde paraları calanları tanımam dedi nikah şahidi çıktı acılımın amerikanın talimatı dedik ispatlamıyan dedi buyrun Tayyip Bey "Kürt açılımına Amerikan Projesi diyenler bunu ispatlayamazlarsa alçaktırlar namussuzdurlar" diyedursun, Amerikalılar bu projeyi rapor halinde ABD Kongresi'ne resmen sunmuşlar. Hem de saklı gizli değil, açık açık. Sunum tarihi 15 Ekim 2007. Raporun adı: "PKK'nın silahsızlandırı lması, dağıtılması ve toplumla yeniden kaynaştırılması" . Raporu derleyen kurum: Amerikan Dış Siyaseti Ulusal Komitesi. Derleyen kişi: David Phillips (Deyvid Filips okunuyor)
İŞTE BELGE, İŞTE ABD RAPORUNUN ASLI, TIKLAYINIZ:
Only the registered members can see the link google.com/ gview?a=v&q=cache:udlYXluw4HY J:Only the registered members can see the link org/aboutus/ pressreleases/ articles/ PKKFINALReport10 -15.pdf+David+ Phillips: +Disarming, +Demobilizing+ and+Reintegratin g+the+Kurdistan+ Workers%27+ Party+%28PKK% 29&hl=en&gl=ca
Bu raporda özet olarak Türkiye Hükümetinin şunları yapması isteniyor:
-301. maddede Türklüğe hakaretin suç olmaktan çıkarılması (Hükümet bu emri yerine getirdi)
-Kamuya ait bir TV kanalının Kürtçe yayın yapması (Hükümet TRT Şeş'i, kurarak bu emri de yerine getirdi)
-DTP'nin muhatap alınması (Tayyip Bey Ahmet Türk ile görüşerek bu emri de yerine getirme yolunda bir adım attı)
-Türk ordusunun demokratik hale getirilmesi. Ordunun PKK ile mücadele ederken insan haklarına saygı göstermesi, karanlık güçleri kullanarak suikastler yapmaması (Tayyip Bey, Ergenekon davası ile Türk ordusuna bu suçların atılmasını örgütledi. Yani Filips'in raporundaki suçlamalar, Ergenekon iddianamesine yazıldı.)
-"Topluma kazandırma" adıyla genel af çıkarılması (Plana göre PKK militanları aftan sonra seçimlerde aday olarak öncelikle Güneydoğu'daki mahalli yönetimleri ele geçirecekler ve DSP-ANAP-MHP Hükümeti tarafından imzalanmış olan İkiz Yasalar'a dayanarak ayrılmak için referandum isteyecekler)
-Kuzey Irak'taki 134 PKK üst yöneticisinin mülteci olarak üçüncü bir ül***e gönderilmesi (Bu ülkenin İsveç olabileceği söyleniyor)
++++++++++++ +++++++++ +
Yine aynı kişi, bu defa da Haziran 2009 tarihinde ABD Atlantik Konseyi tarafından yayımlanan bir rapor daha yazdı. Bu raporun adı: "Türkler ve Irak Kürtleri arasında güven inşası". (Her iki raporun aslını yazımın bitiminden sonra veriyorum)
++++++++++++ +++++++++ +
"Kürt açılımı"nın bir ABD projesi olduğunu kanıtlayan bu raporun basında yayımlanması üzerine, raporu derleyen Deyvid Filips bir açıklama yaptı, Hürriyet'e gönderdiği mektupta şöyle dedi:
"Başbakan Erdoğan'ın kararı tamamen kendisine aittir. Benim tavsiyemi almaz. Başbakan Erdoğan'ın düşüncesi tamamen Türkiye'nin ulusal çıkarları üzerine kuruludur"
"Türkiye'nin güvenlik kurumlarının da desteğiyle Ak Parti Kürt meselesinde tarihi atılıma ilerliyor."
"Bu, köktenci bir değişimden daha fazlasıdır. Bu, Türkiye'yi daha güvenli, daha özgür ve Batı kurumları ile entegre edecek derin bir sistem değişikliğidir.
Erdoğan, vizyonu ve liderliğiyle krediyi hak ediyor"
++++++++++++ +++++++++ ++
Bu açıklama, olayı artık bir komedi haline dönüştürmüştür.
Hiç kimsenin bilmediği "Kürt açılımı"nın içeriğini Deyvid Filips nasıl bilmektedir ki böyle bol kepçe desteklemektedir? Aynen ABD Büyükelçisi Ceymis Cefri gibi?
Rapordaki emirlerden bir kısmı Tayyip Bey tarafından yerine getirilmiştir. Yukarda bunu gördük. Geri kalan kısmının da "Kürt açılımı" adı altında yerine getirilmeye çalışıldığı bellidir ki Amerikalılardan bu kadar destek görmektedir.
++++++++++++ +++++++++ +++
++++++++++++ +++++++++ +++++++++ +++++++++
Faydalanılan kaynaklar:
Murat Tepebaşılı, Büyükakın, Ahu Yalçın
NATIONAL COMMITTEE ON AMERICAN FOREING POLICY
DISARMING, DEMOBILIZING, AND REINTEGRATING
THE KURDISTAN WORKER’S PARTY (PKK)
David L. Phillips
15 October 2007
Printable PDF Version
Doğru dıon toycan arkadaşım biz halk olarak kime inanacaz bunların hiç birine güvenolmaz Ak parti durmak yok yola devam dıe Amerikanın istediklerini birbir yapıo elde avuçta ne varsa teslim edilio PKK ile nerdeyse masaya oturmalarına ramak kaldı Hadi dioz CHP onunda onlardan farkı kalmamış adı sadece Cumhuriyet Partisi Onlarda PKK yla kolkola MHP desen bu ül***i 100 yıl geri götürmekten başka bişi yapmaz. Saadet -Büyük Birlik bunlarda cemaatlerle uğraşıo. Hiç birine güven yok biz halk olarak kime inanacaz. Bunların hiç biri adam değil ya yazık ya bunların elinemi bırakacaz Türkiye CUMHURİYETİNİ..
veyselbakan
16-09-2009, 16:53
edenur denize düşen yılana sarılırmış umarım ne demek istediğimi anlamışsındır ama bu gidişat gerçekten çok kötü bir şeyler elden gitmeden onlara sahip çıkmak gerekiyor iş işten geçtikten sonra sızlanmanın ağlamanın hiç bir faydası olmuyor memleketin durumu ortada allah yardımcımız olsun
AKPnin bu oyunu sandıktan önce belliydi.
ama bizim partici zihniyetimiz yarın olacakları bile bile sandıkta hükümeti seçti.
deveye diken...
üzüldüğm o edenur kardeş bizi yıldırmaya pes ettirmeye çalışıyorlar geçen volkanın ermentoroğluyla ilgili haberindeki gibi krem elimizde beklememiz isteniyor ama yok öyle biz nasıl bir MİLLETiz cümle alem biliyor ama dikkat edin oyüzde sözde güvenilir gazete ve tv yayınların da hep biz suçlu hatta ATATÜRKümüz bile korkak zavallı ama neden çünkü a...... s...... onları küçük düşürmüş ama göreceksiniz bu millet yine defalarca olduğu gibi dosta düşmana büyüklüğünü gösterecek güçte biz ATATÜRKün gençliğe hitabesini boşuna baş ucumuz tutup ezberlemedik GENÇLİĞE HİTABE
Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!