Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakkari'de çatışma: 1 ŞEHİT

swerrt
14-09-2009, 13:15
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde sürdürülen operasyonda, 1 uzman onbaşı şehit oldu. Alınan bilgiye göre, Kavşak köyü Kazan Vadisi'nde terör örgütü PKK üyelerine karşı sürdürülen operasyonlarda, Ordu nüfusuna kayıtlı Uzman Onbaşı Mustafa Güler (23) şehit oldu.

Only the registered members can see the link

Şehit askerin cenazesi, helikopterle Fatih Kışlası'na getirildikten sonra ambulansla Hakkari Askeri Hastanesi'ne gönderildi. Kazan Vadisi'ndeki operasyonların devam ettiği bildirildi. Öte yandan, bölgede 4 günden bu yana sürdürülen operasyonlarda 8 teröristin ölü ele geçirildiği bildirilmişti.

CABBARİ
14-09-2009, 13:42
bunlar açılımın meyvaları...
şehitimizin kabrinin cennet bahçelerinden bir bahçe olmasını yüce yaradandan temenni ediyorum

erdal05
14-09-2009, 16:57
allah rahmet eyleye...açılımı istemeyenler kahretsin ki...iş başında...
her geçen dakikada ...olan bize oluyo..:(

emmi
14-09-2009, 17:00
Açılım, maçılım hikaye kardeş. Son bir haftada şehit sayısı 20'ye yaklaştı. Bunun tek çaresi var. Endenozya Tamillere ne yaptıysa aynısını bu çakal sürüsüne yapacaksın. Demokratik açılım arkasından gelsin.
Bizde millet olarak iki yüzlüyüz. Bunun cezasınıda malesef gencecik delikanılarımız şehit düşerek ödüyorlar. Tv başında veya şehit cenazelerinde "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye slogan atarak bir dua okuyup amin diyerek bu vebalden kendimizi kurtarmış sayıyoruz. Ve hem de bir-iki saat sonra vur patlasın, çal oynasın durumlarına dönerek nasıl bir iki yüzlülük içinde olduğumuzu unutarak! Merak ediyorum şu uyuşuk millet ne zaman ayağa kalkıp ve kırıp dökmeden " YETTİ ARTIK" diye sokaklara dolacak. Dandik bir maç için sokaklara dökülüp etrafı savaştan çıkmışa benzetenler, kendi canları ehit olduğunda malesef bir dua ie geçiştiriyorlar. Yazıklar olsun. Elbette duada edilecek, bir yasin okunacak. Ama böyle iki yüzlülükle değil.
Şehitlerimize Tanrıdan rahmet, mekanlarının cennet olsını diliyorum.
Saygılar.

MUTAF
14-09-2009, 17:55
bu açılım neyin açılımı biliyormusunuz? ;
sandıkta oy verenlerin açılımı...

swerrt
14-09-2009, 18:00
Açılım, maçılım hikaye kardeş. Son bir haftada şehit sayısı 20'ye yaklaştı. Bunun tek çaresi var. Endenozya Tamillere ne yaptıysa aynısını bu çakal sürüsüne yapacaksın. Demokratik açılım arkasından gelsin.
Bizde millet olarak iki yüzlüyüz. Bunun cezasınıda malesef gencecik delikanılarımız şehit düşerek ödüyorlar. Tv başında veya şehit cenazelerinde "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" diye slogan atarak bir dua okuyup amin diyerek bu vebalden kendimizi kurtarmış sayıyoruz. Ve hem de bir-iki saat sonra vur patlasın, çal oynasın durumlarına dönerek nasıl bir iki yüzlülük içinde olduğumuzu unutarak! Merak ediyorum şu uyuşuk millet ne zaman ayağa kalkıp ve kırıp dökmeden " YETTİ ARTIK" diye sokaklara dolacak. Dandik bir maç için sokaklara dökülüp etrafı savaştan çıkmışa benzetenler, kendi canları ehit olduğunda malesef bir dua ie geçiştiriyorlar. Yazıklar olsun. Elbette duada edilecek, bir yasin okunacak. Ama böyle iki yüzlülükle değil.
Saygılar.
:present:

veyselbakan
14-09-2009, 18:04
bu açılım abd nin emriyle yapılmış zoraki bir açılım birden ne oldu da durduk yere açılım açılım denmeye başlandı
:mad2:

edenur
16-09-2009, 02:21
Saygılar.

senin yaşın gerçekten 52 mi ya. Sen endenozyada olanları çok isitıosan buyur git endenozyaya burası türkiye Türkler katliam yapmaz. Sizin gibi düşünenler yüzünden zaten Ermeni soykırımını bize dayatmaya çalışıolar. Yazık be terörü bizde sevmiyoruz çok içimiz yanıo ama terörü terörle bitiremezsin.

veyselbakan
16-09-2009, 10:44
senin yaşın gerçekten 52 mi ya. Sen endenozyada olanları çok isitıosan buyur git endenozyaya burası türkiye Türkler katliam yapmaz. Sizin gibi düşünenler yüzünden zaten Ermeni soykırımını bize dayatmaya çalışıolar. Yazık be terörü bizde sevmiyoruz çok içimiz yanıo ama terörü terörle bitiremezsin.

merak ettim ltf terörü nasıl bitireceğimiz konusunda bir açıklama yapıp bizleride aydınlatırsanız gerçekten mutlu oluruz zira burada herkes bende dahil laf kavgasına girmekten başka hiç bir şey yapmıyor saygılar!