Orijinalini görmek için tıklayınız : Seoul Hiremco X3 Turbo HD
İşte Seoul un Beklenen HD cihazı.
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
ÖZELLİKLER
HD Uydu Alıcısı
Ethernet Bağlantısı
Media Player
Uydudan ve Internetten Güncelleme
HDMI (Tüm kanalları dijital ses ve görüntü kalitesinde izleme olanağı)
Ana İşlemci ALI 3602
Flash Bellek 4 MB
RAM 128 MB DDR
Kanal Hafızası 4000
Menü Dilleri Türkçe, English, Deutsch, Français
DISEQC Uyumu 1.0 - 1.1 - 1.2 & 1.3
Görüntü Oranı 4:3, 16:9
Görüntü Boyutu 720x576, 1280X720, 1920X1080
TV Scart Çıkışları 2 FULL SCART
RCA Çıkışı RCA-YPbPr-SPDIF(Optical)
Giriş Voltajı AC 80-250V, 50/60 Hz
Koruma AC , Fuse
Boyutlar 260x215x50
Uydudan Güncelleme
Rs232 Bağlantısı
CI Slot
USB Girişi
Kart okuyucu
Modülatör
HDMI
VFD Ön Panel
Hassas Tarama
Kör Tarama
Ethernet
HD Yayın Desteği
MPEG4 Uyumlu
KULLANMA KLAVUZU (Only the registered members can see the link)
fiatına göre güzel cihaz sanırım emsalleri içerisinde en ekonomik olanıdır..
pencere77
16-09-2009, 20:10
fiyatı ne kadar acaba?
Jack Sparrow
16-09-2009, 20:15
300 tl civarında olacakmış ama yaklaşık 3 ay sonra bu cihazı 250 civarında falan arabilirsiniz. X3 te ilk çıktıktan sonra 3 ay sonra 50 tl gibi bir fıyat düşüşü olmuştu.
f47xfenerli
17-09-2009, 00:13
flaşın 4mb olması sıkıntı yaratabilir...
Evet flaşın 4 mb olması ileriki dönemlerde sıkıntı yaratabilir. Cihaza Merih video tarafından herhangi bir kart paylaşımı desteği verilmeyecek sadece emu yazılımı desteği var. Ama yalnız başka markaların sadece Newcam destekli yazılımı var ama onun içinde herhangi bir destek yok boot sorunlarında cihazın garanti dışında kalabiliyor. Üzerindeki eternet üzerinde yazılım güncelleme olacak.
Ama mademki eternet girişi konuldu en azından destek verilmesede yazılıma bu özelliklerin verilmesi lazım. yazılım atmak için sadece eternet girişi konulması biraz abes zaten uydudan guncellıo rs 232 de var eternet olmasadada olurdu.
f47xfenerli
17-09-2009, 00:51
Evet flaşın 4 mb olması ileriki dönemlerde sıkıntı yaratabilir. Cihaza Merih video tarafından herhangi bir kart paylaşımı desteği verilmeyecek sadece emu yazılımı desteği var. Ama yalnız başka markaların sadece Newcam destekli yazılımı var ama onun içinde herhangi bir destek yok boot sorunlarında cihazın garanti dışında kalabiliyor. Üzerindeki eternet üzerinde yazılım güncelleme olacak.
Ama mademki eternet girişi konuldu en azından destek verilmesede yazılıma bu özelliklerin verilmesi lazım. yazılım atmak için sadece eternet girişi konulması biraz abes zaten uydudan guncellıo rs 232 de var eternet olmasadada olurdu.
100%100 aynı fikirdeyim. ne işe yaradı üzerine konulan etehernet portu demekki traş
pencere77
18-09-2009, 12:49
şuan piyasada 282 tl ye satılmaktadır internette
esentepe
19-09-2009, 14:33
uydudan güncellemiyor bende seoul beşbin var doksan dörtten yazılımından sorna güncelemiyor kendim allahrazı olsun forumumuza allah kaza belavermesin onların sayesinde gönderiyorlar bizde alıp yüklüyoruz öyle açıyor uydudan yazılım gönderiyormuş hepsi palavra heremko x3 turbo hd internetli olsa olmasa daolur evinde interneti yok nasıl yüleyecek arkadaşlar merih video yüksel eletoronik gibi yeni ikibin exiks çıkardı eskilerine yazılım üretmiyor demek istiyor sokun biyerinize diyor oda nexkis gibi bütün türk kanıtaşıyanların bayramını kurtlarım
fıjutsi serisi uydudan guncellemeye devam ediyor bir problem yok. sizin behsetmiş olduğunuz versiyondan sonra Guncelleme frekansı değişti bunun içinde bir defa için üst versiyon yazılımda bu frekans düzeltidi ve şu an uydudan guncelleme devam etmekte. Hiremco serilerinin hepsi içinde uydudan guncelleme devam ediyor.
x3-hd'nin newcam yazılımları var usb üzerinden yazılım atıp seyredilebiliyor ama cccam nasıl olur bilemiyorum işlemci linux değil.???
hallederiz
21-09-2009, 10:59
uydudan güncellemiyor bende seoul beşbin var doksan dörtten yazılımından sorna güncelemiyor kendim allahrazı olsun forumumuza allah kaza belavermesin onların sayesinde gönderiyorlar bizde alıp yüklüyoruz öyle açıyor uydudan yazılım gönderiyormuş hepsi palavra heremko x3 turbo hd internetli olsa olmasa daolur evinde interneti yok nasıl yüleyecek arkadaşlar merih video yüksel eletoronik gibi yeni ikibin exiks çıkardı eskilerine yazılım üretmiyor demek istiyor sokun biyerinize diyor oda nexkis gibi bütün türk kanıtaşıyanların bayramını kurtlarım
bir kereye mahsus 100 yada üzeri versiyonu bilgisayardan yükletin güncellemeye devam edecektir
sancaktar78
21-09-2009, 11:29
uydularda şifresiz hd yayın sayısı oldukça az.
illa paylaşım gerekiyor hd servisleri izlemek için.şu an ccam bu işi sorunsuz yapabiliyor.eğer hd cihaz olacaksa alınacaksa mutlaka ccam çalışıyor olması gerekir.hatta eksik gedik ccam değil.tek satır c line yazılana vs olmamalı.cihaz mutlaka bu desteği vermeli.yoksa hd receiver almanın hiç bir anlamı yoktur.sadece 3-5 free kanala bakılabilecektir.
saygılar
illa paylaşım gerekiyor hd servisleri izlemek için.şu an ccam bu işi sorunsuz yapabiliyor.eğer hd cihaz olacaksa alınacaksa mutlaka ccam çalışıyor olması gerekir.hatta eksik gedik ccam değil.tek satır c line yazılana vs olmamalı.cihaz mutlaka bu desteği vermeli.yoksa hd receiver almanın hiç bir anlamı yoktur.sadece 3-5 free kanala bakılabilecektir.
saygılar
Profesyonel bir kişiden böle bir yorumu okduktan sonra herkez artık HD cihaz alırken bir kez daha düşünsün derim.
saygılar
Forumlarda Hiremco X3 kart palyaşım ayarları diye bilgi verildi.
Şimdi bu paylaşım ayarları ile HD kanal izlemek mümkün müdür?
Forumlarda Hiremco X3 kart palyaşım ayarları diye bilgi verildi.
Şimdi bu paylaşım ayarları ile HD kanal izlemek mümkün müdür?
baska forumların linkini vermeyın. aynı anlatım burdada mevcut ama sadece cihaz newcam paylasımı desteklıo. newcamda hd yayınlar için kar varsa acar.
f47xfenerli
27-09-2009, 14:58
p2 yazılımında var sanınım bu newcamd olayı onada firma hiç bir şekilde garanti vermiyor yazılımdan doğacak sıkıntılara dolayısıyla cihaz garanti dışı kalıyor diye biliyorum.
seol cihazları süper.2 yıldır gs1180 kullanıyorum hız performans mükemmel.lcd alırsam receiverım kesinlikle seol veya diğer adıyla hiremco olacak
umavigok
13-10-2009, 17:23
peki newcamd ile cccamd server arasındaki fark nedir. Yani bunu daha yalıun bir dille anlatsak çünkü ben hd yayın izlemek isityorum ama bilgi eksikliğim var herhalde.
bezginbekir75
26-01-2010, 13:24
hirco x3 turbo hd yeni aldım hd li server arıyorum
hakamaka
13-03-2010, 15:29
Bizde aldık hayırlısı bakalım. İstediğimiz performansı elde edebilecekmiyiz bu süreçte göreceğiz.
bende aldım ama arkadaşlar vasat bir cihaza benziyor
noname34
20-03-2010, 18:16
arkadaşlar önerirmisinşiz kart paylaşımı varmı almayı düşünüyorumda
Seoul Hiremco X-3 Hd Turbo Uydu Alıcısı almayı düşünüyorum.sanırım pek stabil cihaz olmadığını vede sıklıkla arıza yaptığını okudum. sizden kullanan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. bilgiverrseniz çok sevinirm ...teşekkürler saygılarımla...
gungor1976
15-09-2010, 23:46
Seoul Hiremco X-3 Hd Turbo Uydu Alıcısı almayı düşünüyorum.sanırım pek stabil cihaz olmadığını vede sıklıkla arıza yaptığını okudum. sizden kullanan arkadaşlardan yorum almak istiyorum. bilgiverrseniz çok sevinirm ...teşekkürler saygılarımla... Numbai ustam sitesinden alıntı yaptım;
Değerli kullanıcımız;
FX-TURBO-HD modelini beğeninize sunmaktayız. Bu model, kardeşi olan X3-TURBO-HD'nin donanımsal olarak geliştirilmişi olup, daha kaliteli elektronik malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Ancak, yazılımları birebir aynıdır.
X3-TURBO-HD modelinde bulunan bütün özellikler FX-TURBO-HD modelinde de bulunmaktadır.
Her iki modelin yazılımları da birbiriyle aynı olduğu için, genel kullanım yönünden de hiçbir farkları bulunmamaktadır.
FX-TURBO-HD modelinde, anakart'taki Flash bölümü, CI bölümü, tuner bölümü, tuner konnektörü ve ön panel PCB ve plastik tasarımları yenilenmiştir. Bir de, daha kaliteli pasif ve aktif elektronik malzemeler kullanılmıştır.
Güzel günlerde kullanmanızı dileriz.
Saygılarımızla
Merih Video
arkadaşlar bu cıhaz iymidir ben bu cıhazı 2elden buldum 150tl fiat nasıl sizce