Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : forum yöneticilerine

hunter100
23-09-2009, 21:28
SEvgili forum yöneticileri son zmandaki ebay , gitti gidiyor reklamı yüzünden forumda rahatça konu okuyamaz olduk , sitenin devamlılığı için reklam muhakkak şart ancak bu ekranı kapatan reklam iyice sinir bozucu olmaya başladı ilgilenirseniz seviniriz..:smiles22:

Doktorkadir
23-09-2009, 21:34
forum yoneticisi arkadaşlar reklamdan yana şikayetım yok ama aktıvasyon sorunum var ve giderilmesini arz ediyorum konu ekleyemıyorum konu açamıyorum

Admin
23-09-2009, 21:42
SEvgili forum yöneticileri son zmandaki ebay , gitti gidiyor reklamı yüzünden forumda rahatça konu okuyamaz olduk , sitenin devamlılığı için reklam muhakkak şart ancak bu ekranı kapatan reklam iyice sinir bozucu olmaya başladı ilgilenirseniz seviniriz..:smiles22:
Uye olarak gitti gidiyor reklamında sorun yasamamanınız lazım:45: reklam (460 x440 reklamı)sadece misafirlere acık olup kullanıcı adınızla girmez iseniz reklamdan etkilenirsiniz bunu daha önce birçok kez emaillerde belirtmiştik :45:

forum yoneticisi arkadaşlar reklamdan yana şikayetım yok ama aktıvasyon sorunum var ve giderilmesini arz ediyorum konu ekleyemıyorum konu açamıyorum
Bilgisayar bölümü dışında heryere konu acabilirsiniz.

Volkan
23-09-2009, 21:46
bahsetmiş olduğunuz reklam forumda konu okurken herhangi bir sıkıntı cıkarmıo sayfayı aşağıya doğru alırken reklamda aşağı kayıyor yanı bu konumda size herhangi bir konuda bir yeri kapatmıo herşeyi okuyabiliyorsunuz. Aşağıda ki resimde sizin konunuzu okurkende herhangi bir sıkıntı yaratmıo.

Only the registered members can see the link

Editor
23-09-2009, 21:53
reklam sorunu yok volkanın dedigi gibi ekranı vs kapladıgıda yok sag altta duruyor ilgi cekici reklam bazen bende alışveriş yaptıgım oluyor