Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İŞTE Tayyıp Erdoğanın farki

zfr_pal
26-09-2009, 02:21
işte bir G-20ye gitti korumalar otele sokmadı diye alay ettiğiniz yerin dibine soktuğunuz Başbakanımız, G-20'nin aile fotoğrafında, yerdeki Türk bayrağını alıp cebine koydu.
Aile fotoğrafı çekimi sırasında liderlerin duracakları yerleri gösteren ülke bayraklarının zeminde yer aldı görüldü.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, diğer liderlerin yerlerini aldığı sırada, Türk Bayrağı'nı konulduğu yerden alarak ceketinin iç cebine koydu.

merak etmeyin fotomontaj falan değil kendim yapmadım.
Only the registered members can see the link

ayran
26-09-2009, 02:25
haberin kaynağı ..?

emmi
26-09-2009, 06:14
Arkadaşlarillede sayın Başbakanımıza bir kıyak yapacaksanız eğer; onun Türkiye yararına bir uygulamasını gösterin. Bu tamamen trübüne oynanan bir vaziyet. Bu kural her ülkede ve bizde de olan bir durum. Herkes duracağı yeri bilmesi açısından uygulanan bir protokol geleneğidir.. Bun abartmanın alemi ne onu anlamadım. Orda bayramızın üstüne basılacak ola onu anlarım. Hani üstüne basılmamamsı için yerden alırsın. Ama böyle durm olduğun göteren veya bildiren bir ilave haberiniz yok. Tammen trübüne oynamak misali; siz arkadaşların gayretkeşliği diye düşünüyorum. Bu geziyle ilgili yorumlarım baki kalmakla, bu haberi taşıyan kardeş; bizim bu gibi oyunlara karnımız tok. Sen ABD korumalarının yaptığı terbiyesizliği yutanlardan haber ver.
Saygılar.

erdal05
26-09-2009, 10:32
bakın arkadaşlar....
hani şu büyüsüne kapıldığımız ve sürekli peşinden koştuğumuz doğru kavramlar var ya...ilericilik...çağdaşlık...değişim gibi...
işte bu kavramların gerçek sahibi artık...bu beğenmediğiniz adamlar...dindar adamlar oldu...
siz hala...yattığınız yerden bu kavramların sizin olduğunu söyleyin durun...:)
eğer tayyip erdoğan o bayrağı yerden almasaydı...emmi gibi vatandaşlar...topa tutardı..mal bulmuş mağribi gibi..
ee...şimdi aldı ya....bu seferde..."alacak tabi..ne gereği var...tribün vs.."gibi ..çevir tüpü yanmasın durumundalar...(bu arada bende bayrağı yerden almasının çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum..:)
ama ...siz ağzınızla kuş tutsanız....tayyibin yaptıklarını hayal bile edemezsiniz...
sezarın hakkı sezara....:)

toycan
26-09-2009, 11:30
ıraka demokrasi ülkeme ılıman islamı laik görenleri mi yada oyun içinde oyun oynayanlar mı birde devletle milletle hocalarının dediği gibi gercek kimliklerini bir gömlek gibi askıya asanlar mı diğer başkanların önündede bayrak yok bizimki onlardan görüp utanıpda almasın pkk ayakları altına altığı bayrakta bizim ne başbakan ne de cumhurdan bir tepki gördük tayibin yaptıklarını bilmezmiyiz kendi ve saz arkadaşları coçuklarını düşündüğü kadar bu memleketin insanını düşünse laf edenin ağızına neyse sana da tayibe verdikleri gibi bir riyakad madalyası verirler ama bak acılımlar hızlandı ilk açılımda içi boş acılımda efendilerinden hicazed almaya gidenler ermeni fener rum kıbrıs meselelerinde hele hele vatandaşın sorunları için bir care bulamazlarsa ne efendileri nede sen bu ak partiye derman olamaıyacaksın aklında olsun çünkü ilk 5yılki içraatları birdaha yemez bu insanlar

ateşelektronik
26-09-2009, 11:34
bu ülkeden daa kazanacağı çok şey var belki ondandır:)

zfr_pal
26-09-2009, 11:58
bakın arkadaşlar....
hani şu büyüsüne kapıldığımız ve sürekli peşinden koştuğumuz doğru kavramlar var ya...ilericilik...çağdaşlık...değişim gibi...
işte bu kavramların gerçek sahibi artık...bu beğenmediğiniz adamlar...dindar adamlar oldu...
siz hala...yattığınız yerden bu kavramların sizin olduğunu söyleyin durun...:)
eğer tayyip erdoğan o bayrağı yerden almasaydı...emmi gibi vatandaşlar...topa tutardı..mal bulmuş mağribi gibi..
ee...şimdi aldı ya....bu seferde..."alacak tabi..ne gereği var...tribün vs.."gibi ..çevir tüpü yanmasın durumundalar...(bu arada bende bayrağı yerden almasının çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum..:)
ama ...siz ağzınızla kuş tutsanız....tayyibin yaptıklarını hayal bile edemezsiniz...
sezarın hakkı sezara....:)

kesinlikle katılıyorum altına imzamı atarım adam bayrağı alsa suç almasa zaten halledcekler bişey yapsa kötü yapmasa zaten topa tutcaksınız bırakın bu deniz baykal muhalefetini..
bazı arkadaşlarda haberin kaynağını sormuş karalama yapcaklarına bi arama yapsalar bulabillirlerdi dediğim gibi benim onu montaj yapacak kabiliyetim yok ama link işte Erdoğan, yerdeki Türk bayrağını alıp cebine koydu - Netgazete.com (Only the registered members can see the link) isteyen bakar

Volkan
26-09-2009, 12:19
erdoğan bunu daha öncedende yaptı bu ilk değilki daha önceden de bayrağı yerden alıp cebine koymuştu yani bu ilk değil.

zamanında yanlış hatırlamıosam bu gibi bir resım çekim esnasında Ecevit zamanında ülke ekenomisinden sorumlu olan Kemal Derviş bayrak üzerinde durduğu için Muhalefet tarafından kötü bir şekilde eleştirilmişti. Şimdide tam tersi.

alperen
26-09-2009, 12:36
çinemesimi lazım tabiki kaldıracak

Cevabverilecek
26-09-2009, 12:42
O bayrağı cebine koymak tamam önemli bir şey tabiiki ama askerimizin başına çuval geçirildiği zaman müzik notasımı nota çekelim diyenler, Büyük Orta Doğu Projesi eş başkanıyım diyenler, gemicik sahibi olanlar, bu ekonominin ve işsizliğin başını alıp gitti bir dönemde bir yerlere şirin görünmek için alelacele açılım üstüne açılım yapmaya kalkanlar, hala ab'nin bizi almayacağını bile bile peşlerinde sürüklenenler (bizi almayacaklar hani bizim Ankara kriterlerimiz vardı ne oldu.) Türk yazılarını silmeye kalkanlar, "Türküm, Doğruyum, Çalışkanım" Şeklinde Öğrenci Andını Söyletmenin Yanlış Olduğunu Belirtenler ,şehirlerin isimlerini değiştirmek isteyenler bu bayrağı cebine koyuyorlar önce o bayrağı kalpte taşımak o duyguyla yaşamak lazım. Ama şunu da söylemeli o bayrağı yerden almasaydı belkide daha büyük tepki çekerdi.

gacvokem
26-09-2009, 13:47
bu ülkenin namusuna kelle demişti bir zamanlar yanılmıyorsam o konu hakında düşünceleriniz nedir ,birde onu öğrenelim o bayrak için kanını akıtan şehitlerimize kelle denilmesi konusunda ,yukarda konuyu desdekleyen arkadaşlar,yorumlarınızı merak ediyorum doğrusu,hadi görelim bakalım

edenur
26-09-2009, 14:33
bu ülkenin namusuna kelle demişti bir zamanlar yanılmıyorsam o konu hakında düşünceleriniz nedir ,birde onu öğrenelim o bayrak için kanını akıtan şehitlerimize kelle denilmesi konusunda ,yukarda konuyu desdekleyen arkadaşlar,yorumlarınızı merak ediyorum doğrusu,hadi görelim bakalım

ya ne yapacaktı bu adam o bayrağın üzerine çıkıp tepinseydi mutlumu olacakdınız.

Kelle dedi onu kınadık şimdi bu yağtığı bir doğruyuda görmezliktenmi gelicez. Bu ülkede şehit kanı ile ceplerini dolduran yüzlerce siyasetçi var. Şimdi biri çıkıo mektup dıo bu adam niçin tutuklandı dıo biridıo açılımı açıklasınlar biri dıo ülkücülük ya bunların hepsi değilmi şehitlerin kanının üzerinden para kazanan bir ülkücülük yaparak biri cumhuriyetçilik yaparak biri amerika ile işbirliği yaparak para kazanıo.

Şimdi hep kötüler tamam buna itiraz yok ama gidipte yapılan iyi bir şeyi de çamurla sıvamak ne kadar doğru erdoğan ne yapsaydı beğenirdiniz bayrağın üzerine cıkıp tepinseydi mutlumu olacaktınız.

Bayrağımıza kim saygı gösterirse gerektiği yerde onu takdir edeceksin. Ya hiçmi osmalı tarihi okumadınız.

toycan
26-09-2009, 15:02
ya ne yapalım bizde durmak yok yola devam mı diyelim hangi yola bize olamadğı ortadaya ermeniye ya kürte ya ruma ama bize geldi mi sen sus iyi beee zamanında şimdiki cumhurun hiristiyan kulupüne niye girmek istiyarsunuz muhabbeti vardı daha beteride vardı ama neyse şimdi ne oldu herhalde hiristiyanlar biz bilmeden müslüman oldu yada geçmisi bir irdeleyin yapılan konuşmarını bir inceleyinama neymiş hep takdir ama neyi söylüyoruz pkk lilerin ayakları altına aldıkları zaman neredeydiniz secimlerde güneydoğuda kullanılmayan bayrak diğer bölgelerde dalgalandı şimdi secim yaklaşıyor yine oynamaya başladılar güneydoğuya doğuanadoluya ayrı şarkı diğer bölgelere ayrı şarkı bu secimde de yetirirlerse aziznesine hak vermemek mümkün değil ozaman bükemediğim eli öpeceksin misali durmak yok yola devam deyeceğiz

MUTAF
26-09-2009, 15:25
vatandaşlık görevini yapmış.. MECBUR. !!!

ayran
26-09-2009, 17:45
bak ne güzel link vermişsin haber ne olusa olsun...
haberin kaynağı vermek zordeğil...tşk

ONALP38
27-09-2009, 01:19
bayragı yerden almakla şehitlere kelle diyen bi başbakan yaptıgıyla söyledigini unutturamaz

rexsi
27-09-2009, 02:45
bumu fark heeeeee
buna sadece gulunur ne cabuk unuttunuz

emmi
27-09-2009, 06:31
Arkadaşlar 1. iletimde de dediğim gibi, bu uygulama ülkeler arası geniş katılımlı toplantılarda uygulanır. Biz Türkler bayrağımızı yerde görmek istemeyiz hiçbir zaman. Onun için yerden alınması gayet doğal bir olay. Bunun abartılması doğal olmayan. Kimi ülke başkanları bayraklarının üzerinde dururlar. Onlara göre bir sakınca yoktur. Bize göre vardır. Başbakanında yaptığı bu.
Ancak, bazı arkadaşlar utanmadan sıkılmadan mal bulmuş mağribi edebiyatı yapıyor. O bayrak uğrunda ölenlere ne demişti bir Avusturalya radyosunda? Ne demişti yazınızı göremedim de! Başbakanın o sözlerini birde sizler yazsanızda alkışlasak. Övmekle yere göğe sığdıramadığınız başbakan ABD askerlerinin Irak'tan sağ salim dönmeleri için dua ederken; birgün olsun Türk askerleri için bunu duydunuz mu? Bayrak sevgisiymiş! De me be! Yüreğim kabardı heyecandan. İnsanı kör tapınma sarmaya görsün. Doğruları yanlış, yanlışlarıda doğru görmek, demek böyle oluyormuş.
Saygılar.

digital_52
27-09-2009, 10:24
helal olsun başbakana

zekı62
27-09-2009, 13:39
tabii helal olsun bunlara..

ESES-58
27-09-2009, 14:02
bakıyorumda arkadaşlar başbakan şovu yapıyor.sanki bu ülkede herkes saygısız, bu ülkenin seçilmiş gelmiş Türkiye Cumhuriyetini temsil eden başı, bağımsızlık sembolümüz,başımızı dik gezdiren bayrağı bu şekilde alınca ,amerikayı yeniden keşfetmiş misali heyecana kapılmış,.bir vatandaş olarak bizler mukaddes saydığımız bayrak, kur'an sayfası ,yada değer arzeden bir şey alıp ,öpüp, baş köşeye koymuyormuyuz? haaa bunu dtp li yapsa şaşıralım ama...başbakan "one minute" diyerek tavşana kaç tazıya tut misali seçimi kazanmış çümkü bu hamle taraflı tarafsız o an sempati kazanmıştı. şimdide yine trübüne oynayarak pkk açılımından doğan tepkileri bu şekilde sempatiye dönüştürme hamlesidir.arkadaşlarda bunu essahtan bir habermiş gibi( demekki bu konuda bir eksikliği varki) şakşaka dönüştürmüşler.zaten ben bu pkk konusunda dağdakinden korkmam,en azından dağdakinin adı bellidir onların.

kurtoto
27-09-2009, 15:34
afedersiniz arkadaşlar ama biz ne başbakanlar gördük yabancı liderlerin yanında pusarak bir iki kelimeyi konuşamayan çeketini ilikleyen ayak ayak üstüne koyamayan türkiye atatürk ten menderesten ve özaldan sonra dördüncü liderini bulmuşken bu kadar da eleştirmeyin bu ülkede ülkücü kesilen kabadayı çok o kabadayının içinde çocuguna torpil yaptırıp nasıl askere yollamam diye çare arayanda çok ben askerliğimi doğu da yaptım terörist asker için bir kelledidir asker ise terörist için bir kelledir askerler kelle olmasın diye laf söyledi nerlere gitti laf zaten bu ülkede muhalefet yapmak acizlerin işidir her parti lideri bir ülke için degerdir partisi ne olursa olsun 75 milyon ülkede 3 veya 5 lider çıkar onlarında değerini bilelim bugün çocuğuna sözü geçmeyen insanlar liderleri eleştiriyor liderlerin iyi yanı da vardır kötü yanıda tayyip erdoğan agresif bir insan hatası tek o ne iş yaptı diyenler yollara düşsünler hastanaye gitsinler dolar alsınlar 1998 de 1.350 idi dolar şuanda kaç bilmiyorum

f47xfenerli
27-09-2009, 15:54
inanamıyorum nelerle uğraşıyoruz sempatizanı olduğumuz partiyi koruma adına geçin bunları arkadaşlar.dünyanın neresinde kaldı bu traji komik tartışmalar yazık.

MUTAF
27-09-2009, 16:25
inanamıyorum nelerle uğraşıyoruz sempatizanı olduğumuz partiyi koruma adına geçin bunları arkadaşlar.dünyanın neresinde kaldı bu traji komik tartışmalar yazık.

:present::present::present:

Adnan70
27-09-2009, 18:51
Bırakın arkadaşlar başbakan sadece iyi bir hatip [cahilleri ikna edici] ve iyi rol yapan biri. Ufak tefek hareketlerle puan toplamasını öyle biliyor ki; valla helal olsun. Nerede kaldı "kelleci", hani vatanseverlik. Vatanseverlik sadece yerden bayrağı almakla olmuyor. T.C. sınırları içinde gönderden hışımla indirilen Türk Bayraklarının sanıklarının akıbeti ne oldu. Ama bu halka da bu gidiyor. Takdir sizin. Tüm şehitlerimizin ruhu şadolsun. Saygılar

headend
28-09-2009, 02:02
Bırakın arkadaşlar başbakan sadece iyi bir hatip [cahilleri ikna edici] ve iyi rol yapan biri. Ufak tefek hareketlerle puan toplamasını öyle biliyor ki; valla helal olsun. Nerede kaldı "kelleci", hani vatanseverlik. Vatanseverlik sadece yerden bayrağı almakla olmuyor. T.C. sınırları içinde gönderden hışımla indirilen Türk Bayraklarının sanıklarının akıbeti ne oldu. Ama bu halka da bu gidiyor. Takdir sizin. Tüm şehitlerimizin ruhu şadolsun. Saygılar...arkadaş dogru yazmış hepsi TRÜBÜNE ..icraat yok AÇILIMYA AÇIL SUSAM AÇIL ..SONRA BAŞ EDEMEYİNCE BİR KENARA KAÇIL..

Jack Sparrow
28-09-2009, 02:31
o kadar büyütülecek bişi değil geçmiş yıllarda aynısını Yunanistanda yaptı o zaman da haber oldu bu.

sadece bunun gibi şeyleri Recep tayyip erdoğan yapmıoki. Bu ülkede türbanlılar meclise girerse partiye girerse laiklik elden gider die saçlarını başlarını yolan sonra U dönüşü yapan deniz baykal var. Türbanlılara çarşaflılara rozet taktı seçim zamanı kucakladı partisine aldı daha önceden etmediği hakaret kalmamıştı.

Only the registered members can see the link bunlar yobazdı hani bunlar laikliği bitirirdi.

Only the registered members can see the link milletin annesini bacısını küçümseyen rozet takıo.

İşte gerçek yüzü. Bu deniz baykal seçim zamanı dönme dolap gibi dönüyor. Yakında döne döne bişiler olacak buna.

recep tayyipte yerden bayrak topluo..

Bu ikisi zamanında eğer seçimlerde ikiside devlet yinetiminde olabiliriz die azmı seçim zamanı akşamları beraber yemek yiyip planlar yaptı. Biri liderliği biri muhalefetliği yapıo. Yarın baykal geçer başa o sömürür sonrada erdoğan yapar değişen bişi olmaz.

veyselbakan
28-09-2009, 10:25
ben onu bunu bilmem değerli yorumcu arkadaşlarım siz dahil kim olursa olsun eğer bu vatan bu bayrak için atalarımız kanını canını severek vermişse bu bayrak yerden kalkacak bunun başka tarifi yok başka devlet adamları bunu yapmazmışda yok şöyle yok böyle biz başka millet değiliz biz türk milletiyiz bunu marifet gibi haber yapmayacaksın ben yolda ufacık bir ekmek kırığını görüp yerden kaldırıp yüksek bir yere koyuyorsam o bayrakta oradan kaldırılıp cebe koyulur bunda abartılacak bir şey yok heleki showa dönüştürmenin hiç bir manası yok herkez kimin ne olduğunu bu cumhuriyet için kimin ne düşündüğünü çok iii biliyor bu resmi koyan arkadaşlar biraz objektif olurlarsa hiç bir başbakan dağdaki it için sayın kelimesini kullanmamıştır yada bu ülkede şehit verildiğinde ülkede bir sürü tantana oluyor gibi kelimelerde kullanmamıştır o yüzden olayları parti sevdası ile değilde objektif olarak değerlendirirseniz bence daha mantıklı olur saygılar!

oflu
28-09-2009, 10:57
adam ne yapsa yaranamıyor yukarı tükürse bıyık aşağı tükürse sakal ne yapsın adam artık ama şu bir gerçekki bize iyilik yaramıyor hani nasıl görmek istersen öle bakarsın ya bu erdoğanda ne yapsa bazı kesimlere yaranamıyor ağzıyla kuş tutsa bile olmaz yaramanaaaaazzzzzz... Ama helal olsun, meyve veren ağaç taşlanır bunu unutmayalım arkadaşlar...!!!!!!

veyselbakan
28-09-2009, 11:10
ya offlu kardeşim yerde bayrak görsen alırmısın alırsın ekmek görsen alırsın yerde kuran ayeti görsen yerde bırakırmısın hayır bırakmassın neden çünkü bizim aile terbiyemiz adet ve göreneklerimiz bu dur bu görenekler bize atalarımızdan bir mirastır adam ne yapsa yaranamıyor demişsin ben de diyorumki bunu bize yaranmak için yapıyorsa zaten yapmasın bu gönülden gelen bir şeydir bayrağı yerden kaldırmanın showu olmaz bu her türk evladının yapması gereken bir şeydir bunda abartıolacak bir şey yoktur peki sen terör örgütü liderine sayın dermisin sen bir asker şehit olduğu zaman türkiyede yaygara koparılıyor dermisin gariban bir insan sana derdini anlatmaya çalışırken ananıda al git dermisin önce kendine bunları bir sor ama gerçekten gönülden sor sonra tekrar ne düşündüklerini yaz!

zfr_pal
28-09-2009, 12:12
başbakanın ne şova ihtiyacı var nede başkasına yaranmaya. çünkü %47lik bi çoğunlukla başbakan seçilmiş.hadi biz anlamıyoz cahiliz bu kadar insan içinde hiç bi tane aklı başında adamdamı yok.ben başbakanın hareketine hiç şasırmadım bakıyorum kimilerine o kadar değişik gelmiş olacakki sırf karalamak için başka taraflardan kendilerine kolay ve ucuz gelen kendilerinin bile inanmakta güçlük cektiği olayları lanse ediyor.ozamn o dediğinz olaylarda şovdu,şovmen ya..artık farkına varın ülkemiz hızla gelişiyo.bu G-20de en güzel kanıtı.
tabi alacak almasamıydı diyenler var..buna inanıyorum her Türk evladı bayragımızı yerden alır en yuksek yere asar.bunu başbakan yapınca şov yapıyo diyosunuz.bayragı kaldırmak şovmenlikmi.
bu fotoyu ben koydum buraya nedeni ise G-20 gitti amerikada ne işi var korumalarla olan bi olayı kriz yarattınız diyenler oldu.bende ne anlamadahi cogunun anlamadığı g-20den bi haber olarak verdim.yerden yere vururken iyide olumlu bi harekettemi şovmenlik oluyo. bide basına söyleyip ben bayrağı alacağım beni çekmeyin veya cekin demesi mi şov yapmak olur yoksa hiç bi şeyden habersiz bayrağı alıp ordakiler tarafından fota çekilmesimi

veyselbakan
28-09-2009, 12:25
benimde bahsettiğim bu bayrağı yerden almak her türk evladının yapması gereken bir olay bunun showu olmaz bu yüzdende bu fotoğrafların bu şekilde çıkarılıpta işte tayyip farkı denmesinin ne anlamı var sende bende bir bayrağı yerde görsek görmezden gelipte onu orada bırakamayız öyle değilmi?

gacvokem
28-09-2009, 12:40
Bırakın arkadaşlar başbakan sadece iyi bir hatip [cahilleri ikna edici] ve iyi rol yapan biri. Ufak tefek hareketlerle puan toplamasını öyle biliyor ki; valla helal olsun. Nerede kaldı "kelleci", hani vatanseverlik. Vatanseverlik sadece yerden bayrağı almakla olmuyor. T.C. sınırları içinde gönderden hışımla indirilen Türk Bayraklarının sanıklarının akıbeti ne oldu. Ama bu halka da bu gidiyor. Takdir sizin. Tüm şehitlerimizin ruhu şadolsun. Saygılar
doğru söze ne denirki ,sadece alkışlamak düşer:present::present::present:

osmann
28-09-2009, 13:22
bayrak önemli bir sembol...bağımsızlık sembolü...
ancak diğer taraftan bakıldığında bir bez parçası...bu parçayı ayakla çiğnersen çok şey olmaz...ancak bayrağın çiğnenmesi de savaş sebebidir...
tabi bayrak sadece üzerine çıkılınca mı çiğnenir?
hayır...
askerine kurşun sıkarsan da çiğnenir.....
başına çuval geçirirsende çiğnenir....
zorla yasalarını değiştirirsende çiğnenir....
halkın önünde one minüt deyip öbür odada o lafı ettiklerine ihale verilincede çiğnenir...
ve asıl bayrak bu şekilde çiğnenir...
selametle...

veyselbakan
28-09-2009, 14:15
bayrak önemli bir sembol...bağımsızlık sembolü...
ancak diğer taraftan bakıldığında bir bez parçası...bu parçayı ayakla çiğnersen çok şey olmaz...ancak bayrağın çiğnenmesi de savaş sebebidir...
tabi bayrak sadece üzerine çıkılınca mı çiğnenir?
hayır...
askerine kurşun sıkarsan da çiğnenir.....
başına çuval geçirirsende çiğnenir....
zorla yasalarını değiştirirsende çiğnenir....
halkın önünde one minüt deyip öbür odada o lafı ettiklerine ihale verilincede çiğnenir...
ve asıl bayrak bu şekilde çiğnenir...
selametle...

:present::present::present::present::present::present::present::present::present:

erdal05
02-10-2009, 04:10
her konuda dik duran...bir adamın....
sadece... bayrak karşısında....eğilişi...:))

gacvokem
02-10-2009, 09:40
her konuda dik duran...bir adamın....
sadece... bayrak karşısında....eğilişi...:))
güzel laf ama keşke ,yaptığı gafları kapatsa ama sözleri aynasıdır kişinin mesala o bayrağı bayrak yapmak için çanlarını verenler şehitlerimize kelle demesi,
:49:

yıldırım_hy
02-10-2009, 11:08
biz birimizle dalaşmaya devam edlim birileride yolunu bulmaya devam edlim bakalım nereye kadar...

herakliyus
02-10-2009, 13:05
saçma sapan yorumlar yapılmış yüz yüze olsanız biribirinizi kesersiniz adam show yapıyor yapmıyor bu bizi ilgilendirmez türk olarak bize basit gelebilir ama dünya medyası buna şooooowww demedi vatanını seven bayrağına bağlılığı olan başbakan dedi sizin gibi akp-chp oy topluyor puan aldı diye ayrım yapmadı hepiniz cahilsiniz onun için boş konuşmayın işinize paylaşımınıza bakın.....

ercanakman
22-10-2009, 00:56
Arkadaşlarillede sayın Başbakanımıza bir kıyak yapacaksanız eğer; onun Türkiye yararına bir uygulamasını gösterin. Bu tamamen trübüne oynanan bir vaziyet. Bu kural her ülkede ve bizde de olan bir durum. Herkes duracağı yeri bilmesi açısından uygulanan bir protokol geleneğidir.. Bun abartmanın alemi ne onu anlamadım. Orda bayramızın üstüne basılacak ola onu anlarım. Hani üstüne basılmamamsı için yerden alırsın. Ama böyle durm olduğun göteren veya bildiren bir ilave haberiniz yok. Tammen trübüne oynamak misali; siz arkadaşların gayretkeşliği diye düşünüyorum. Bu geziyle ilgili yorumlarım baki kalmakla, bu haberi taşıyan kardeş; bizim bu gibi oyunlara karnımız tok. Sen ABD korumalarının yaptığı terbiyesizliği yutanlardan haber ver.
Saygılar.

:present::present::present::present::present::present::45:

alperen
22-10-2009, 02:34
Irakta şerefli TÜRK askerinin başına serefsizce çuval geçirilir başbakan kim erdoğan ermenistan ile bize hiç faydası olmayan anlaşmalar imzalanır başbakan kim erdoğan ne mutlu TÜRKÜM diyene kaldırılsın diye dilekçe verir milletvekilinin biri hangi partiden başbakanın TÜRK insanı karnını zor doyururken doğuda TÜRK askerini şehit eden şerefsizler davul ve zurna ile karşılanır başbakan kim erdoğan abdde TÜRK korumalar tartaklanır başbakan kim erdoğan ışte erdoğan farkı davosda filistinlileri savunur TÜRKIYE CUMHURIYETINDE TÜRKLERI savunamaz

MUTAF
22-10-2009, 05:27
başbakan o bayrağı kaldırdı çünkü yerine kürdistan bayrağı koyacak. Turk bayrağının ne işi varki burada dedi, kaldırdı attı belkide.
Kanıtı burada ; Only the registered members can see the link

toycan
22-10-2009, 11:31
kandilden gelenlere kendi ucağını göndermiş şimdi geleçeklere kimin ucağını gönderecek bakalım ucağın niye bukadar pahalıya alındığı ortada vatan hainlerini taşımak için helal sana kasımpaşalı durmak yok yola devam birde sana kızdığım için utanıyorum azizi nesin bu millet dediğin kadar var mış durmak yok satmaya ve pisliğe devam

zfr_pal
22-10-2009, 12:32
en başta uçak falan gönderme olduğuna dair bi haber görmedim ben.varsa aktarın.ayrıca başbakan sınırda yapılan karşılama gösterilirne gereken cvp erzurumda vermiştir.
burda öle bi izlenim algıladımki arkadaşlar şu ara şehit haberi gelmiyo diye çok üzgünler. neden çunku yıllardır sehit haberi üzerinden siyaset yapanların sonu gelmiş durmda. ne yapcaklarını bilemediler uçak gönderdi toki villa verdi... bu süreçi nasıl baltalayacaklar bilemdiler.eski günlerin hani su sehit haberinin hergün geldiği günlerin özlemi içinde olanlar var. tabii nolcak cenaze törenlerinde slogan atacak oradaki sehite son görev yerine getirmektense bi köşede sırf hükümete muhalefet için slogan atmayı özlediler.başka becerebildikleri bişey yok..''Milliyetçilik slogan atmak değildir. Milliyetçilik, tahrik etmek, kışkırtmak değildir. Milliyetçilik, kabadayı ağzıyla, seviyesiz bir üslupla, çocukları korkutacak bir bağrışla, çağrışla ortalığı velveleye vermek de değildir''
bu süreç hemen sonuç alınacak bi süreç değil zamana bırakmak lazım.ülkemiz yıılardır
maddi manevi bu beladan cok zarar görmüştür.ama şiimdiye kadar yapılanlar bu işin bitirilmesinde hiç işe yaramamıştır.bazı yaşanlrı kabullenmek bize yansıtıldığı gibi tabii mümkün değil.vatan gitti böundü şehit kanları yerde kaldı diyip ortalığı galyana getirmek bize hiç faydası yok bu içimizdeki ayrışmadan ancak bizim düşmanlarımız fayda görür.

alperen
22-10-2009, 13:21
en başta uçak falan gönderme olduğuna dair bi haber görmedim ben.varsa aktarın.ayrıca başbakan sınırda yapılan karşılama gösterilirne gereken cvp erzurumda vermiştir.
burda öle bi izlenim algıladımki arkadaşlar şu ara şehit haberi gelmiyo diye çok üzgünler. neden çunku yıllardır sehit haberi üzerinden siyaset yapanların sonu gelmiş durmda. ne yapcaklarını bilemediler uçak gönderdi toki villa verdi... bu süreçi nasıl baltalayacaklar bilemdiler.eski günlerin hani su sehit haberinin hergün geldiği günlerin özlemi içinde olanlar var. tabii nolcak cenaze törenlerinde slogan atacak oradaki sehite son görev yerine getirmektense bi köşede sırf hükümete muhalefet için slogan atmayı özlediler.başka becerebildikleri bişey yok..''Milliyetçilik slogan atmak değildir. Milliyetçilik, tahrik etmek, kışkırtmak değildir. Milliyetçilik, kabadayı ağzıyla, seviyesiz bir üslupla, çocukları korkutacak bir bağrışla, çağrışla ortalığı velveleye vermek de değildir''
bu süreç hemen sonuç alınacak bi süreç değil zamana bırakmak lazım.ülkemiz yıılardır
maddi manevi bu beladan cok zarar görmüştür.ama şiimdiye kadar yapılanlar bu işin bitirilmesinde hiç işe yaramamıştır.bazı yaşanlrı kabullenmek bize yansıtıldığı gibi tabii mümkün değil.vatan gitti böundü şehit kanları yerde kaldı diyip ortalığı galyana getirmek bize hiç faydası yok bu içimizdeki ayrışmadan ancak bizim düşmanlarımız fayda görür.

Şehit ailelerinde 'açılım' öfkesi

Teröristbaşı'nın çağrısı üzerine Kandil ve Mahmur kampından gelen PKK’lıların Türkiye’ye dönüşündeki karşılama görüntülerini kınayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Antalya Şube Başkanı Ali Kuş, “Teröristleri milli kahraman gibi karşılayanlara, karşılatanlara ve müsaade edenlere bir kez daha lanet olsun diyoruz” dedi.

Eşinin Diyarbakır’da şehit düştüğünü söyleyen Selma Güller, “Eşimi boşuna toprağa vermişim. Bir şehit cenazesine bile bu kadar milletvekili gelmiyor. Eğer bu süreç böyle devam ederse madalyamı geri göndereceğim” diye tepki gösterdi. Ankara’da basın toplantısı düzenleyen Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Hamit Köse de, “Yaşananlar şehitlerin kemiklerini sızlattı.

Kürt açılımı, demokratik açılım, milli mutabakat gibi boş laflarla kapı kapı dolaşıp sözde barış çanları çalıyorlar. Şehit ailelerini bile desteklediklerini söylüyorlar. Son terörist adalete teslim olmadan bir destek söz konusu olamaz. Karşılama hakkında suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

kaynak (Only the registered members can see the link)

asderfor
22-10-2009, 13:38
:45::45::45:
helal olsun başbakana

senolusta
22-10-2009, 14:51
YORUMSUZ BİR LİNK Vatan Hainleri! (Only the registered members can see the link)

MUTAF
22-10-2009, 16:56
birileri bunları hükümete getirdi, bizde kahrını cefasını çekiyoruz.. başbaşaknın suçu yokki, sandıkta oy verenlerde suç..

xberrobx
22-10-2009, 16:59
zfr_pal o avatar hanendeki türk bayrağı resmini kaldır ordan söylemlerine ve senin karakterine ters çünkü sen oraya amerika ve fethullah resimlerini içiiçe koy daha uygun olur bu memlkette ataürkü sevmeyen binlerce çoğunluk var hala göremedinizmi bunu vatansever arkadaşlar bunlar ataürkün millet meclisinden kpı dışarı ettiği yuobazların intikamını alıyorlar eyyavrum eyyyyy

NECAT33
22-10-2009, 17:00
Adam tiribüne oynamayı o kadar profesyonelce yapıyor ki bakın kaç kişiyi kandırmış bile.. Ulan Ül***i bölüp-parçalayıp-satmak ne zamandan beri vatan,millet,bayrak severlilik oldu.. Uyanın be uyanın.. Ülkücülerin de; Vatana,bayrağa,şehide sahip çıkması suç oldu.Yanarım da ona yanarım..

zfr_pal
22-10-2009, 17:05
birileri bunları hükümete getirdi, bizde kahrını cefasını çekiyoruz.. başbaşaknın suçu yokki, sandıkta oy verenlerde suç..

dostum memleketin %47si oy verdi sen vermeyenlerle bir ol daha iyi birisini bulursunuz belki..ha 2002den öncekiler gibi olmasın bulduklarınız..onları daha unutmadı millet..

zfr_pal
22-10-2009, 17:19
zfr_pal o avatar hanendeki türk bayrağı resmini kaldır ordan söylemlerine ve senin karakterine ters çünkü sen oraya amerika ve fethullah resimlerini içiiçe koy daha uygun olur bu memlkette ataürkü sevmeyen binlerce çoğunluk var hala göremedinizmi bunu vatansever arkadaşlar bunlar ataürkün millet meclisinden kpı dışarı ettiği yuobazların intikamını alıyorlar eyyavrum eyyyyy

onu ordan kaldırcak daha anasının karnından doğmadı. sen yoluna devam et dostum biz gideceğimiz yolu iyi biliriz biz sen gibilierini cok görduk adamın yakasındaki bayrak rozetine dava açtılar senin zihniyettekiler. vatan millet sevgimede herkese laf ettirmem herkes haddini bilsin.
Ülküçülüğüme laf eden arkadaş sende şu ülküçülük neymiş bi anlat bana ben yanlış biliyom galiba..sen ne kadar biliyon bi görelim..

(alıntı yaptıgım kişilerin herzamn yaşına hürmetim vardır cvp kısmına yazarken göremiyorum yaşlarını dostum arkadş diye hitap ettim bundan dolyı kusura bakmayın.))

allways
22-10-2009, 21:02
Ben onların oylarına güvenmiyorum, bunlar sahtekarlık yapmakta 1 numaralar.

rexsi
23-10-2009, 00:21
bu adamin ne adini nede tipin gormek ve duymak istemiyorum...

veyselbakan
23-10-2009, 01:07
dostum memleketin %47si oy verdi sen vermeyenlerle bir ol daha iyi birisini bulursunuz belki..ha 2002den öncekiler gibi olmasın bulduklarınız..onları daha unutmadı millet..
işte tayyip erdoğan farkı dağda ne kadar vatan haini askere kurşun sıkmış bayrağa küfür eden köpek varsa memlekete soktu hemde nasıl davullarla zurnalarla demekki yerden bayrağı kaldırmakla olmuyormuş bu işler bayrağını yakanları memlekete getirdin birde kırmızı halı sereydin altlarına sen basri kardeşime laf çarpıtıp hala birilerini savunacağına şu söylediklerimi bir açıklada bizde aydınlanalım yada sen bana açıklama yapma şehit analarına babasız kalan çocuklara vatanını korumak için ayağını gözünü kolunuı kaybetmiş gazilerimize bir açıklama yap tabi yüreğin varsa demişsinki daha iyisinimi bulacaksınız emin ol göstermelik değil kalpten bayrağını milletini vatanını seven biri bulunur eğer açılımdan kasıt buysa lanet olsun binlerce kez bu açılıma:angry8::nono::

veyselbakan
23-10-2009, 01:18
onu ordan kaldırcak daha anasının karnından doğmadı. sen yoluna devam et dostum biz gideceğimiz yolu iyi biliriz biz sen gibilierini cok görduk adamın yakasındaki bayrak rozetine dava açtılar senin zihniyettekiler. vatan millet sevgimede herkese laf ettirmem herkes haddini bilsin.
Ülküçülüğüme laf eden arkadaş sende şu ülküçülük neymiş bi anlat bana ben yanlış biliyom galiba..sen ne kadar biliyon bi görelim..

(alıntı yaptıgım kişilerin herzamn yaşına hürmetim vardır cvp kısmına yazarken göremiyorum yaşlarını dostum arkadş diye hitap ettim bundan dolyı kusura bakmayın.))

vatan millet sevgin beni duygulandırdı apo itinin söylemleri doğrultusunda halaylarla gelenler için düşüncelerin nedir merak ettim he bu arada şehit haberleri gelmiyor diyemi üzülüyorsunuz demişsin eğer ben vatanı milleti bayrağı ayaklar altına seriyor ve hainlerle işbirliği yapıyorsam o zaman zaten ölsem ne olur ölmesem ne olur yada sence vatan vatanmıdır?

cilginizmirli
23-10-2009, 02:56
:present::present:[QUOTE=emmi;431194]Arkadaşlarillede sayın Başbakanımıza bir kıyak yapacaksanız eğer; onun Türkiye yararına bir uygulamasını gösterin. Bu tamamen trübüne oynanan bir vaziyet. Bu kural her ülkede ve bizde de olan bir durum. Herkes duracağı yeri bilmesi açısından uygulanan bir protokol geleneğidir.. Bun abartmanın alemi ne onu anlamadım. Orda bayramızın üstüne basılacak ola onu anlarım. Hani üstüne basılmamamsı için yerden alırsın. Ama böyle durm olduğun göteren veya bildiren bir ilave haberiniz yok. Tammen trübüne oynamak misali; siz arkadaşların gayretkeşliği diye düşünüyorum. Bu geziyle ilgili yorumlarım baki kalmakla, bu haberi taşıyan kardeş; bizim bu gibi oyunlara karnımız tok. Sen ABD korumalarının yaptığı terbiyesizliği yutanlardan haber ver.
Saygılar.[/Q

ekrem956
23-10-2009, 10:06
ıraka demokrasi ülkeme ılıman islamı laik görenleri mi yada oyun içinde oyun oynayanlar mı birde devletle milletle hocalarının dediği gibi gercek kimliklerini bir gömlek gibi askıya asanlar mı diğer başkanların önündede bayrak yok bizimki onlardan görüp utanıpda almasın pkk ayakları altına altığı bayrakta bizim ne başbakan ne de cumhurdan bir tepki gördük tayibin yaptıklarını bilmezmiyiz kendi ve saz arkadaşları coçuklarını düşündüğü kadar bu memleketin insanını düşünse laf edenin ağızına neyse sana da tayibe verdikleri gibi bir riyakad madalyası verirler ama bak acılımlar hızlandı ilk açılımda içi boş acılımda efendilerinden hicazed almaya gidenler ermeni fener rum kıbrıs meselelerinde hele hele vatandaşın sorunları için bir care bulamazlarsa ne efendileri nede sen bu ak partiye derman olamaıyacaksın aklında olsun çünkü ilk 5yılki içraatları birdaha yemez bu insanlar

görüşlerine aynen katılıyorum.
:45:

ekrem956
23-10-2009, 10:09
başbakan o bayrağı kaldırdı çünkü yerine kürdistan bayrağı koyacak. Turk bayrağının ne işi varki burada dedi, kaldırdı attı belkide.
Kanıtı burada ; Only the registered members can see the link

:49:hım

ekrem956
23-10-2009, 10:12
:present::present:[QUOTE=emmi;431194]Arkadaşlarillede sayın Başbakanımıza bir kıyak yapacaksanız eğer; onun Türkiye yararına bir uygulamasını gösterin. Bu tamamen trübüne oynanan bir vaziyet. Bu kural her ülkede ve bizde de olan bir durum. Herkes duracağı yeri bilmesi açısından uygulanan bir protokol geleneğidir.. Bun abartmanın alemi ne onu anlamadım. Orda bayramızın üstüne basılacak ola onu anlarım. Hani üstüne basılmamamsı için yerden alırsın. Ama böyle durm olduğun göteren veya bildiren bir ilave haberiniz yok. Tammen trübüne oynamak misali; siz arkadaşların gayretkeşliği diye düşünüyorum. Bu geziyle ilgili yorumlarım baki kalmakla, bu haberi taşıyan kardeş; bizim bu gibi oyunlara karnımız tok. Sen ABD korumalarının yaptığı terbiyesizliği yutanlardan haber ver.
Saygılar.[/Q

bugün yazmak gelmiyor içimden arkadaşlar sağolsun kaleminize sağlık tşk.:angry8:

toycan
23-10-2009, 11:08
ey güzel insanım uyan bak ne diyor kasımpaşalı ey kürtler son şansınız diyor türkleri hazır kıvama getirmişken yap yapacağını yoksa birdaha bu şansı bulamazsın diyor yazıklar olsun birilerinin başbakanı birilerine hizmet etmek için işini iyi yapıyor ama ne için yapıyor bunu iktidar olabilmek için yerini kazançını cocuğunun acıkta kalamasınlar yada yarın foyaları meydana çıktığında dokunulmazlık zırhından faydalanmak için hernepahasına olursa olsun iktididarda kalmak tek amaçı yoksa bize TÜRKe yapılmış 3şey sayın deyince yok demez yandaşları uyan insanım uyan

toycan
23-10-2009, 11:41
artık ak parti sayesinde pkk lı olamak suç değil ama cumhuriyetci laik vatansever olmak suç bakın erol manisalıya balbaya eski asker apoyu tutuklayanlar hakimler suçlu ama onların ayağına savcı hakim gitmiyor onların hesapı baştan kesilmiş durmak yok yola devam ak ak ak parti tertemiz pırıl pırıl ama kim için

veyselbakan
23-10-2009, 11:45
artık ak parti sayesinde pkk lı olamak suç değil ama cumhuriyetci laik vatansever olmak suç bakın erol manisalıya balbaya eski asker apoyu tutuklayanlar hakimler suçlu ama onların ayağına savcı hakim gitmiyor onların hesapı baştan kesilmiş durmak yok yola devam ak ak ak parti tertemiz pırıl pırıl ama kim için

:present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present:

yakupyurt
23-10-2009, 12:04
bayrağı alarak gazeticelere iyi poz vermiş hiç samimi inandırıcı deil ben ounu türklün onuruna ve yarararıne bişi yapacağına inanmıyorum

yakupyurt
23-10-2009, 12:15
bayrağı alarak gazeticelere iyi poz vermiş hiç samimi inandırıcı deil ben ounu türklün onuruna ve yarararıne bişi yapacağına inanmıyorum

zfr_pal
23-10-2009, 13:14
bana laf kalabalığı yapmayın ne istiyosunuz onu söyleyin.bu serefsizlirn dağda kalıp askerimize polisimize vatandaşlarımıza 20 kusur senedir yaptıkları gibi kahbece kursun sıkmasınımı istiyosunuz..bilmem kaç yıldır yapılan silahlı mücadelede ne kazandık.sehit gazi haberi bittimi her yıl harcanan onca mıyarlarda dolarlarda azalamamı oldu her sene aynı düzen devam etti hep haberler söyleydi askerimizi sehit verdik bilmem kaç ölü terörist ele geçti ve hiç bitmeyen aynı haberler. biz naptık cenazelerimizde sehitler ölmez vatan bölünmez diye slogan attık bu olayları kınıyoruz diye laf kalabalığı yaptık. bir arpa boyu ilerleyemedik.
yapılamaya calışılan bunları dağdan indirip bize kahbece saldırmaktansa karşımıza alacaz ne istiyonuz derdiniz ne diyip sözde davalarından siyasetle vaz geçirmektir.yurt dışında öle çalışmalar yapmışlar ki tum dunyanın gözünde Türkiye nerdeyse haksız durumda.
ama siz bu olmaz bilmem kaç senedir silahlı mucadele ile bitmemiş belayı böle gelmiş böle gitsin sehit gazi haberlerine biz razıyız diyosanız bişey diyeceğim yok.
karşılamada yaşananlar tabiki kabul edilir bişey değil. zaten buna gereken tepki başbakan tarafından verilmiştir..ha serbest bırakılma durumu buda anayasada bulunan pişmanlık yasasının sonuçunda olan seyler.buna bişey diceğim yok bence de gereken ceza verilmeli.
sunuda unutmayın cumhur başkanı Ahmet necdet SEZER dönemindede kendi insiyatifini kullanıp 300 kusur teröristi af etmiştir.

alperen
23-10-2009, 13:43
Vatanı sevmek gazetecilerin önünde bayrağı cebine koymak askere kurşun sıkan şerefsizleri davul ve zurna ile karşılayıp serbest bırakarak ödüllendirmek değil vatan için gerekiyorsa hem ölmek hem öldürmektir

not:davul ve zurnayı biz askere giderken kullanıyoruz dağdan inerken değil

tamer41
23-10-2009, 14:57
ne kadar saçma işler peşinde koşuyosunuz arkadaşlar 1.5 yıl sonra seçim var yapsın herkes yapacağını burda boş boş konuşuyosunuz

rewal
23-10-2009, 17:52
Arkadaşlar 1. iletimde de dediğim gibi, bu uygulama ülkeler arası geniş katılımlı toplantılarda uygulanır. Biz Türkler bayrağımızı yerde görmek istemeyiz hiçbir zaman. Onun için yerden alınması gayet doğal bir olay. Bunun abartılması doğal olmayan. Kimi ülke başkanları bayraklarının üzerinde dururlar. Onlara göre bir sakınca yoktur. Bize göre vardır. Başbakanında yaptığı bu.
Ancak, bazı arkadaşlar utanmadan sıkılmadan mal bulmuş mağribi edebiyatı yapıyor. O bayrak uğrunda ölenlere ne demişti bir Avusturalya radyosunda? Ne demişti yazınızı göremedim de! Başbakanın o sözlerini birde sizler yazsanızda alkışlasak. Övmekle yere göğe sığdıramadığınız başbakan ABD askerlerinin Irak'tan sağ salim dönmeleri için dua ederken; birgün olsun Türk askerleri için bunu duydunuz mu? Bayrak sevgisiymiş! De me be! Yüreğim kabardı heyecandan. İnsanı kör tapınma sarmaya görsün. Doğruları yanlış, yanlışlarıda doğru görmek, demek böyle oluyormuş.
Saygılar.

Hela olsun aynen katılıyorum,ülke federatif yapıya doğru hızla ilerlerken bunu örtmek için iyi kılıflar bunlar,barış elcisi olarak gelen teröristleri artık konutta bir yemeklede ağırlarlar yani...

hasan
23-10-2009, 22:00
Ya arkadaşlar birbirinize böyle neden sataşıyorsunuz? Bilmem vatanı satmış, çuval geçirtmiş,Türk Bayrağını kaldırıp, kürdistan bayrağının yerini açmış, daha neler neler? ya siz de %47 oy alın; 24 saat ül***i bi idare edin bakalım. Ya Demirel gibi dün dündür; böğün böğündür mü deseydi; artık gevşek sözler prim yapmıyo demekki. Geçmişe ve bu güne yönelik çok değişik yorumlar yapılabilir. Birbirinizi üzmeyin boşuna. Siz sanıyormusunuz ki "açılıma" dolaylı yoldan Baykalımız'da destek vermiyo mu? Ya adamın ağzı laf yapıp, ikna kabiliyeti diğerlerinden üstünse elden ne gelir? Koalisyonlar üç koldan bu ülkenin vatandaşlarının gözlerini boyayıp malı üç koldan götürmediler mi?

conker
23-10-2009, 23:15
hasan kardeş hiç canını sıkma sen. resmin bütününe bakmak lazım.
Her türk gibi bayrağımıza saygı göstermiş ve bu olayı bu kadar büyültmemek lazım.
Eğer ak parti kıbrıs türktür bölünmez deyip çözüm yolunda hiç bir şey yapmasaydı,
(Ak parti iktidara gelinceye kadar zaten kimse tanımazdı kıbrısı)
güneydoğuda çözüm yerine ergenekon gibi illegal yapılar oluşturup faili meçhul cinayetler işleseydi,
(Her gün vatan evlatlarının ölmesi dahamı iyi, ama çözüm önerisi olmayanlar için bu daha iyi herhalde, muhalefetten bir çözüm önerisi duydunuzmu! tenkitten başka...)
ermenilere ölüm deyip barış yolunda adımlar atmasaydı.
(Etrafımızda düşman ülkelerle çevrilmiş bir dünyada yaşamak bazıları için daha mantıklı herhalde.)
Devletin ekonomisini düzeltmeyip diğer hükümetler gibi bankaları hortumlasaydı,
Hastalanıp sigorta kuyruklarda tedavi olup ilaç almak içingünlerce kuyrukta bekleseydik,
İnan burdaki bu tür olaylara vatan millet edebiyatı ile bakan kişilere daha iyi yaranırdı.
Bende yazılanlara bakıyorumda kişilerin milli hislerini öne çıkaran yazılar.
Ben olaylara başka bir pencereden bakıyorum.
Düne kadar bize düşman olan suriye ile bu gün ilişkilerimiz o kadar iyi bir düzeydeki aramızda vizeyi bile kaldırdık,
İran ile iyi ilişkiler içerisindeyiz, Irak ile aramızdaki düşmanlıkları kaldırıp çok iyi ilişkiler kurma yolundayız, yukarıda azerbaycan ve gürcüstan ile zaten iyi ilişkiler içerisindeyiz. (Ama bazıları popilist politikalar uğruna bu ilişkiyi bozmak için ne mümkünse yapıyor)
geriye bir ermenistan kalıyor. Ondada bazı adımlar atılıyor. Düşünün bakalım bu dairenin içinde kimler var, türkiye istemese orda yaşamak mümkünmü. hiç sanmıyorum. zaten kuyumuzu kazmaya hazır bu ülkelerle iyi ilişki kuramazsak sorunlarımızı nasıl hallederiz.
ülkeler ileriye dönük politikalarla yönetilir, vatan millet edebiyatı ile değil. dış politika akıl ister çözüm ister, Bunca sene gelen hükümetler sorarım sizlere deve kuşu gibi kafalarını kuma gömüp çözümsüzlüğü çözüm gibi gösterdiler. neyi hallettiler. kocaman bir hiç! bolca düşman ülkeler yaratmaktan başka.
ben ak parti hükümetinin bu politikalarını beyeniyorum ve onaylıyorum.
Bazı hatalarıda olmuş olabilir ne zaman ak partiden ülkemi daha iyi yönetecek bir siyasi parti gelir onu desteklerim. ben başka bir siyası kuruluş göremiyorum. ya sizler varmı acaba yazında bizde bilelim.
Hepinize Saygılar.

zfr_pal
24-10-2009, 01:04
:present:
hasan kardeş hiç canını sıkma sen. resmin bütününe bakmak lazım.
Her türk gibi bayrağımıza saygı göstermiş ve bu olayı bu kadar büyültmemek lazım.
Eğer ak parti kıbrıs türktür bölünmez deyip çözüm yolunda hiç bir şey yapmasaydı,
güneydoğuda çözüm yerine ergenekon gibi illegal yapılar oluşturup faili meçhul cinayetler işleseydi,
(Her gün vatan evlatlarının ölmesi dahamı iyi, ama çözüm önerisi olmayanlar için bu daha iyi herhalde, muhalefetten bir çözüm önerisi duydunuzmu! tenkitten başka...)
ermenilere ölüm deyip barış yolunda adımlar atmasaydı.
(Etrafımızda düşman ülkelerle çevrilmiş bir dünyada yaşamak bazıları için daha mantıklı herhalde.)
Devletin ekonomisini düzeltmeyip diğer hükümetler gibi bankaları hortumlasaydı,
Hastalanıp sigorta kuyruklarda tedavi olup ilaç almak içingünlerce kuyrukta bekleseydik,
İnan burdaki bu tür olaylara vatan millet edebiyatı ile bakan kişilere daha iyi yaranırdı.
Bende yazılanlara bakıyorumda kişilerin milli hislerini öne çıkaran yazılar.
Ben olaylara başka bir pencereden bakıyorum.
Düne kadar bize düşman olan suriye ile bu gün ilişkilerimiz o kadar iyi bir düzeydeki aramızda vizeyi bile kaldırdık,
İran ile iyi ilişkiler içerisindeyiz, Irak ile aramızdaki düşmanlıkları kaldırıp çok iyi ilişkiler kurma yolundayız, yukarıda azerbaycan ve gürcüstan ile zaten iyi ilişkiler içerisindeyiz. (Ama bazıları popilist politikalar uğruna bu ilişkiyi bozmak için ne mümkünse yapıyor)
geriye bir ermenistan kalıyor. Ondada bazı adımlar atılıyor. Düşünün bakalım bu dairenin içinde kimler var, türkiye istemese orda yaşamak mümkünmü. hiç sanmıyorum. zaten kuyumuzu kazmaya hazır bu ülkelerle iyi ilişki kuramazsak sorunlarımızı nasıl hallederiz.
ülkeler ileriye dönük politikalarla yönetilir, vatan millet edebiyatı ile değil. dış politika akıl ister çözüm ister, Bunca sene gelen hükümetler sorarım sizlere deve kuşu gibi kafalarını kuma gömüp çözümsüzlüğü çözüm gibi gösterdiler. neyi hallettiler. kocaman bir hiç! bolca düşman ülkeler yaratmaktan başka.
ben ak parti hükümetinin bu politikalarını beyeniyorum ve onaylıyorum.
Bazı hatalarıda olmuş olabilir ne zaman ak partiden ülkemi daha iyi yönetecek bir siyasi parti gelir onu desteklerim. ben başka bir siyası kuruluş göremiyorum. ya sizler varmı acaba yazında bizde bilelim.
Hepinize Saygılar.

dostum eline diline sağlık cok güzel anlatmışında. burda senin dediklerini anlıcak kimse görmedim. bunlarada bulurlar bi kulp önemli olan muhaliflik. nerden mi biliyorum ta en başından beri ben anlatıyomda millet dediğm dedik caldığım düdük havasında dışa kapalı ne bilgi alımı var nede işe olur tarafından bakmak işleri akpartiyi kötülemek olsunda nası olursa olsun..

kucer06
24-10-2009, 01:18
Bana bak arkadaşım ağzından çıkanı kulağın duysun ne demek burada yazılanları anlıyacak kimse yok.Kendini çokmu akıllı zannediyorsun.Burada belli bir zümrenin çığırtkanlığını yapma.Bu forum x veya z partisinin yayın organı değil.Eğer siyaset yapacaksan burası siyaset yapılacak bir forum değil.Yaptığın yorumlarla konuları kişiselleştirme.

uk@l@
24-10-2009, 01:59
Herhalde Kıbrısı baban kurtardı şerefsiz yunanın elinden.Bu zamana kadar yapılanları bırak at gözlüğüyle görmeyi,görmek için zahmet edip arkanı bile dönmemişsin yazık sana.akp liboşları kıbrıs için ne yaptı sanıyorsun.Koskoca bir hiç.kazanan kim kıbrıs rum kesimi,ne kazandı bizim limanlarımızı serbestçe kullanmayı.Sen niye bunları yazmadın?görmedin çünkü arkana bakmayı bilmiyorsun.

bana laf kalabalığı yapmayın ne istiyosunuz onu söyleyin.bu serefsizlirn dağda kalıp askerimize polisimize vatandaşlarımıza 20 kusur senedir yaptıkları gibi kahbece kursun sıkmasınımı istiyosunuz..bilmem kaç yıldır yapılan silahlı mücadelede ne kazandık.sehit gazi haberi bittimi her yıl harcanan onca mıyarlarda dolarlarda azalamamı oldu her sene aynı düzen devam etti hep haberler söyleydi askerimizi sehit verdik bilmem kaç ölü terörist ele geçti ve hiç bitmeyen aynı haberler. biz naptık cenazelerimizde sehitler ölmez vatan bölünmez diye slogan attık bu olayları kınıyoruz diye laf kalabalığı yaptık. bir arpa boyu ilerleyemedik.
yapılamaya calışılan bunları dağdan indirip bize kahbece saldırmaktansa karşımıza alacaz ne istiyonuz derdiniz ne diyip sözde davalarından siyasetle vaz geçirmektir.yurt dışında öle çalışmalar yapmışlar ki tum dunyanın gözünde Türkiye nerdeyse haksız durumda.
ama siz bu olmaz bilmem kaç senedir silahlı mucadele ile bitmemiş belayı böle gelmiş böle gitsin sehit gazi haberlerine biz razıyız diyosanız bişey diyeceğim yok.
karşılamada yaşananlar tabiki kabul edilir bişey değil. zaten buna gereken tepki başbakan tarafından verilmiştir..ha serbest bırakılma durumu buda anayasada bulunan pişmanlık yasasının sonuçunda olan seyler.buna bişey diceğim yok bence de gereken ceza verilmeli.
sunuda unutmayın cumhur başkanı Ahmet necdet SEZER dönemindede kendi insiyatifini kullanıp 300 kusur teröristi af etmiştir.

akp nin ilk başa geldiği zamanları hatırla o zamandan bu zamana pkk ile zamanında adam gibi mücadele edildimi.akp pkkyı yok olarak göstermek için elinden geleni yaptı.bu arada ülke içinde önüne gelenle kavga edip sindirmekle uğraştı.ama pkk ile uğraşmadı.sadece 22 temmuz seçimlerine hazırlanacağım diye teskereyi geç bırakması yüzünden 50 küsür şehit verdik.bitme noktasına gelen pkk için ordumuza gerekli desteği vermedi.sadece dağda şerefsizlerle çatışan şanlı askerlerimizi ergenekon olayının içine itmekle elinden geldiğince uğraştı.SEZER mahkeme görmüş teröristleri affetmiş.Doğruluğu tartışılır.Peki senin savunduğun akp liboşları kimi nasıl affetti.duyamadım biraz yüksek sesle söyle.Neyse ben söyleyeyim şu andan itibaren pkk meşrulaşmıştır.dağdaki bütün teröristler yurda girse Allahın bir kulu birşey yapamaz.(akp ve yandaşları)sanki tüccarlık yapıyorsunuzda "zararın neresinden dönersek kardır" mantığıyla bundan sonra kan dökülmeyecek edebiyatı yapıyorsunuz.Gerekirse kanımızda dökülür hiç önemli değil.Bizim tarihimiz böyle birşeyi yazmamıştır.30000 küsür evladımızın katilleri şerefsizler ellerinde silahlarla biz teslim oluyoruz demedikten sonra Türkiye kaybetmeye mahkumdur.

tike®
24-10-2009, 11:59
Bu kadar musade yeter!Konu kapatılmıştır.Sebebini merak edenler kuralların 14. maddesini okusunlar.

Konu siyasi içerikli ise kapatılacak mesajlarda var ise mesajlar silinecek,gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.

Siyaset yüzünden birçok kişi birbirinin kalbini kırıyor burası paylaşım formu siyaset meydanı değil.!!!!