PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polis ile 2 kardeşi saldırı kurbanı

savaş17
05-10-2009, 19:47
Hakkari'ye 2 kilometre mesafedeki Depin mevkiinde bir polis memurunun otomobili tarandı.

POLİSİN 2 KARDEŞİ KURTARILAMADI ÖLDÜ

Almanya’dan gelen 2 kardeşi ve eşi ile birlikte Depin’deki alabalık tesislerine balık almaya giden Hakkari Terörle Mücadele Şubesi’nde görevli polis memuru evli 2 çocuk babası Engin Açıkgöz, bu sırada silahlı 3 kişinin saldırısına uğradı.

Uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu otomobili kullanan polis memuru Açıkgöz olay yerinde şehit olurken, ağır yaralanan 2 kardeşi de kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Saldırıda polis memurunun eşi ise yara almadan kurtuldu

Only the registered members can see the link dan alıntıdır

lanet olsun teröre

lanet olsun teröre destek verenlere

digix21
06-10-2009, 00:34
tayyip efendi teröristlere açılım yapmaya devam etsin bakalım!

toycan
06-10-2009, 10:42
gecenlerde bir haber okudum iranlı ahmedi yahudi diye düşündüm adam milletin refahı için uraşmıyor başı boktan çıkmıyor döndüm bize baktım bizi düşünen de yok varsa yoksa ona acılım buna acılım bunları birileri özel seciyor herhalde daha düne kadar biri size ateş ediyor sa sizinde kendinizi korumak en doğal hakkınızdır diyen şimdi acılımdan bahsediyor var bir yanlış ama gecen gövde gösteriside iyiyiydi durmak yok yola devam kim için ne için akıllı insanlar işini bilir