PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İkbal Gürpınar'ın Canlı yayınında kavga İzleyin

Editor
14-10-2009, 17:00
Kanal 7'de yayınlanan İkbal Gürpınar'ın sunumuyla ekrana gelen 'Hayatın İçinden' programında stüdyoda kavga çıktı. 11 aydır kayıp olan 22 yaşındaki Buket ve sevgilisi Serkan'ın nerede olduğu programda aranacaktı. Serkan Esen'in kardeşi Volkan Esen ve annesi Gülendam Esen'de stüdyoda iken kavga çıktı.
Videoyu ekledim play tusuna basıp izleyiniz
391461

Editor
14-10-2009, 17:01
Yorumum;Programlara bu tür insanları neden cıkarıyorlar anlamış degilim o insanların dertleri neden gun ışıgına cıkıyor anlamıyorumda

Creed
14-10-2009, 21:19
ikbal hanımda bir darbe yemiş gibi geldi ne diye insanların duygularını tvlere cıkarırlarki bilinmez hayatın içinden olmuş hayatımız reyting

hasan
14-10-2009, 23:31
Valla çok merak ettim ama izlemiyeceğim.Zira kotam tam %95 dolmak üzere...Na söyleyeyim şu İlkbar hanıma şsşıyorum. Geçenlerde ekranda yanaklarını teşhir ediyordu. İyi hatırlayamıyorum şimdi ama, bilmem ne yemişde öyle olmuş. Sen Umre'ye ve Hacc'a gitmişsin, Allah kabul etsin daha ne diye insanlara kötü örnek olursun. En azından ekranda bu özellerini seni izleyenlerle paylaşma. Allah adamı bir alaşaa etmeyegörsün., ozaman anlarsın anyayı konyayı. Ne de inanmıştık senin samimiyetine...Demek reyting almak içinmiş bütün bunlar....bu konuda laf bitmez esen kalın.

MUTAF
15-10-2009, 03:37
hiç izlemediğim REZİL programlardan biri :)

psiko
15-10-2009, 07:28
bu tür programlara çıkmayı tercih eden insanlara bir diyeceğimiz yok mu? herkes masumu ve garibanı oynar oldu bu güzelim memlekette....

toycan
15-10-2009, 10:44
memlekette hergez refah içinde kimsenin sorunu yok memleketin gercek sorunların dan uzak tutmak için yapılıyor böyle programların avrupada ve amerikadada aynı şekilde yayında bu programlar akp geleçekti bitecekti böyle programlar diğer ülkelerde daha çok insanları bilgilendirmeye yönelik yapıyorlar ama bizde gercekten insana bireye yönelik program yok olmayacakta sebebini siz söyleyin

veyselbakan
15-10-2009, 11:02
bu tip proğramların insanlara kötü örnek olduğunu söylüyorum ve söylemeyede devam edeceğim allah aşkına bu proğramların bizlere ne gibi bir faydası var insanların duygularını sömürmekten başka bu proğramlar yüzünden insanlar hayatlarına son verdiler ne güzel yasaklanmıştı ama reyting bu kim düşünür insan hayatını tekrar hortladı bu proğramlar birde kimi formatlara bakın allah aşkına uçan adam diyorlar para için adam yerlerde taklalar atıyor bilmem kimin kanalında kocam benle ilişkiye girmiyor yeter artık diye ekranlarda çoluk çocuğun önünde rezillikler sergileniyor yok birsi çıkıyor kocama büyü yaptılar beni domuz gibi görmeye başladı diyor yahu biz hangi yy da yaşıyoruz bu proğramları dışarıda seyretseler adamlar bize ağızları ile değil başka yerleri ile gülerler eller gitmiş aya biz hala büyülerle uçmalarla uğraşalım:smiles22::smiles22::smiles22::smiles22:

MOKUR33
15-10-2009, 11:53
her kanalda böyle saçma sapan programlar var...

numbai
15-10-2009, 12:33
ben izlemiyorum böyle proğramları. çoğu kanallarda böyle proğramlar var..

aliharbiye
15-10-2009, 12:37
çok kötüydü ben izledim küfürler havaya savruldu acaip bişeydi çok ayıp stüdyoya çıkmışsın heran herşey olabilir sakin olmak gerekir en azından o an için sakin olmak gerekiyordu çok banal ve rezalet bişeydi saldırma anı küfür.

Volkan
15-10-2009, 14:21
saçma sapan program adam çıkmış tv de ağlar 70 lık dedeler nineler karı koca ara. orda ikbal ın aldığı darbe az bile böle milletin hassas duygularını reyting için rencide ediolar.