Orijinalini görmek için tıklayınız : next 2000 plus arıza var yardım edermisiniz?
sedatdincc
15-10-2009, 21:04
cihaz açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor .ekran karlı .nasıl tekrar ekrana görüntü geri gelebilir.ayrıca uydu xşhazının ekranında 100 yazıyor .yardım edermisiniz.
RS 232 Kablon varsa yazılım atmayı dene derim.Ne olduda cihaz bu duruma geldi yazılım vs mi atıyordunuz?
sedatdincc
15-10-2009, 23:06
RS 232 Kablon varsa yazılım atmayı dene derim.Ne olduda cihaz bu duruma geldi yazılım vs mi atıyordunuz?
İlginiz için teşekkür ederim . Ben de bilmiyorum nasıl oldu cihaz babamlarda bana anlatılanları yazdım kendim cihazı görmedim .yaklaşık 45 km mesafedeler telefonla yardım edeyim dedim olmadı.tam olarak ne olması gerektiğinin bilöiyorum ama master şifre ile (8503) girmelerini istedim yine de bir değişiklik olmadı acaba sorun çok mu büyük? Bu ARIZA İKİNCİ KEZ OLUYOR ama ben ilkini de görmedim .ilkinde komşu yapmış .ikincisinde başka bir komşu (söylenene göre ekranda görüntü varmış )kumandayla nasıl bu hale getirdiğini anlayamadım .Sizden ricam böyle bir sorunla karşılaştınız mı çözümü nasıl olabilir? şimdiden teşekkür ederim.
yargıç_1
16-10-2009, 01:26
İlginiz için teşekkür ederim . Ben de bilmiyorum nasıl oldu cihaz babamlarda bana anlatılanları yazdım kendim cihazı görmedim .yaklaşık 45 km mesafedeler telefonla yardım edeyim dedim olmadı.tam olarak ne olması gerektiğinin bilöiyorum ama master şifre ile (8503) girmelerini istedim yine de bir değişiklik olmadı acaba sorun çok mu büyük? Bu ARIZA İKİNCİ KEZ OLUYOR ama ben ilkini de görmedim .ilkinde komşu yapmış .ikincisinde başka bir komşu (söylenene göre ekranda görüntü varmış )kumandayla nasıl bu hale getirdiğini anlayamadım .Sizden ricam böyle bir sorunla karşılaştınız mı çözümü nasıl olabilir? şimdiden teşekkür ederim.
Cihaz RF. girişindenmi tv.ye bağlı yoksa scart kablo ilemi RF girişinden ise tv.den kanal arattırın RCV.açıkken görüntü gelecektir
Mehmet Kaynaklı
16-10-2009, 11:43
cihazın hiç bişisi yok sadece reset yemiş o kadar
menü yapınca panelde 100 yazar reset yediği için tv ye görüntü gelmiyor azcık anlayan varsa 5 dakkalık iştir yani arıza yoktur
merhaba arkadaşlar NEXT YE-2000 DPCIS SUPER
ONEC177.17 02/05/2008
SB3-D S4R32
TK3C1NO hhlj 01/01/08
BOO1c-B001e 01.06 HS01.00
bunlar benim cihazla ilgili bilgiler cihazın sorunu girişler etkin değil yani flash disk, usb girişi gibi işlemlerin bulunduğu menü yani daha önce hiç birşey takılı değilken aktif ti ama şimdi flash disk takarsan aktif oluyor yani bazı şifreli kanalları açması gerekirken hiçbir şifreli kanalı açmıyor yardım ederseniz sevinirm...
merhaba arkadaşlar NEXT YE-2000 DPCIS SUPER
ONEC177.17 02/05/2008
SB3-D S4R32
TK3C1NO hhlj 01/01/08
BOO1c-B001e 01.06 HS01.00
bunlar benim cihazla ilgili bilgiler cihazın sorunu girişler etkin değil yani flash disk, usb girişi gibi işlemlerin bulunduğu menü yani daha önce hiç birşey takılı değilken aktif ti ama şimdi flash disk takarsan aktif oluyor yani bazı şifreli kanalları açması gerekirken hiçbir şifreli kanalı açmıyor yardım ederseniz sevinirm...
cihazın üzerindeki yazılımı guncelleyin ilk olarak sonrada aşağıdaki linki inceleyin. ayrıca usb takmadan usb kısmına giremezsınız.
Only the registered members can see the link