Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilimin açıklayamadığı bebek

swerrt
16-10-2009, 09:23
Vücudunda farklı Arapça yazılar çıkan bebek, bilim adamlarını şaşkına çevirdi.

Only the registered members can see the link

Rusya'nın Dağıstan Bölgesi'nde bulunan Mahaçkale'de yaşayan bir ailenin daha bir yaşına bile gelmemiş bebeğinin vücudunda ortaya çıkan Arapça yazılar ülkedeki günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Doğduktan iki gün sonra bebeğin vücudunda yazıların ortaya çıkmaya başladığını söyleyen anne ve babası ortaya çıkışında bebeğe oldukça acı veren yazıların kendilerini şok ettiğini açıkladı.

Genellikle Pazartesi ve Cuma günleri farklı yazıların ortaya çıktığı belirtilen bebekte son çıkan yazıda ise; "İşaretlerimi insanlara gösteriniz" yazdığı tespit edildi. Doktorlar durumun görülmemiş bir vaka olduğunu belirtirken, bilimsel bir açıklamasının da bulunmadığını söylediler.

kont_27
16-10-2009, 10:02
tek açıklaması herşey Onu anlatıyor

alternatif26
16-10-2009, 12:20
Peki diğer yazılarda ne yazıyormuş o biliniyormu, yoksa ???

hasan
16-10-2009, 14:36
Ya bunda şaşılacak ne var? Allah'ın yarattığı mahlukuna ismini nakşetmesi kendine neden zor gelsin? Elbette inanmayanları çıldırtacak bir olay olarak görülebilir. Çok uzun yıllar oldu, Ben de bir karpuz çekirdeğinde lafzatullahın yazılı olduğunu gördüm.... İbret alacak olanlara çok örnekler var; zihinsel engelli veya psikopat ruhlular falan filan....

ayran
16-10-2009, 20:16
bende bu sabah haber kanalında gördüm harbiden ibret verici
allah müslüman kardeşlerimizi korusun.