Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa ligi maçlarıyla ilgili çok önemli duyuru

musti_can_68
22-10-2009, 16:20
AVRUPA LİGİ MAÇLARIYLA İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ DUYURU

Değerli İş Ortağımız,

AVRUPA LİGİ’NİN TÜRKİYE’DEKİ PLATFORM YAYIN HAKLARI SADECE D-SMART PLATFORMUNA AİTTİR.

Diğer platform her ne isim altında olursa olsun bu yayınları GÖSTEREMEZ, İLETEMEZ, YAYINLAYAMAZ.

Bu konuda, ilgili kurumlara ekte yer alan İHTARNAME GÖNDERİLMİŞTİR. Diğer platformun kanun, kural tanımaz, ticari rekabet ahlakına aykırı olduğunu düşündüğümüz eylemlerini sürdürmesi halinde, tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı ilan ve beyan ederiz.

Diğer platformun Avrupa Ligine ilişkin yayınları gösteremeyeceğine dair bilgilendirmemiz bugünkü gazete ilanlarımızda da yer almıştır.

Benzer biçimde, UEFA ile yapılan lisans sözleşmesi ile Avrupa Sınır Ötesi Yayıncılık Prensipleri dahilinde maçların Turksat uydusu izdüşümünde yer alan diğer ülkelerdeki yayıncıların haklarını da korur, saygı gösterir biçimde bölgesel sınırlama (geo blocking) yapılarak UYDUDA ŞİFRELENECEĞİNİ, başka bir deyişle D-Smart uyumlu uydu alıcıları haricinde izlenemeyeceğini hatırlatırız.

Saygılarımızla,
D-SMART

selimb
22-10-2009, 17:40
hürriyet gazetesinde TNT nin vermiş olduğu reklamda böyle yazmıyor......

Hikmet™
22-10-2009, 17:42
ben çözdüm bu olayı TNT karasal yayındada yayın yapıyor DİGİTURK tede D-SMART tada bu kanal 3 tarafdan yayın yapınca doğal olarakta bu maçı DİGİTURK te yayılamak zorunda

Hem bide D-SMART kendi reklamını yapıyor yasal olarak hak arıyacaklarmış bak bak bak şu işe...

umut55
22-10-2009, 17:46
seyrederiz gibi geliyor bu akşam

denizz74
03-11-2009, 19:31
zaten adamlar iyice üçkağıtçı ben şimdi davaya başlıyorum,sanayi ticaret odası yanıltıcı reklam bölümüne dilekçemi yolluyorum..adamlar bu maçlar sadece ds olacak dedi spor paketini sattılar şimdi tnt vs kanallarda (zorunlu imiş,daha önce söylemediler)6 adet maç yayınlayacaklarmış..spor paketi olanlar bence hakkını savunsun...

sercankolay
03-11-2009, 20:37
yaw arkadaşlar dolu yabancı kanal maçları zaten veriyor dandik stara mı kaldık bırak izlemeyin ben zaten tnt açıkken bile jcs sporttan baktım maçlara dolandırıcı d smartımı zengin yapıcaz