Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray'dan Beşiktaş'a Tebrik Mesajı...
GALATASARAY YÖNETİM KURULU’NDAN TÜRKİYE KUPASI’NI KAZANAN BEŞİKTAŞ’A TEBRİK MESAJI...
Galatasaray resmi internet sitesinde yayınlanan mesajda şu görüşlere verildi;
“44. Fortis Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş Jimnastik Kulübü camiasını, başta Sn. Başkan Yıldırım Demirören olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri ile emeği geçen Beşiktaş teknik heyeti ve futbolcularını candan tebrik ediyoruz.”
:clap2:
TARANTİNO
04-05-2006, 15:24
Dün akşam Fenerbahçe dışında herkes Bjk lıydı...Bir nedeni olmalı neden acaba...!!!
nedeni çok belli :sunglasses2:
neden FB-GS,FB-BJK veya FB-TS maclarında herkes FBli olmuyor? olaya birde burdan bakmak lazım:)
ibalaban
04-05-2006, 16:40
Herkes FENERBAHÇELİ olamaz. FENERBAHÇE tektir. Onu yaptıklarını çekemeyenler oldukça fazla. Meyve veren ağacı taşlarlar. Düşünün!!!
TARANTİNO
04-05-2006, 19:33
Evet Fb tek ve tek olmayada devam edecek...zaten bu kadar agresif olurlarsada hep tek kalmaya mahkum olurlar...dün akşam güzeldi...birde Gs şampiyon olursa çok çok daha güzel olacak...bir Bjk lı olarak Fb nin yerine ben Gs nin şampiyon olmasını tercih ederim...hadi bakalım hayırlısı...sevgilerimle...
kamilturhan
04-05-2006, 21:17
valla hiç boşa heveslenmen galatasaraylı arkadaşlar.. Tebrikleriniz kabuldur emme ... cumartesi akşama maç bizimdir.....
valla hiç boşa heveslenmen galatasaraylı arkadaşlar.. Tebrikleriniz kabuldur emme ... cumartesi akşama maç bizimdir.....
orda bir dur..
galatasaray ölüm kalım maçına çıkacak varını yogunu ortaya koyacak sanmıyorum bu maçı versin beşiktaşa(:
selametle..
kamilturhan
04-05-2006, 21:43
HEHE. o zaman şöyle diyelim.. İyi olan kazansın.. ama yine de biz kazanırsak eğer fener kazanamasın :)
(şimdi de fb lilerden karşılık gelecezk.. bakalım nası kıvıttırcaz :) )