PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dreambox klon biss ve k ey girme

ik77
28-10-2009, 11:41
arkadaşlar nerdeyse hiç bilgi sahibi değilim cihazı alalı 1 ay oldu.bu cihaza biss ve k ey ayarları girilebiliyormu.eğer giriliyorsa illa bilgisayar üzerinden mi girilecek yoksa kumandadan girebiliyormuyuz.ankara konya sokaktaki vatandaş girilemeyeceğini söyledi.eğer resimli anlatım varsa çok iyi olur.şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkürler.

Volkan
28-10-2009, 12:16
arkadaşlar nerdeyse hiç bilgi sahibi değilim cihazı alalı 1 ay oldu.bu cihaza biss ve k ey ayarları girilebiliyormu.eğer giriliyorsa illa bilgisayar üzerinden mi girilecek yoksa kumandadan girebiliyormuyuz.ankara konya sokaktaki vatandaş girilemeyeceğini söyledi.eğer resimli anlatım varsa çok iyi olur.şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkürler.

biss ke yle hangi kanalı izleyeceksınız.

ik77
28-10-2009, 15:33
biss ke yle hangi kanalı izleyeceksınız.

içtimai tv

kolombo
06-12-2009, 01:20
arkadaşlar nerdeyse hiç bilgi sahibi değilim cihazı alalı 1 ay oldu.bu cihaza biss ve k ey ayarları girilebiliyormu.eğer giriliyorsa illa bilgisayar üzerinden mi girilecek yoksa kumandadan girebiliyormuyuz.ankara konya sokaktaki vatandaş girilemeyeceğini söyledi.eğer resimli anlatım varsa çok iyi olur.şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkürler. lemüret ten mi aldın hocamm?

kolombo
06-12-2009, 01:39
diğitürk paketini izliyemiyorum ACİLL YARDIM RİCA EDİYORUMM

ŞAVKÇI09
06-12-2009, 02:38
diğitürk paketini izliyemiyorum ACİLL YARDIM RİCA EDİYORUMM

dıgıturk bölümüne yeni bir konu olarak açsaydın modlar daha çok yardımcı olurdu arkadaşım yeri burası değil konunun

kolombo
06-12-2009, 03:34
dıgıturk bölümüne yeni bir konu olarak açsaydın modlar daha çok yardımcı olurdu arkadaşım yeri burası değil konunun
hakslsın arkadaşım ama dream box bölümü burası dream box cihazından modem üzerinden diğiturk izliyemiyorum ??

kolombo
06-12-2009, 03:48
hakslsın arkadaşım ama dream box bölümü burası dream box cihazından modem üzerinden diğiturk izliyemiyorum

sinanmaz
06-01-2010, 20:12
Arkadaşlar dreambok cihazlarda xxx kanallara şifre koyabilirmiyim bilen varmı (buketlerede olabilir) teşekkürler

LeMuReT*
06-01-2010, 20:44
Only the registered members can see the link

iki yere konu açmana gerek yok arkadaşım açtığın konuyu takip edersen yeterli