Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hd lnb sorunu

hunter100
02-11-2009, 16:33
apartman merkezi sistemin 3 çanak bulunmaktadır bunlardan türk sat ve hotbird çanağında problemim yoktur ancak digiturk ün lnb si hd olduğu için yayın normal uydu antemimden (cihazım kaon Stream 12.01.a5) sinyal alamıyorum. Duyduğuma göre hd lnb lerin normal uydu alıcısında tp leri ve uydu ayarını 10000 e çekmemiz gerekiyormuş forumda benim gibi problem yaşayan bir arkadaş varmı yada bana yardımcı olacak bir usta çok sevinirim ..

Hikmet™
02-11-2009, 16:37
ilginç bi durum ama sorunu illaki bilen bi arkadaş vardır

hunter100
02-11-2009, 16:49
taratma yaptığımda alakasız tplerde çıkıyor bazıları tp karşılıklarını bşr bulabilsem ustalar biliyor olmalı bu durumu

Volkan
02-11-2009, 18:03
lnb hd değil mdu lnb dır karıştırıyorsunuz.

hunter100
02-11-2009, 18:46
bu formda eskisi gibi değil kusura bakmayın ama ne zaman birşey sorsak cvp gelmiyor .. yönetivci uyuyormu :8[1]:

Volkan
02-11-2009, 19:10
bu formda eskisi gibi değil kusura bakmayın ama ne zaman birşey sorsak cvp gelmiyor .. yönetivci uyuyormu :8[1]:

yönetici uyumuyor ama siz daha santrale ne lnb si takılı olduğunu dahi bilmyorsunuz unıversal lnb ile hd unıversal arasında fark yok. Sizin santrale takılı olan olan lnb MDU lnb dir uzerındede yazar.

Siz ilk önce kendı sistemınızde ne takılı olduğundan emın olun ondan sonra cevap bekleyın uslubunuzuda dikkat edin kimse burda kimseye para ile hizmet etmio.

pencere77
02-11-2009, 19:14
HD lnb dedikleri normal olarak piyasada satılan standart lnb lerdir.özel aman aman apayrı bir lnb değildir....

Volkan
02-11-2009, 19:24
actığınız konulara hiç cevap verilmemiş ya. aşağıda actığınız bir kaç konu orda cevap verenler heralde başka forumlardan.

Only the registered members can see the link

siz konularınıza anında cevap bekliyorsunuz yada herkezın herşeyden bilgisi var zannedıyorsunuz burda mod olanların herhangi bir konuyu tam bilmeyebilir oda normal bişi. Burda yardım edenler işlerinden vakit ayırıp burda bildiklerini paylaşıolar ve bu arkadaşlar hiçbir şekilde beklentileri yok.

yargıç_1
02-11-2009, 19:31
apartman merkezi sistemin 3 çanak bulunmaktadır bunlardan türk sat ve hotbird çanağında problemim yoktur ancak digiturk ün lnb si hd olduğu için yayın normal uydu antemimden (cihazım kaon Stream 12.01.a5) sinyal alamıyorum. Duyduğuma göre hd lnb lerin normal uydu alıcısında tp leri ve uydu ayarını 10000 e çekmemiz gerekiyormuş forumda benim gibi problem yaşayan bir arkadaş varmı yada bana yardımcı olacak bir usta çok sevinirim ..

cihaznda digiturk uydusunun LNB.ayarlarını MDU2 yaparsan sinyal alırsın benzeri konuaşağıdaki linktede var linki inceleyin sorununuzn çözümünü bulacak sınız