Orijinalini görmek için tıklayınız : Bana ne tür bir navigasyon önerirsiniz?
Pasilobus
04-11-2009, 18:43
arkadaşlar bazı çeşitleri aşagıda verdim bilgilendirirseniz sevinirim
navigasyon-1 (Only the registered members can see the link)
navigasyon-2 (Only the registered members can see the link)
navigasyon-3 (Only the registered members can see the link)
1 seceneği unut :) 3.5" ekran navigasyon için küçük
Garmin için verdiğin linkdeki ürün 160 $
Kendi sitesinde ---GARMIN---Nuvi 200W (Only the registered members can see the link) bayağı farklı:)
Eğer verdiğim linkdeki ürünle senin verdiğin linkdeki garmin aynı ise garmini al
pirana 4.3 al derim ama bunlar pahalı metro cash chery de 190 tl
selametle
1 seceneği unut :) 3.5" ekran navigasyon için küçük
Garmin için verdiğin linkdeki ürün 160 $
Kendi sitesinde ---GARMIN---Nuvi 200W (Only the registered members can see the link) bayağı farklı:)
Eğer verdiğim linkdeki ürünle senin verdiğin linkdeki garmin aynı ise garmini al
tiker bunların güncellemeleri kaç para sanırsam ilk iki sene ücretsiz değilmi?
Pasilobus
04-11-2009, 19:07
tiker garmin ne malı? çogu site pirana iyi diyor ingiliz malıymış
eurosat55
05-11-2009, 09:53
Piranha ingiliz malı degil,Malum çin malı,İyi demelerinin sebebi tamamen fiat ile alakalı,fakat piranha almadan önce teknik servis ile yaşanacak sorunları önceden araştırıp ona göre karar vermenizi tavsiye ederim,
ben size tomtom öneririm biraz pahalı ama araştırırsanız kalitesini anlarsınız
Benim önerilerim :
VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u (Only the registered members can see the link)
Pasilobus
06-11-2009, 23:04
Benim önerilerim :
VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u (Only the registered members can see the link)
inceledim fakat detay bulamadım kaç inç bunlar?
marka ve modelleri yazıyor bunlara bakarak gerekli tüm detaylara
ulaşmanız mümkün ve fiyat aralığınız ne kadar acaba ona göre
bakalım
Benim önerim NEXT YE-G 708 YADA 828 Süper ve hızlı cihazlar
2012 ye kadar ücretsiz güncelleme + online teknik servis desteği bence araştır ve pişman olmayacağın bu cihazı al
gecenlerde bir çantacı arkadaş almış dükkana getirdi inceledik 3 boyutlu görüntüsü var harika birşey 350 tl ye almış nerede ne var gösteriyor
muhteşem
07-11-2009, 16:24
TomTom XL Türkiye - TomTom Araç navigasyonu (Only the registered members can see the link) paran varsa bunu öneririm
Tabii ki tomtom. Kullanım sıklığın ne olacak?
Arkadaşim ben çin mali getirdim kullaniyorum gayet memnunum ama tomtomuda gördük gayet güzel alabiliyorsan onu al derim :)