Orijinalini görmek için tıklayınız : 2000 cıs super plus kanal silinmesi
Merhaba arkadaşlar.Bende 2000 CIS SUPER PLUS var. Geçtiğimiz günlerde önce Star sonra da NTVSPOR kanalları durup dururken silindi.Kanal eklemeyi çalıştırdığım zaman bu kanalları da listede gösteriyor ve yeni bir kanal vermiyor. Kanal listesinden aradığım zaman da listede görünmüyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.:49::49::49::49:
yargıç_1
10-11-2009, 20:13
liste düzeninden kanal sakla seçeneğini kullanarak o kanalları saklamaışsınızdır liste düzenine girdiğiniz zaman görünür ama normal kanal listesini açtığınızda görünmez liste düzenine girerek tekrar kanal saklama seçeneğinde o kanalları çıkarmanız gerekir
gungor1976
09-12-2009, 18:29
selam ustalar.forumları taradım ama bircevap bulamadım. next 2000 cıs super plus ve goldmaster SG-2100 diseqc motor ile Ankara'dan yaklaşık 30 adet uydu izleyebiliyorum.uydu değiştirirken hiç bir sorun yaşamıyorum. ancak uydular arası geçiş yaparken "motor dönüyor" diye ekranda bir yazı çıkması gerekmiyormu? servis dahil bir çok yeri aradım ama çözüm bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.