Orijinalini görmek için tıklayınız : Loca'ları 3 Ay Ücretsiz İzleyin
eğer evinizde internet bağlantısı varsa modeme bağlı olan kabloyu loca kanalları 3 ay boyunca ücretsiz !
D smart cihazına modeme bağlı olan kabloyu takın 3 ay boyunca loca kanalları film ***fini yakalayın.
Kabloyu modem ve cihaz arasına çekin. Sonra 100. Kanaldan locada şu anda ne var seçeneğine girin. Listeden bir film seçin, satın al deyin. Satın alma seçeneklerinden ethernet hattı bağlantısı ile seçeneğini seçin. Seçtiğiniz filmi ***ifle izleyin.
:45::45:
sercankolay
11-11-2009, 20:50
nası yaa?
DSMART Cihazı olanlar için geçerlidir.Ethernet kablosu takmanız lazım ayrıca modemdede 2 cıkış olsunki hem adsl hemde d smart çalışsın dreamboxun server alması gibi düşünün
sercankolay
11-11-2009, 22:06
hım dreambox örneğinden sonra anladım :)
bende de dsmart var . internette dsmart daha sonrası fatura göndermesin
cilginizmirli
12-11-2009, 00:55
Güzel bir uygulama.Ben kullanmaya başladım bile.Perşembe akşamı vardı bu uygulama ben hemen katıldım.Daha sonraki günlerde yoktu bu uygulama.Ancak bugün farkettim ki bir daha başlamış uygulama.Umarım daha sonra bu uygulama bize pahalıya patlamaz.İnternet faturasında d-smart loca uygulaması diye ayrıca bir bedel çıkmaz.
benim hemşerim bu ne yapacağı yada yapmayacağı belli olmaz :D:D:D ttnetle anlaşmış olabilir onlarda soyguncu nede olsa her 2 side yasal yollarla insanları soyuyolar ömür boyu bedava demiştiler dsmartçılar ama maaaaalesef fatura kesmeye başladılar itidalli olalım benden tavsiye olsun arkadaşlar!!!:D:D:D
süresi bitince geri iade adeceğim. dsmartı
Adsl neden fatura yollasınki sonucta cihazdan izleyeceksiniz bunu bence birşey olmaz 3 ay ***if yaşayın
yalcinticaret
12-11-2009, 17:18
bölge yöneticisinden aldığım bilgiye göre her zaman aktif olan bir özellik değil kullanıcı izlerken ekrana kırmızı tuşa bas interaktif olayı kampanyaya katıl gibi ibare olunca geçerli imiş.söylediği aynen bu şekilde faturaya bedel yansımaz dedi birde