Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL 13.Hafta BEŞİKTAŞ:3 - FENERBAHÇE:0
hallederiz
13-11-2009, 21:09
Konuya Ankette eklenmiştir maç saatine kadar açık kalacaktır.
21.11.2009 tarihinde oynanacak olan
BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE Derbisinin sonuçları sizce ne olur?
Türkcell Süper Ligi 13. Hafta Maçı ..
Tarih: 21.11.2009 ..
Stat: Beşiktaş İnönü ..
Saat: 20:00 ..
hallederiz
13-11-2009, 21:11
ben oyumu beşiktaştan yana kullandım
Bende Beşiktaş'ımdan yana kullandım. Tahimnim olarak ilk yarı berabere biter. 2. yarıda biz oyunu hakimiyetimiz altına alır, galibiyete erişiriz....
beşiktaş fenere karşı iyi top oynuyor.tahminim beşiktaş kazanır.
aaaaaaaaaahhhhhhhh aaaaahhhh ne olacak bizim milletimizin hali fenerbahec galatasaray maçındada galatasaray alır dediniz her yıl ama sonuç değişmedi bence fenerbahce 3-1 yener
pencere77
13-11-2009, 23:50
bence fener alır
sercankolay
14-11-2009, 11:20
Fenerbahçe'nin derbilerde ne kadar farkı oynadığını neredeyse tüm dünya öğrendi bi siz örenemediniz beşiktaş fenerden daha iyi top oynuyor diyorsunuz trabzon tek kale oynadı. Beşiktaş yine böyle oynarsa bir gol bile atamaz :)
Fenerbahçe'nin derbilerde ne kadar farkı oynadığını neredeyse tüm dünya öğrendi bi siz örenemediniz beşiktaş fenerden daha iyi top oynuyor diyorsunuz trabzon tek kale oynadı. Beşiktaş yine böyle oynarsa bir gol bile atamaz :)
:present::present::present::present::present:
ali muştu
14-11-2009, 11:26
aaaaaaaaaahhhhhhhh aaaaahhhh ne olacak bizim milletimizin hali fenerbahec galatasaray maçındada galatasaray alır dediniz her yıl ama sonuç değişmedi bence fenerbahce 3-1 yener
fenerbahce beşikteş macları farklı gecer herzaman fener galatasaraya konsantire oldugu gibi beşiktasa olmuyor
BJK alması ümidiyle ama en kötü bi golsüz beraberlik iyidir :)
fenerbahce beşikteş macları farklı gecer herzaman fener galatasaraya konsantire oldugu gibi beşiktasa olmuyor
bırak bu işleri ali uştu arkadaşım :) fenerbahce alır maçı sen kafanı rahat tut :)
bi beşikteşlı olarak bu yıl inönüde galip geleceğimize inanıyorum
yargıç_1
17-11-2009, 10:21
normalde beşiktaş.alır derdim ama bu sezon görüldüğü gibi beşiktaşın durumu okadarda iyi değil o yüzden fenerbahçenin rahat alacağını düşünüyorum
*Beşiktaş'ta Del Bosque döneminde John Carew vardı. O zaman İnönü'de 2-1 yenmiştik. Aynı sezon içinde de kendi sahanızda 4-3 yendik. Kendi sahanızda kalecisiz yenmiştik sizi. Bunu gururla hatırlatmak isterim.
*Ayrıca o sezon bizim kötü sezonlarımızdan biriydi. Dereyi görüp paçayı sıamayın sayın FB'liler.... Sürpriz olabilir diye düşünüyorum....
beşiktaşın bence hiçte kötü sezonu değil. ligdeki sıralamasına bakın nerede şuan.?
Yine tekrar lıyorum. Bu sezonun şampiyonu BJK-GS arasından çıkacak...
sercankolay
17-11-2009, 12:34
en iyisi şimdi susalım maç sonu ben önceden konuşanları görürüm bakalım yine konuşacaklarmı böyle
Fenerbahcem alacak bu macı
maça kısa bir süre kaldı :)
Guiza sakatlandı haberleri var bugun. BJK ise kurtlar vadisi sesizliği :)
Mükemmel bir maç dileğiyle 0-0 iyi olurdu
anket kapandı.
kadrolar belli oldu her iki takıma da başarılar.
BEŞİKTAŞ: Rüştü, İ.Toraman, Sivok, Ferrari, İ.Üzülmez, Ekrem, Fink, Ernst, Serdar, Yusuf, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Önder, Carlos, M. Topuz, Cristian, Emre, Santos, Alex, Kazım
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum
ilk yarı bitti ama maalesef gol yok. bakalım ikinci yarıda ne olacak.
Ne olacak Fink ve Bobo golleri attılar.:clap2::
Üçüncü golde uğurdan hayırlı olsun
gol bariz ofsayt hakem kaçırdı
Bende Beşiktaş'ımdan yana kullandım. Tahimnim olarak ilk yarı berabere biter. 2. yarıda biz oyunu hakimiyetimiz altına alır, galibiyete erişiriz....
Ne dedim? Ne dedim? İlk yarı berabere biter dedim. İkinci yarıda oyunu ele alırız dedim. FB'liler inanmadı bana. Olmaz dediler. GS'yi yendiğimiz gibi sizi de yeneceğiz dediler. Ve şu anda ağızlarının payını aldılar. GS galibiyeti FB'ye hava aldırdı ama BJK söndürdü havasını. Hüsran Sonuç: 3-0 :D :D :D :D
:present::rockon::common001::clap2::
yalnız ŞİŞİRME KRAL ALEX in durmu bu akşam içler acısıydı karşısında oyuncu olmamasına rağmen topu ayağında tutamadı. Küçük Emrah misali sahada süründü. Vurmayın top atmayın banaaaa:D
yargıç_1
21-11-2009, 22:40
beşiktaşa tebrikler 3.gol ofsayttı ama 1.gol güzeldi
beşiktaşa tebrikler 3.gol ofsayttı ama 1.gol güzeldi
Hocam çamur yok lütfen. FB hangi maçı hakkıyla kazandı....
yargıç_1
21-11-2009, 22:48
çamur yok tabiki tebrik ediyorum fenerbahçeli olarak ama benim görüşüm bu ilk yarının sonlarına doğru ve 2.yarının başlangıcı oyunun kontrolü daha çok fener bahçedeydi ama gol atamadılar forvet olmadığı için beşikteaşta bu avantajı kullandı ve galip geldi normal olarak
hitabınıza dikkat edin ofsayt demek camurmu oluyor.
bu şekilde kelimeler kullanmyaın helede forum yöneticilerin karşı.
pencere77
21-11-2009, 23:13
maçı izlemedim ama özetlere baktığım da 3. gol ofsayt gibiydi.
sonuçta bjk yendi fb kaybetti....