Orijinalini görmek için tıklayınız : dvb s sorunları
vaneruydu
05-05-2006, 21:44
kesin çözüm arkadaşlar siz sorunu buraya yazın
Yardımların için şimdiden teşekkürler dostum..!
vaneruydu
06-05-2006, 20:58
şimdi bu modellere cw gelmiştir haberiniz olsun arkadaşlar
saolasın powervu
®adakoglu
06-05-2006, 21:04
Teşekkürler
vaneruydu
07-05-2006, 12:49
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
buyrun
eutelsat w3 (digiturk uydusu'na) dönük çanağım var ve dt yasal üyesiyim pc'de izlemek için çift çıkışlı lnb alıp monte ettim gold master cihazımda sinyal kuvvetli ve yayınları açıyor ama sky starda sinyal seviyesi düşük bu sorunuma yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla...
irdetofun
12-05-2006, 09:46
eutelsat w3 (digiturk uydusu'na) dönük çanağım var ve dt yasal üyesiyim pc'de izlemek için çift çıkışlı lnb alıp monte ettim gold master cihazımda sinyal kuvvetli ve yayınları açıyor ama sky starda sinyal seviyesi düşük bu sorunuma yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla...
SS2 sinyal seviyesi sizi aldatmasım keza cihazdan farklı şekilde sinyalleri algılamaktadır.%20lerle dahi yayını SS2 ile izlersiniz..
sky star dvb kartlarında sinyal seviyesi düşükdür düşük olmasının sebebi genelde tünerleri zayıftır...
vaneruydu
12-05-2006, 12:18
evet tünerlerinde problemleri var onlarada çok ince AYAR lazım
SS2 sinyal seviyesi sizi aldatmasım keza cihazdan farklı şekilde sinyalleri algılamaktadır.%20lerle dahi yayını SS2 ile izlersiniz..İlginiz için önce teşekkür ederim ama donma ve yayınları açmama gibi problemler yaşıyorum acaba ss2'ler 2 çıkışlı lnb'leri desteklemiyormu riceverda sinyal kuvvetli riceverdan çıkardığım yayınları açan kabloyu pcye bağlıyorum yine aynı donma yapıyor ve yayınlar açılmıyor umarım sorun çözülür yoksa bunca emeğim boşa gidecek. Saygılarımla...
Hangi programı kullanıyorsun ??
Arkadaşlar yardım ve ilginize teşekkürler antende ince ayar yapınca olay çözüldü tüner zayıf olduğundan ayar yapınca olay çözüldü sağolun...
Kullandığım programda prog dvb 7.5-2
Tamam arkadaşım Sorununu hallettiğine sevindim..!
Too olayın tuner ile alakası yoktur..! Bilhakis DVB-S cardlarda çok hassas tuner bulunmaktadır...! Programsal olarak da yapabilir..!
antigs28
23-05-2006, 15:27
arkadaşlar cw ile hortbirdde izlenebilen kanal varmıdır...
YAŞAR-78
03-06-2006, 16:16
Selam.ben Daha Öncekİ Sorunlarimi Hallettİm.Şİmdİ Sadece Donmalar Oluyor.codeklerden Olabİlİrmİ?
TeŞekkÜrler.
Selam.ben Daha Öncekİ Sorunlarimi Hallettİm.Şİmdİ Sadece Donmalar Oluyor.codeklerden Olabİlİrmİ?
TeŞekkÜrler.
donmalar genelde canak antenin ayarından kaynaklanıyor...
YAŞAR-78
03-06-2006, 21:38
donmalar genelde canak antenin ayarından kaynaklanıyor...
-------------------------------------------------------------------------- ANTENDE SORUN YOK.AYARLARI GAYET GÜZEL.ÇÜNKÜ RİSİVIRDA DA KULLANIYORUM.YABANCIDA OLMASI BENCE NORMAL AMA TÜRKSATTA YAPMAMASI GEREKİYOR.
ayhan1907
09-07-2006, 14:46
Selam arkadaşlar bende sizlerin arasına yeni katıldım.Şöyle bir sorunum var sky sytar 2 d kartı aldım.ama ilk hafta sorun yoktu sonra hotbird deki hiç bi kanal göstermez oldu bir türlü ayar yapamadım lnb ayarlarınıı ve diseqc ayarlarını nasıl yapacam lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim.
2 adet 90 cm çanak
4 lü dt lnb goldmaster
swicler goldmaster 3 tane
saygılar
Özgür Erge
10-07-2006, 00:59
Selam arkadaşlar bende sizlerin arasına yeni katıldım.Şöyle bir sorunum var sky sytar 2 d kartı aldım.ama ilk hafta sorun yoktu sonra hotbird deki hiç bi kanal göstermez oldu bir türlü ayar yapamadım lnb ayarlarınıı ve diseqc ayarlarını nasıl yapacam lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim.
2 adet 90 cm çanak
4 lü dt lnb goldmaster
swicler goldmaster 3 tane
saygılar
arkadaşım bu linki biraz incele Only the registered members can see the link
şifreli kanlları izlemek içinde progdvbyi kur nasıl kurulacağına dair bilgiler burda (Only the registered members can see the link)
vurucuab
06-11-2008, 15:10
sky star2 tv var bazı kanallar var ama atv show stv gibi kanallar birtürlü çıkmıyor yardımcı olursanız sevinecem bekliyorum