PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CCcam acılmıyor

saginomiya
26-11-2009, 12:09
Merhaba arkadaslar.
CCcam acılısta start veriyor,daha sonrasında,

Only the registered members can see the link

stop CCcam start:Common interface cıkıyor ve dream calısmıyor.

Only the registered members can see the link

Bunu duzeltmek icin ne yapabilirim.yeni kullanıcıyım,bu işlemi kendim yapabilirmiyim,yapılır ise dreambox icinde yedek almam gereken dosya varmı.

Volkan
26-11-2009, 14:06
dream açılmıyor derken hiç bir kanal göstermıyormu OK tuşuna bastığın liste falan çıkmıyormu. FTA kanalları izleyemıyormusun.

saginomiya
26-11-2009, 16:54
Kanal listesi cikiyor hatta listede o an yayin olan program bilgileride mevcut.
Normalde dreambox fisini taktigimda resim 1 deki goruntu gelip aciliyordu.
Simdi ise 1.goruntu geliyor arkasina 2. Goruntu geliyor ve ekranda bise yok.ekran siyah bicimde bekliyor.

Volkan
26-11-2009, 17:04
Arkadaşım sen şu an ATV ve KANAL D gibi kanalları izleyebilionmu onu söyle bana. Görüntü ses varmı.

saginomiya
26-11-2009, 19:15
Sadece TRT1 aciliyor digerleri yok.

Volkan
26-11-2009, 19:22
hocam sen ilk olarak Flaşh FXP programı ile cihaza bağlan VAR-ETC içindeki cccam.cfg dosyasını bilgisayara yedekle.

Ayrıca kanalları taratabiliyorsan uydudan otomatik tarat. olmazsa image yükle.

Sonra cccam açılırken otomatik açılması için mavı tuştan cccam ı start et sonra ordan cık. saha sonra kumandadan kapatma tuşuna uzunca bas çıkan menıde sistemı yenıden başlat de cihaz kendını yenıden boot et açılırken cccam açılacaktır.

olmazsa image yüklemen lazım.

selvi64
26-11-2009, 22:25
yeni image yüklersen düzelir.

saginomiya
28-11-2009, 23:09
hocam sen ilk olarak Flaşh FXP programı ile cihaza bağlan VAR-ETC içindeki cccam.cfg dosyasını bilgisayara yedekle.

Ayrıca kanalları taratabiliyorsan uydudan otomatik tarat. olmazsa image yükle.

Sonra cccam açılırken otomatik açılması için mavı tuştan cccam ı start et sonra ordan cık. saha sonra kumandadan kapatma tuşuna uzunca bas çıkan menıde sistemı yenıden başlat de cihaz kendını yenıden boot et açılırken cccam açılacaktır.

olmazsa image yüklemen lazım.

Dediklerinizi yaptım olmadı,sonra image yükledim normal kanallar açılıyor fakat dreambox açılışta start:CCcam açılmıyor,yani image yükledikten sonra CCcami bir türlü aktif yapamadım.

Volkan
29-11-2009, 00:00
cccam ın addonstan indirdinmi
eğer indirdiysen yapman gereken mavı tuşa bas gelen menıde cccam seçip start et. sonra exit ile çık kumnadadan kapatma tuşuna uzun şekilde bas karşına gelen menude şimdi yenıden çalıştır seçeneğini seç cccam otomayık açılır tabi var -etc içinde cccam.cfg dosyası varsa.

saginomiya
29-11-2009, 15:09
cccam ın addonstan indirdinmi
eğer indirdiysen yapman gereken mavı tuşa bas gelen menıde cccam seçip start et. sonra exit ile çık kumnadadan kapatma tuşuna uzun şekilde bas karşına gelen menude şimdi yenıden çalıştır seçeneğini seç cccam otomayık açılır tabi var -etc içinde cccam.cfg dosyası varsa.

Tesk.Volkan yardımların icin,
image yukledikten sonra flashfxp ile cccam.cfg dosyasını var/etc icerisine transfer yaptım,addonstan cccamı indirdim ama bir kac tane secenek cıkıyor cccam olarak ilk once birini denedim olmadı digerini denedim suan oldu.
*****li kanallar acılıyor.
Şimdide kumanda duzgun calısmıyor,mesela kanal gecişleri oluyor ses acma tusları calısmıyor,exit tusu,tv modu tusu ses kapamayı (mute) aktif hale getiriyor.

asderfor
29-11-2009, 15:14
Tesk.Volkan yardımların icin,
image yukledikten sonra flashfxp ile cccam.cfg dosyasını var/etc icerisine transfer yaptım,addonstan cccamı indirdim ama bir kac tane secenek cıkıyor cccam olarak ilk once birini denedim olmadı digerini denedim suan oldu.
*****li kanallar acılıyor.
Şimdide kumanda duzgun calısmıyor,mesela kanal gecişleri oluyor ses acma tusları calısmıyor,exit tusu,tv modu tusu ses kapamayı (mute) aktif hale getiriyor.

etc dosyasına kumanda yazılımı atacaksın

saginomiya
29-11-2009, 15:26
etc dosyasına kumanda yazılımı atacaksın

nasıl yapmam gerekiyor.

asderfor
29-11-2009, 15:44
aksam saat 20. 30 mns ozel mesaj ıle verırsen programı ıle anlatarak tarıf ederım ok

Volkan
29-11-2009, 17:56
CCcam için download kısmından CAM bölümüne gir CCcam 2.1.3 kurabilirsin.

arkadaşım KUMANDA sorunu için MAVİ tuşa bas Extras/Kuruluma gir burda en altta 70xx Uzaktan Kumanda seçeneğinde Çeltik işareti varsa kaldır. sonra cihazı fişten çek tak düzelmesi lazım.

saginomiya
03-12-2009, 11:12
CCcam için download kısmından CAM bölümüne gir CCcam 2.1.3 kurabilirsin.

arkadaşım KUMANDA sorunu için MAVİ tuşa bas Extras/Kuruluma gir burda en altta 70xx Uzaktan Kumanda seçeneğinde Çeltik işareti varsa kaldır. sonra cihazı fişten çek tak düzelmesi lazım.

Kumanda sorununu menü kurulum kumanda kurulum seceneginden,classic secip
daha sonra mavi tustan sesin bahsettiğin 70xx celtik isaretini kaldırıp restart yapınca düzeldi.
Yardımların icin tesekkurler Volkan.

body_1980
25-12-2009, 20:20
arkadaşlar benim dream box sağdece şifresiz kanalları gösteriyor.serverde bir hata var sanırım!.bu server ve image yi nerden bulup atabilirim.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.