Orijinalini görmek için tıklayınız : Windows Vista Ultimate SP2 32 Bit Türkçe
Windows Vista Ultimate SP2 32 Bit Türkçe
*Orjinal Vista SP2'dir.
*Kurulumdan sonra aktivasyonunu kendisi yapmaktadır.
*Kritik güncellemeler eklenmiştir.
*Bugüne kadar ki en stabil Vista SP2'dir.
*Reklam yoktur.
*Windows 7 teması eklenmiştir.
*Birçok wallpaper eklenmiştir.
Only the registered members can see the link
bunu deneyebilirim.
teşekürler usta.
acaba bootlu vistamı boşuna indirmiyelim?
acaba bootlu vistamı boşuna indirmiyelim?
tabiki bootlu dvd yı taktığınızda pc açılırken kurulum başlar.
üstad eline sağlık indiriyorum dün bir siteden indiriyordum 12. part virüslu çıktı hayal kırıklığı
inşallah böyle bir sorun ile karşılaşmayız teşekkür ederim
yazdırıcı olarak tavsiye ettiğin varmı ?
üstad eline sağlık indiriyorum dün bir siteden indiriyordum 12. part virüslu çıktı hayal kırıklığı
inşallah böyle bir sorun ile karşılaşmayız teşekkür ederim
yazdırıcı olarak tavsiye ettiğin varmı ?
Cd-Dvd Programları - SupersatForum (Only the registered members can see the link)
önerilen>>>>Only the registered members can see the link
gercekten en stabil vista bu.
ama w7 çıktı vistadan kurtulmaya bakıyor millet.
aliharbiye
20-01-2010, 14:12
arkadaşlar eğer imkanı varsa bu versiyonu yükleyen arkadaş varsa hız ile ilgili açıklama yaparsa bide masa üstü görünümü resmini biii yüklerse çok sevinirim paylaşımı yapacak arkadaşa şimdiden teşekkürler ediyorum saygılarımla aliharbiye
indirmeye başladım ilk part en yakın zaman'da denerim
bilgi paylaşırım aliharbiye...:)
aliharbiye
21-01-2010, 15:46
ilgin için teşekkür ederim ayran arkadaşım bir gözüm burda kalacak emeyinize tekrar teşekkür etmek istiyorum saygılarımla aliharbiye
ilgin için teşekkür ederim ayran arkadaşım bir gözüm burda kalacak emeyinize tekrar teşekkür etmek istiyorum saygılarımla aliharbiye
ben 2 pc ye kurdum P4 işlemcilerde en 3.0GHZ olup 512 mb RAM olduğu zaman daha stabil çalışıo.
görüntüde normal vista. son güncellemeler yapıldığı zaman zaten vista full versiyondada çok hızlanıyor bunda biraz görselller azaltıldığı için düşük ram ve ekran kartlı pclerde calışmaktadır.
aliharbiye
22-01-2010, 12:05
volkan abi benim kullandığım bilgisayar donanımı bu sistemi sanırım rahatlıkla kaldırır işlemcim intel r core tm2 quad cpuq6600 p4 yine 2gb ram ve 512mb ekran kartım var bende çoktandır aslında vista themayı kullanmak istenlerden biriyim ama bir ara yüklemiştim ve xpye göre bayağı ağır buldum sonrada hemen xpyi yine yüklediydim bu versiyonda eğer bilgisayar ağır çalışmıyorsa kurmak isterim saygılarımla aliharbiye
yok vista bilgisayarı ağırlaştırmaz akine hızlı çalışıyor ama bazı hatalarıda mevcut bütün vista versiyonlarında
volkan abi benim kullandığım bilgisayar donanımı bu sistemi sanırım rahatlıkla kaldırır işlemcim intel r core tm2 quad cpuq6600 p4 yine 2gb ram ve 512mb ekran kartım var bende çoktandır aslında vista themayı kullanmak istenlerden biriyim ama bir ara yüklemiştim ve xpye göre bayağı ağır buldum sonrada hemen xpyi yine yüklediydim bu versiyonda eğer bilgisayar ağır çalışmıyorsa kurmak isterim saygılarımla aliharbiye
böle bir bilgisayarın var ve gidip halen XP ve VİSTA ile uğraşıon sana direk WİNDOWS 7 geçmeni tavsiye ediyorum yukle guncellemeleri yap aradakı farkı gör XP falan halt etmiş.
aliharbiye
22-01-2010, 12:19
volkan abi win7'yi gerçekten bana önerirmisin ve bilgisayarımın bütün win7 sürücülerini bulambilirmiğim acaba ya bana gelen resiverlerın hepsinin yazılımlarını sorunsuzca atabilirmiğim bu arada arkadaşlar ilginiz için çok ama çok teşekkürler ediyorum
Nötig.Volkan abi bana hangi sürümü tavsiye edersin indireyim win7 32bitmi yoksa 64bitmi ona göre indirip hemen kuruyum tabii ama sürücü sorunum olmıyacaksa.
volkan abi win7'yi gerçekten bana önerirmisin ve bilgisayarımın bütün win7 sürücülerini bulambilirmiğim acaba ya bana gelen resiverlerın hepsinin yazılımlarını sorunsuzca atabilirmiğim bu arada arkadaşlar ilginiz için çok ama çok teşekkürler ediyorum
Nötig.Volkan abi bana hangi sürümü tavsiye edersin indireyim win7 32bitmi yoksa 64bitmi ona göre indirip hemen kuruyum tabii ama sürücü sorunum olmıyacaksa.
vista sürücülerinin coğu win 7 de calışır zaten pc nın parçalarının sitelerindede guncel drıverları vardır.
Zaten wın 7 çoğu drıverı otomatık tanır ekran kartı dahıl ama ekran kartını yınede kurman gerekıo zaten senın ekran kartının wın 7 ve vısta surucusu kesın mevcuttur bırde ses surucusu çalışmazsa onu yuklersın diğer surucuları wın 7 otomatık kuruo.
WIN 7 XP den daha hızlı yazılım vesayredede sıkıntı cekmezsın.
aliharbiye
22-01-2010, 13:08
ilgin için teşekkür ederim volkan abi win7 32bit hemen indirmeye başlıyorum saolasın saygılarımla aliharbiye