Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım lütfen. lettop pç
taraftar
28-11-2009, 22:26
ben letop bumun açılışında istedigi şifresini unuttum ve aklıma gelenleri denedim olmuyor acaba başka yolu var mı acmanın..şimdiden yardımızlarından dolayı teşekkür ederim
windowsamı şifre koymuştun. windows xp mi.
taraftar
29-11-2009, 03:29
evet windows sa şifre koymuştum ama vista
Laptop markası ve işletim sistemize ait açık bilgileri yazınız
taraftar
06-12-2009, 20:08
saol usta şifreyi hatırladım şimdi gireiliyoruum
taraftar
23-12-2009, 04:16
:warn:
Laptop markası ve işletim sistemize ait açık bilgileri yazınız
ASUS X58Cseries
processor intel {R }celeron {R}cpu
[email protected] GHZ 1.5O GHZ
RAM 4.00 GB
32 BIT
USTA BANA YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM BEN SONRA SIFREYI KADIRMISTIM AMA SIFRE KOYMUS YIYENIM HATIRAMIYOR SIFREYIDE PC NIN VE FORMAT ATMAYA CALISTIM YINE OMADI
taraftar
23-12-2009, 17:27
yardım etcek kimse yok mu şimdi pç nin ekranında böyle bir yazı cıkıyor :::cannot set temp path to work in ve büyük bir yazıylada ERROR yazıyor
yardım etcek kimse yok mu şimdi pç nin ekranında böyle bir yazı cıkıyor :::cannot set temp path to work in ve büyük bir yazıylada ERROR yazıyor
ilk önce yardım acil lütfen vb. konu başlıkların açılması yasak
sorununa gelincede bu hata nereden veriyor bir programmı açıyorsunda veriyor durup durup hata vermez bilgisayar
taraftar
24-12-2009, 15:18
ilk önce yardım acil lütfen vb. konu başlıkların açılması yasak
sorununa gelincede bu hata nereden veriyor bir programmı açıyorsunda veriyor durup durup hata vermez bilgisayar
pç acılışında şifre istiyordu ve ben o şifreyi unutum sonra google ye yazdım nasıl şifreyi kararım diye ve cıkan sayfalarda şöyle şöyle yapındiyordu bende yaptım dediklerini sonra pç kapattım ve geriactıgımda o yazılarcıktııı ve bios ayarlarını kurdalamuştım
pç acılışında şifre istiyordu ve ben o şifreyi unutum sonra google ye yazdım nasıl şifreyi kararım diye ve cıkan sayfalarda şöyle şöyle yapındiyordu bende yaptım dediklerini sonra pç kapattım ve geriactıgımda o yazılarcıktııı ve bios ayarlarını kurdalamuştım
bios ayarını kurdaladıysan işin sakat fazla cırmalama bu işi git biarn önce bilgisayarcıya göster birazdaha cırmalarsan laptopu kaybedersin bende söylemesi