Orijinalini görmek için tıklayınız : Star tv hd geliyor!
Satılması gündemde olan Murat Saygı yönetimindeki Star Tv, Hd kanalını açıyor.
Deneyimli televizyoncu Murat Saygı yönetimindeki Star Tv bir süre önce içerik olarak alt yapı çalışmalarına başladı ve Kanal D gibi tüm içeriğini Hd olarak yayınlayacak.
Star Tv'de yayınlanan tüm film, dizi ve stüdyo programları Hd olarak Star Tv Hd'de olacak.
Yarın devreye alınması planlanan kanal DSmart Hd paket üyeleri tarafından izlenebilecek.
Medyaline.com
asker_31
04-12-2009, 23:52
şifreli olacaksa bize ne faydası var...
f47xfenerli
05-12-2009, 01:57
aynen koca bir hiç.
:45::45:
al benden de okadar birde HDsmasta 700 küsür tl mi vereceğiz
çokta önemliydi sanki
f47xfenerli
05-12-2009, 02:00
serkan forummu kafayı kırdı yoksa benmi anlamadım
sen benden çok önce bu konuya yazmışın ama benim
yazdığım senden 1 saat önce yazmışım mı belirtiyor:juggle:
elinde sanki hd alıcı varda.ŞUANDA YAYINDA
Bana göre sanki DSMART hd kanalları normal yayınla veriyor gibi geldi DİGİTURK te maçları HD olarak izledim ama DSMARTTA maçlar hd kanalında izlememe rağmen normal yayından farksızdı
Bana göre sanki DSMART hd kanalları normal yayınla veriyor gibi geldi DİGİTURK te maçları HD olarak izledim ama DSMARTTA maçlar hd kanalında izlememe rağmen normal yayından farksızdı
ne marka tvvar full hdmi?
digital_52
08-12-2009, 21:37
artık hd yayınlar cogalmaya başlar ama bence net deyil görüntü ilerde bakacagız neelri getirdiyor
bence sadece bi abartı tüplü tv nin gözünü sevem ..
tabi ki 106 ekran olunca tüplü tv yerine lcd daha iyi ama bence 106 ekran altı için mesela 70--80 ekran tv alacaksam tüplü alırım
daha geniş ekran için lcd..
bu sebeble star yada herhangi bi kanal ın hd ye geçmesi bence okadar önemli degil.. heleki şifreli yayınsa hiç önemli degil.
günde zaten 1--2 saat tv izliyoz
şuanki BJK CSKA maçı hd starda yayında...