Orijinalini görmek için tıklayınız : Maalesef Serap öldü
Jack Sparrow
07-12-2009, 12:10
Molotof atılan otobüste yanan Serap öldü Only the registered members can see the link
İETT otobüsüne atılan molotof kokteyli ile yüzü yanan Serap Eser hayatını kaybetti.
Only the registered members can see the link
Küçükçekmece'de geçtiğimiz günlerde PKK yandaşları tarafından bir İETT otobüsüne atılan molotof kokteyli ile yüzü yanan Serap Eser(17), tedavi gördüğü Bağcılar Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
İHA
ALLAH(CC) Rahmet Eylesin.Mekanı Cennet Olsun
allah rahmet eylesin ailesinede sabır versin
onu yakanların ALLAH cezasını verir.
ALLAH rahmet eylesin onlara o fırsatı verenlerin ALLAH belasını versin
Akp'ninde yeni çıkaracağı taş atan çocuklar kanunuda bu kişiyi kurtaracak.Ölen öldüğü ile kalacak.
ölen öldüğüylemi kalacak ne olacak yazık günah değilmi bu işe kim dur diyecek bu ülkede masumca yaşamak olmayacakmı adam evine gidemiyecekmi ALLAHIM SEN BU GARİP MİLLETE ACI AKŞAM YATAR BAŞIBOŞ SABAH KALKAR BAŞIBOŞ.ALLAHIM SEN YARDIM ET.
veyselbakan
07-12-2009, 14:44
allah rahmet eylesin açılım açılım diye çok lazımmış gibi tutturanlar daha sonrada işleri eline yüzüne bulaştıranlar versinler o gencecik kızın hesabını işte yüz verirsen böyle astarını isterler imralıdaki itin kaldığı yerin metrekaresini hesaplayıp böyle ayaklanırlar ve ondan sonra olan hiç suçu günahı olmayan masumlara olur! dağdaki kanı durduracam diye neredeyse 30 bin kişinin katili ile pazarlık edecek duruma gelen acizler utansıııııııııın:mad2::mad2::mad2:
Hükümetin yeni çıkaracağı taş atan çocuklar kanunu okuyun ne demek istediğimi iyi anlıyacaksınız.
aliharbiye
07-12-2009, 16:27
bunu yapanlar utansın şerefsiz pkk ve pkk yanlısı"allah rahmet eylesin"
Allah rahmet diliyorum...Allah yakınlarına sabırlar ihsan eylesin...
digital_52
07-12-2009, 18:29
ALLAH rahmet eylesin
veyselbakan
07-12-2009, 19:19
yahu arkadaşlar hayatımda şu parti bu parti diye tutturmadım hep vatana millete hangisi hayırlı garibanı kim düşünür işsizliğe kim son verir türkiye yi kim muhasır medeniyet seviyesine yükseltir tek fikrim buna en uygununu düşünmekti allahaşkına benmi yanlış düşünüyorum birileri bana rica ediyorum açıklasın eve geldim bismillah tv yi açtım 7 tane gencecik askerimizi şehit etmişler neden nedenini biliyorum dtp nin kapanma davası açılımın gecikmesi imralıdaki bebek katilinin koğuşunun dar olması vesaire vesaire birileri dağdaki kan artık dursun dedi ipleri elinden bir kaçırdı alın size açılım düşüncesinin sonuçları şimdi nerede abd de de barak obama ile akşam çayı içiyor açılım dediği bu mudur? daha çok vatanı karıştırmak dtp nin gövde gösterileri dağdan gelen pkk lıların tv da küstahça konuşup bebek katilini arşa çıkaRmaları allahaşkına birileri bana açıklasın zira benim beynim durdu bu vatan bu millet nereye gidiyor
Tam sırası. Başbakan ve avanesi bu cenazeyi kaldırmalı. Tabi yürekleri yeterrse ve ölen yavrumuzun etnik kimliği hoşlarına giderse..
Haydi, milleti kandırmak için iyi bir fırsat daha..
Başbakan şuan abdde obamayla plasystation 3 oynuyo..
burda kim öldü kim gitti umrunda değil.
afganistana asker göndermek için çabalıyor..
ölen genci allah rahmet etsin,geride kalan ailesne ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. arkadaşlar açılım kelimesini beğenmiyorum türkiyenin demokratiklşmesini canı gönülden destekliyorum. çünkü gerikalmişlığımızın en büyük sorunlarından biri demokratik bir yönetimin olmayışından ,demokrasi herkesin yaptığı yanına kar kalır düzeni değildir, herkesin hakkına razı olması gereken ve suçlunun cezasını çektği bir düzendir. demokraside terörizmle mücadele edilmez diye bir kuralmı var. hem terörle mücadele edeceksin hemde demokratik bir düzen nasıl hayata geçer onun arayışı içinde olacaksın. dağdan inen eşkiya ile pazarlık ,şehirlermizin yakılıp yıkılmasına göz yummak demokratik açılım olamaz. yasal olan 1 MAYIS işci bayramında işcilere öldüresiye saldıran güvenlik nerde ,yoksa terörün gücü bizi yendimi .hepinize Silahsız,Savaşsız ve barış içinde bir türkiye diliyorum.saygılar.
allah rahmet eylesin ykınlarına sabır versin...
zanlıların an an yakalanışı olay yerindeymişler...!
kaynak:hürriyet (Only the registered members can see the link) video cilip.
sercankolay
07-12-2009, 23:42
Allah rahmet eylesin çok kötü bir durum umarım bi daha yaşanmaz
Özgür Erge
07-12-2009, 23:50
allah rahmet eylesin yakınlarına allah sabır versin..
ALLAH rahmet eylesin.amerikayı su yolu yapan obama hastası gemicik sahibi,adı çürükten bedelliye çıkandan olma torununuda sevsin.buradada gencecik evlatlarımız toprağa bir gül gibi düşerken yüreğimize de o güllerin narı düşüyor.rahmetle ve selametle