Orijinalini görmek için tıklayınız : kanal lıstesı fark edermı ?
Arkadaslar bende next 2000 cx superplus var ıllakı bu markada
kanal lıstesı yuklememmı gerekıyo
fark edıyormu dıger nextlerınkı
kanal listesi neden yüklemen gerekiyor bunuda açıklarmısın ona göre yardımcı olalım
bı cok kanal gıttı kımınde yayın var kımınde yok bende temız bı seklı de yenıden
kanal yuklım dedım
bı sorum daha olacak ben yenı kanal lıstesını yuklersem şayet
oncekı kanallar sılınecekmı yanı yeni listede kanallar hangı sıradaysa oyle olacak dımı
Kanal listesi yüklemene gerek yok cihazı fabrika ayarlarına al sonrada resimdeki frekansı yaz ve cihazını tarat güncel kanallar cihazına yüklenir
Only the registered members can see the link
bılıyorum saolasın ama ben tekrar sıralamayla ugrasmak ıstemedıgım ıcın lıste arıyodum :)
Listeyi arıyacağına geçen zamanla sıralamayı düzeltirdin öyle değilmi
ya ben hıcbırsey anlayamadım senden nıye bu kadar uzattın.
Fark edermı etmez mı sorum bu benım ya
TEKNİSYEN101
08-12-2009, 13:07
Arkadaşlar gereksiz tartışmalardan kaçınınız,
Yeni kanal listesi yüklerseniz eskisi kaybolur , Next 2000 süper plus kanal listesi yüklemeniz yeterlidir.
ekte kanal listesi veriyorum (çanağınızda bulunan uydulara göre 3 adet var birini yükleyiniz) uygun olanı yükleyiniz usb serisi içindir.
Arkadaşlar gereksiz tartışmalardan kaçınınız,
Yeni kanal listesi yüklerseniz eskisi kaybolur , Next 2000 süper plus kanal listesi yüklemeniz yeterlidir.
ekte kanal listesi veriyorum (çanağınızda bulunan uydulara göre 3 adet var birini yükleyiniz) uygun olanı yükleyiniz usb serisi içindir.
İşte bu Çok teşekkür ederim