Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen Türk'üm diyen katılsın
süleyman09
09-12-2009, 11:51
Only the registered members can see the link Lütfen Türk'üm diyen katılsın
Only the registered members can see the link!!!!!!
Baştan söyleyim böyle bir konu açmak yasak ise lütfen yönetici arkadaşlar konuyu silsin...
Alman Die Welt gazetesi menfur bir anket başlatmış durumda.
Anketin konusu "BİR KÜRT DEVLETİ KURULMASINI İSTERMİSİNİZ ?" sorusu ile şekillendirilmiş...
Bu çalışmaya bir Türk olarak gerekli cevabı vermek üzere öncelikle aşağıdaki linki tıklayarak Ankete katılmanızı rica ediyorum
"Nein/Hayır" seçeneğini tıklayarak Ülkenizin birliğine hizmet ediniz, daha sonra bu linki kopyalıyarak lütfen bütün arkadaşlarınıza iletiniz...
Bazıları ül***i bölmek için harıl harıl çalışıyor...!
Türkei: Geheimplan zur Lösung der kurdischen Frage - Nachrichten Politik - Ausland - WELT ONLINE (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link
TÜRKLÜĞÜN değeri anketlerle ölçülemez
yıldırım_hy
09-12-2009, 12:08
nemutlu türküm diyene
inşallah olmaz...hadi oldu diyelim...
en büyük kürt nüfus istanbulda.... diğer büyük şehirdeki kürt nüfusuda azımsanmayacak kadar çok... eee adamların evleri arabaları yatırımları ile beraber türklerle olan akrabalıkları sayesinde gelinleri damatlar torunları vs. ne olacak? etle tırnak olayı öyle yüzeysel değil...
bizim sülalede de var kardeşim kürt yengemiz eniştemiz...ne yapıcaz o zaman? kapı dışarımı edicez...
kürdistan türküsünü söyleyenler bunu düşünüyormu? zamanında ermenilerin girdikleri dolaba şimdi kürtler giriyor...girdi hatta.... bu türklere acı veriyor ama kürtlere daha çok acı verecek...
dediğim gibi inşallah olmaz...olmaması için duacıyız ve gayretliyiz...
selametle
Bu ül***i bölmeye kimsenin gücü yetmez yetemez
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
yakupyurt
09-12-2009, 12:24
ben bu ülkede bukadar otorite bosluğu varken kürt devleti kurmayada müsade ederler mecliste en az 100 kadar tam bilemiyorum ama kürt vekil vardır be nedenle zaten hükümetinde basınında amerikadan geldiği yok kurarsa şasırmam çünkü amerika dayatması vardır tek devlet tek bayrak tek vatan haindir vatanı satan ne mutlu türküm diyebilene
seyfi505050
09-12-2009, 12:30
Zaten dış güçler bu ül***i bölmeye çalışıyor.
bende kulladım. benimle beraber %91 hayır denmiş. acaba ne zaman başladı bu anket?
süleyman09
09-12-2009, 12:40
kale içerden yılmadıkca dışardan asla yılmaz birlik beraberlik zamanı dış güçler fitili ateşlediler türk kürk diye türk kürt yılardır aynı çatı altında yaşamaya devam
ŞAVKÇI09
09-12-2009, 12:42
ne mutlu türküm diyene tabi ama bu konu da sakıncalı sonu tartışmaya gidebilir...
alayına isyan bu kürtler bu topraklardan çıkmadıkça bu ülke düzene girmez
Mehmet Kaynaklı
09-12-2009, 13:59
türk kürd ayrılmaz bir bütün oldukları anlaşılsın artık
katıldım. kesinlikle hayır diyorum.
olmaz zaten olursa 4 dünya savaaşını başlamış olur
inşallah olmaz...hadi oldu diyelim...
en büyük kürt nüfus istanbulda.... diğer büyük şehirdeki kürt nüfusuda azımsanmayacak kadar çok... eee adamların evleri arabaları yatırımları ile beraber türklerle olan akrabalıkları sayesinde gelinleri damatlar torunları vs. ne olacak? etle tırnak olayı öyle yüzeysel değil...
bizim sülalede de var kardeşim kürt yengemiz eniştemiz...ne yapıcaz o zaman? kapı dışarımı edicez...
kürdistan türküsünü söyleyenler bunu düşünüyormu? zamanında ermenilerin girdikleri dolaba şimdi kürtler giriyor...girdi hatta.... bu türklere acı veriyor ama kürtlere daha çok acı verecek...
dediğim gibi inşallah olmaz...olmaması için duacıyız ve gayretliyiz...
selametle
kardeşime katılıyorum oyumu kullandım selam ve selametle
pumapuma
09-12-2009, 22:34
Bu güzel ülkemizin ekmeğini yiyipte hainlik yapanlar unutmasınlarki bir gün kurşununuda yer. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
veyselbakan
09-12-2009, 23:08
Bu ül***i bölmeye kimsenin gücü yetmez yetemez
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
:present::present::present::present::present::present::present::present:
veyselbakan
09-12-2009, 23:11
türkiye cumhuriyeti topraklarında sadece türk devleti vardır başkada devlet olmayacaktır he almanlar çok meraklı ise ki zannedersem meraklılar o zaman almanyaya bir kürt devleti kurulsun
türkiye cumhuriyeti topraklarında sadece türk devleti vardır başkada devlet olmayacaktır he almanlar çok meraklı ise ki zannedersem meraklılar o zaman almanyaya bir kürt devleti kurulsun
aynen katılıyorum dostum NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
acaba aynı olayı bizlerde almanya için oylasak ne olur merak etmekteyim.
kanberoğlu
10-12-2009, 00:05
Aslında bu olayı böyle kürt yada türk ayırmamak gerekir. nihayetinde yurt dışındaki toplumlar türkiye'en bahsederken sadece TÜRKİYE olarak hitap edilmiyormu. aslında bu işi kurcalamazsak anı eskiden olduğu gibi yine yaşamaya devam edilir sorun olmadan. saygılar.
Aslında bu olayı böyle kürt yada türk ayırmamak gerekir. nihayetinde yurt dışındaki toplumlar türkiye'en bahsederken sadece TÜRKİYE olarak hitap edilmiyormu. aslında bu işi kurcalamazsak anı eskiden olduğu gibi yine yaşamaya devam edilir sorun olmadan. saygılar.
başbakan kurcaladı artık hocam.çok gec.
mevzunun kürt açılımı olarak bize aksediliyor ama böle bişey yok. yıllardır kürtlerle iç içeyim. Gazi osman paşada oturuyorum bilen bilir. ama mevzu kürt değil pkk açılımı. başbakan pkk açılımı dese olaylar çıkardı belkide darbe bile olabilirdi. kürt açılımı yalanı altında pkk açılımı yapıylıyor olayın aslı bu...
Yokki devrimci bir lider, şunlara baş tutacak deli yurekli biri..
kanberoğlu
10-12-2009, 00:23
Doğru usta bunlara kafa tutacak biri çıkmıyor ne yazıkki. ama dediğin gibi şimdiye kadar iç içe yaşarken ayrımcılığa zorlanıyoruz. Allah bunların hakkından gelir inşallah ne diyelim. saygılar.
Kafanızı yormayın itler istedi diye kurtlar ölmez.
beydemir
10-12-2009, 02:43
oyumu kullandım arkadaşlar ulan bu avrupalılar kendi gözlerindeki çöpü görmezler başkasının gözündeki tozu araştırırlar
süleyman09
10-12-2009, 07:05
OZAN ARiF..kör müsün?
K ö r m ü s ü n ?
`Türkiye, Türklerden nasıl alınır?`
Hesabı yapanla dost mu olunur?
Hangi dağda hangi maden bulunur,
Bizden iyi biliyorlar, kör müsün?
Batılı diyor ki `şu kanun gerek`,
Biz de sanıyoruz bal ile börek.
`İnsan hakkı`, `demokrasi` diyerek,
Ne hainler buluyorlar, kör müsün?
Bazınız belki der; `kim bunlar, nerde?`
Nerde deme nerde, bunlar her yerde;
Şehirde, kazada, hatta köylerde,
Akılları çeliyorlar, kör müsün?
Bunların içinde kim yok ki, oof, of!.
Kimisi medyatör, kimisi prof.
Seçtiklerin bile kof çıktılar kof,
Aynı telden çalıyorlar, kör müsün?
Son seçimde vebal attın boynundan,
Müslüman seçmiştin, emindin bundan!.
Bunun bile haç çıkıyor koynundan,
Frenk kıçı yalıyorlar, kör müsün?
AB için her bağımız hiç artık,
Kan bağıymış, dil bağıymış geç artık,
Türkiye`de Türküm demek güç artık,
Türk adını siliyorlar, kör müsün?
Bırak be milletim, gafleti bırak!
Aç gözünü artık, şu piçlere bak!
Vatanında bayrağını yırtarak,
Ay-Yıldız`ı yoluyorlar, kör müsün?
Açık artık felakete gittiğin,
Günden güne tükendiğin, bittiğin!
Davul zurna ile asker ettiğin,
Evlatların ölüyorlar, kör müsün?
Kör müsün diyorum, hiç kızma, affet;
Zıvanadan çıktım, nedir bu gaflet?
Savaş var karşında devlet yok devlet,
Sinsî sinsî geliyorlar, kör müsün?
Bakın `yankiler`le verip el ele,
Çakalken it oldu iki hergele!..
Talabani bile, Barzani bile,
Paçamıza dalıyorlar, kör müsün?
Zaten PKK`yı kuran da Batı,
Kurup arkasında duran da Batı,
Bizi sırtımızdan vuran da Batı!..
Ensemizde soluyorlar, kör müsün?
Bitsin artık `dostuz, mostuz` mavalı,
Gördük işte en dost olan düveli!
Başımıza kim geçirdi çuvalı?!..
Bir de kıs kıs gülüyorlar, kör müsün?
Vaşington, Brüksel, Strazburg, Roma,
Arif, bunlar dost mu olur adama?
Felaket tellalı değilim ama,
Türkiye`yi bölüyorlar, kör müsün?!.
OZAN ARİF
dogrusöze ne hacet
orun0774
10-12-2009, 08:48
oyumuzu kullandık,işallah hayırlısı olur.
airman06
10-12-2009, 10:07
ankete katıldım elbet; ama oy kullanmak bile hicap verici.
şunu da söylemeden gecemeyeceğim nesillerdir topraklarımızda yasayan ve azınlık diye tabir edilen yahudi veya yunan lar bile bu konuda bizden daha duyarlı olduklarına inanıyorum
hayır diyenler belli bir kesim ve onların bu topraklarda nefes alma hakkı yok
sen beni alkışladın bende seni alkışlayım bari :) :present::present::present::present:
Allah yardım etsin zor günlerdeyiz o iş biraz zor adamların heryerde yerleşimi var öle kolay değil bu ülke büyür ama küçelemez zaten şu anda bile dar geliyor
diziler magazin programları izledileçeğine insanlara bu sorunu yaratan avrupa ve amerikanın şimdiye kadar ki tutumları dizi şeklinde anlatılsa insanlar gercekleri görse birde bu unutulmasa dünyaya 2 büyük dünya savaşı yaşatan kasaplar birde dostumuz olaçak ah o bir bilinse bunlar sömürdükleri toplumlarla ayakta emdiği kanla beslenen sülük gibi yarın birçok milleti parcaladıkları gibi kürtlerin arasına da nifak sokacaklar bakalım o zaman ne olaçak ozan arifde güzel söylemiş
bence bu bölünme kesinlikle olabilecek bişey değil biz türkler müslümanız elhamdülillah kürtler de de müslümanlar çoğunlukta bu çığırtkanlıkları 3-5 ermeni ve onlara kandım kürt kardeşlerimiz yapıyo onların istediklerinin olacağına ihmal vermiyorum kesinlikle çok zor günlerden geçiyoruz ALLAH yardımcımız olsun her karanlık gecenin ardından aydınlık sabah gelmektedir çok yakındır inşaALLAH
Ne Mutlu Türküm Diyene katıldım
satelcom
10-12-2009, 13:36
bu şerefsiz almanlar aynı şekilde almanyada bavyera devleti kurulsunmu diye anket yapsalarya.
veyselbakan
10-12-2009, 14:37
sen beni alkışladın bende seni alkışlayım bari :) :present::present::present::present:
sağol kardeş zahmet verdik:8[1]:
veyselbakan
10-12-2009, 14:38
almanlar bu anketi bence boşuna yapıyorlar burada bir kürt devleti kurulamaz ama orada türk devleti çoktan kuruldu bunun farkında değiller
bluebirdd
10-12-2009, 23:15
Bu cennet vatanı bölmek isteyenler toprak altında kalırlar.Bedelini canlarıyla öderler...
sağol kardeş zahmet verdik:8[1]:
ne zahmeti kardeş bin alkış feda olsun :): :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present:
Ne mutlu Türküm Diyene !....
Başka söze ne hacet.
Türkiyede günümüzü kurtaralımda ne olursa olsun durumunda sürüyor bu hayat.
YAZIKLAR OLSUN BEE...
kavlak74
11-12-2009, 14:43
TÜRKLÜĞÜN değeri anketlerle ölçülemez
arkadaşlar burası türkiye cumhuriyeti vatan toprakları satılamaz bölünemez bliyoruz ki bu topraklarda azınlıkda olan dinleri ve ırkları ayrı olan vatandaşlarımız var bakın vatandaşlarımız diyorum bunların içinde çalışıp ibadetlerini serbestçe yapıp türk ekonomisine katkıları olan da var saygıyla eğiliyorum fakat bunların içinde hem bu topragın ekmegini yiyip hemde türkiye cumhuriyeti düşmanı olanlarda var malesef işte asıl sorun burda bunları ayırt etmemiz zor oldugu gibi dış mihrakların etkisinde kalarak bilsek bile bi şey yapamıyoruz sadece kınamakla yetiniyoruz ARTIK AKLIMIZI BAŞA ALALIM ikdiarı ile muhalefeti ile ordusla polisiyle bi bütün olmazsak kendi huzurumuzun olmadığı gibi ülkemizde yaşayan tünm azınlıkdaki faydalı insanlarıda kaybedecez onun için diyorum YAŞASIN TÜRK CUMHURİYETİ bana göre en demokratik en özür ülkedeyia ama kıybetini bilmezsek çok ararız saygılar hepinize
mehmet07
11-12-2009, 17:12
hiç br zaman türklüğün değeri anketle anlaşılmaz sadece yaşanır ve yeri geldiğinde bir bütün olarak gösterilir