PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DTP=PKK partisi nihayet kapatıldı

Volkan
11-12-2009, 19:26
En sonunda nalet olasıca parti müsfettesi kapatıldı. İnşallah millet vekili die geçinen yaratıklarıda hapsi boylar larda öle birdaha imralı PKK die halkın önünde propaganda yapamazlar.

Ahmet Türk denilen soysuzunda vekilliği iptal edildi.

Bu yorumlar kendi yorumum dur.

Ayrıca çok önceden de tahmın ettiği iktidar ve muhalefet bu partinin kapanması için çok güzel zemin hazırladılar eğer bu zemin hazırlanmasaydı bu parti kapanamazdı.

yargıç_1
11-12-2009, 19:33
nihayet sonunda kaç gündür acılı hebrlerden sonra bu çok güzel bi haber işte

ayran
11-12-2009, 19:33
bu güzel mujdeli haber için çok çok sağol bir nezle olsa
bir tas soğuk su içmiş kadar oldum içime bir ferahlık geldi..inşallah kökünden hallletmişlerdir.allah belalarını versin.:mad2:

Volkan
11-12-2009, 19:34
Ahmet Türk, Aysel Tuğluk, Leyla Zana, Nurettin Demirtaş, Orhan Miroğlu'a 5 yıl siyaset yasağı getirildi.
Ahmet Türk ve Aysel Tuğluk'un milletvekillikleri düşürüldü.

wtwt99
11-12-2009, 19:34
ben parti kapatmaya karsıyım ama bunlarda cezasız kalmasın tabiki simdi kapandıda ne oldu yarın yeni kurulacak buna bir cözüm bulunması lazım

Volkan
11-12-2009, 19:38
şerefsiz ler şimdi illerde sokaklara dökülürler ama skıyorsa Karadeniz bölgesinde sokağa çıksınlar hepsi alınlarından kurşunu yerlerler. Ben bilmiyorum ama safranboluda bir kişi öle bir şey yapmaya kalksın linç edilir öle istanbuldaki gibi falan kimse evine girip gizlenmez.

Zaten bütün illerde Polis-Jandarma-Asker tam olarak alarm seviyesındelerdir.

Volkan
11-12-2009, 19:41
ben parti kapatmaya karsıyım ama bunlarda cezasız kalmasın tabiki simdi kapandıda ne oldu yarın yeni kurulacak buna bir cözüm bulunması lazım

nemi oldu o ahmet türk ve emine ayna denen soysuzlar TBMM ye elini kollarını sallayarak giremeyecekler tv lerde vekil olarak o iğrenc ağızlarını açıp biz kürt halkının vekilleriyiz diyemeyecekler ayrıca bu konuda Kürt halkınada hayırlı olsun böle kaypak soysuzlardan kurtuldular kendileri seçtiler ama ne çare.

kucer06
11-12-2009, 19:42
Asıl köpeklerin yeni bir parti kurulması önlenmeli.

wtwt99
11-12-2009, 19:45
nemi oldu o ahmet türk ve emine ayna denen soysuzlar TBMM ye elini kollarını sallayarak giremeyecekler tv lerde vekil olarak o iğrenc ağızlarını açıp biz kürt halkının vekilleriyiz diyemeyecekler ayrıca bu konuda Kürt halkınada hayırlı olsun böle kaypak soysuzlardan kurtuldular kendileri seçtiler ama ne çare.

hocam bunlar yarın gene bir parti kurarlar ben onu demek istedım bunu onlemek lazım

senol_30
11-12-2009, 19:50
ensonunda kapatıldı bakalım bundan sonra neler olacak

yargıç_1
11-12-2009, 19:50
5 yıl değil süresiz siyaset yasağı verilmesi lazım bunların bünyesinde bulunana herkese

Volkan
11-12-2009, 19:59
hocam bunlar yarın gene bir parti kurarlar ben onu demek istedım bunu onlemek lazım

onda haklısın ama demokrasıde hiç bir topluluğa parti kuramazsın die yasak getiremezsin eğer böle bir yasak getirilirse Türkiye yönetimi şeriatçı yönetime geçer Şeriatın kestiği parmak acımaz mısalı her şey alak bullak olur.

Ancak bu parti bu açılım ve iktidar ile muhalefetin birlik olarak oynadıkları siyasiset olmasaydı kapanması imkansızdı. Eğerki bundan sonra İmralının da sesi kesilerek PKK ya operasyonlar hızlandırılıp soluk ardırılmazsa Açılım da kürt halkının yaraları sarılmalıdır.

Doğu ve Guney doğu anadolu topraklarımızı kardeşlik ve beraberlik içinde en iyi şekilde Tek bir iktidar altında Türk bayrağı Ve TBMM aldığı olumlu kararlar burda yaşayan halkımızı kardeşlirimizin var olan sorunları bence bu saatten sonra daha kolay çözülür ve ilerleme kayıt edilir en azından üzerlerindeki siyasi baskı ve yönlendırme azaldı.

Ama burda bişi var tabi bu oyunlar ın bir çoğu ak partinin bir dahakı seçime yaptığı yatırımdır. Şu anki açılım sürecinde Yapılan işlemler sanki DTP tarafında istenilmiş ve zorla onaylatılmış gibiydi yapılacak ilk seçimde DTP nın oy oranı bence 2 ye rahat katlanırdı kapatılması ile oy dağılımında çoğunluk olarak AK partiye kaydı bence bu saatten sonra acılımda hızlanacaktır.

Kürt halkı kendı içlerindeki pisliği yoketmek isitoyrlarsa Polise askere güvenecekler bunlardan başka çareleri yok.

digital_52
11-12-2009, 20:00
sonunda nihayet kapatıldı dahada izin vemesinler şerefsizlere

aydogan
11-12-2009, 20:01
Yani şimdi benim polisim bu i...e lere eskort yapmiyacak .alin teri ile kazanip hem asker oğluna harçlik gönderen hende devletine vergi veren vatandaşin sayesinde maaş alamicak. Vip uçamicak.burun çevirerek bayrağimizi selamlamasina şahit olmicaz sayin i...e den bahsetmicek .ve bu itin belden gerisi sifatsizlar kürt kardeşlerimize kepenk kapattiramiyacak felanca belediye nin soysuzu konuşmalarina dahaha dikkat edecek dimi ha? SELAM VE SELAMETLE

BURADA YAZILAN LAR SADECE BENİ BAĞLAR SÜPERSAT FORUM DEMOKRATİK HAKKIMI KULLANMAK AMACI İLE YER VERMİŞTİR

pencere77
11-12-2009, 20:15
hayırlı olsun vatana millete inşallah....

blackdog
11-12-2009, 20:38
Şükür ki kapattılar soysuzları.Vatana millete hayırlı olsun inşallah

Murat_33
11-12-2009, 20:39
ewet kapatılması içimi rahatlattı ama yeni isimlerle yeni parti kurarlarsa büççeden yine para çıkacak açılır kapanır hepsi türkiye ye zarar. inş. bir daha böle kaypak kişiler tekrar açamaz işte o zaman yüragim buz gibi sogur.

tannet
11-12-2009, 20:41
Hayırlı olsun bunların yüzünden haber seyredemez oldum.kendi anasını babasını tanımayan ....... insanlar diyemiyecem. bunlar.

ibocom
11-12-2009, 20:41
Kapatmak yetmez, onlarin hepsini, yandaslariyla birlikte kodese tikip Güzel! bir hesap sormak lazim.

ertuğrul
11-12-2009, 20:42
En sonunda nalet olasıca parti müsfettesi kapatıldı. İnşallah millet vekili die geçinen yaratıklarıda hapsi boylar larda öle birdaha imralı PKK die halkın önünde propaganda yapamazlar.

Ayrıca çok önceden de tahmın ettiği iktidar ve muhalefet bu partinin kapanması için çok güzel zemin hazırladılar eğer bu zemin hazırlanmasaydı bu parti kapanamazdı.

:common001::present:

costantin
11-12-2009, 20:45
bu konuyu açan arkadaşları kutluyorum.....
o adını bile anmak istemediğim şerefsizlerin partisi kapatılmasına çok sevindim türkiye cumhuriyeti böyle bölüçü pkk şerefsizlerine nefes aldırmayacak inşallah...ayrıca bu adileri hapitede görmek en çok isteğim ve dileğimdir......
saygılar....

sercanarda
11-12-2009, 20:46
hayırlısı olsun vatana millete ama bunlar boş durmazlar yenisini kurarlar

BARIS_DE
11-12-2009, 20:47
hiç olmaması gereken bışey yaptılar pkk,yı meclıse soktular HAYINLER kapatılması geç verılmış bı karar ...emanetımıze sahıp çıkamı yorlar KANI bozuklar nedıyeyım dahası varmı, :mad2::mad2::mad2:

sabansenturk
11-12-2009, 20:57
bu da az secme secilme de yasak delmesi lazim bünlar ne sanio kendini ardindan askeri rejim
bas kavasina. NW MÜTLU TÜRKÜM DİENE

sosgezbir
11-12-2009, 20:57
anayasa mahkemesi neden bunu bu zamana kadar görüşmedi bunu sormak gerekir kendi kendinize düşünün tam da iç karışıklığın körüklendiği sözde kürt açılımı özde amerikanın açılımının sahneye konulduğu ve çözümsüzlüğün dayatıldığı zamanlarda neden bu kapatma sahneye konuldu neden kapatma davası tam 2 yıl boyunca bekletildi.

kürt türk kardeştir amerika kalleştir

tırki kürd birane amerika neyane

bu günlerde iç çatışmalar olabilir dikkatlü olalım unutmayalım kürt=pkk değildir.

eura
11-12-2009, 21:04
Geç oldu ama nihayet mutlu son...

topaklili
11-12-2009, 21:07
insallah hayirlisi olur bunlarin isi particilik deyil oraligi karistirmak :present::present:

umuter
11-12-2009, 21:07
5 yıl değil süresiz siyaset yasağı verilmesi lazım bunların bünyesinde bulunana herkese
evet kesinlikle ömür boyu olmalı çünkü zihniyet değişmeyecek...içlerindeki Türkiye düşmanlığı değişmeyecek o yüzden 5 yıl az bi karar en az 25 yıl olmalı siyaset yasaklarının sınırı 5 yıl çabuk geçiyor..:mad2:

halilgunduz
11-12-2009, 21:08
bunları kapatmak yetmez idam etmek lazım kanı bozuk soysuzları ama idam yasak o zaman iş bize düşer yani vatanını milletini karşılıksız seven bizlere geregi yapılır iyişallah...

sabansenturk
11-12-2009, 21:10
NE MUTMLU TURKUM DİENE bü da az bünlara secme ve secilmeye aysak gemmesi lazim sona askeriye bastır kafasına nefes almaması lazim astiyen kalsın istemiyen defol gitsin haki ulke kabul ederse urdan alsinlar toprak ve bayrak versiner bu şerevsizlere.bizde de suc var 30kişi yelem yapio binlerce kişi biş demiofur kafasına:8[1]::8[1]:

Volkan
11-12-2009, 21:13
konuda yorum yapanlar kardeşlerimize yanı bu ülkede kardeşlik barış içinde yaşamak isteyen kürt arkadaşlarımızı kıracak yorum yazmayalım.

Thekral_07_07
11-12-2009, 21:15
5 yıl boyunca siyaset yapamıcaklar zaten siyaset yapmıyolardıda hayırlı olsun TÜRKİYE

Bluestar
11-12-2009, 21:20
Ben partilerin mahkeme kararları ile kapatılmalarına karşıyım. Partileri halk kapatymalı. yani ben bu kararı onaylamıyorum.

MURTAZ
11-12-2009, 21:20
Arkadaşlar geç kalmış bir karar. şimdiye kadar bu işin halledilmesi gerekirdi.
bunlara 5 yıl neki..... hepsini aponun yanına koyacan. ömür boyu orda gebersinler.
SEREFSİZLER İMANSIZLAR bunlarda ALLAH korkusu yok. Din iman yok. 7 tane VATAN
EVLADINI dün ŞEHİT ettiler. bunları İNLERİNDE vuracaksın ki kökü kurusun

aydemir43
11-12-2009, 21:33
bende parti kapatma taraftarı değilim şimdiden gurup oluşturmaya başladılar bile, yanı millet vekilleri yasaklı olmayanlar yine karşımızda olacaklar, ha dtp değil başka isimle .kapatarak değilde bunları tek tek men ederek ceza vererek yapılmalıydı şimdi sadece parti gitti adamlar aynı bence bunların istedikleride partinin kapanması yönünde sanki, zira yeni parti devlettten her türlü yardımı alabiliyor birde benim izlenimim kürt vatandaşlamızın daha bilinçli olmaya başladıkları kendilerine kimlerin yarar kimlerin zarar sağladığını nihayet anlamaya başladılar gelecek günler daha iyi olur inşeALLAH

dursunusta37
11-12-2009, 21:33
aslında geç bile kalındı pkk yı meclisde görmekten usanmıştık türk yargısına teşekkür ediyorum

son1nokta
11-12-2009, 21:48
bu karar vatan sever BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ milletine hayırlı olsun kararın neresinden bakarsanız bakın çok olumlu bir karar olmuştur türk milleti böyle çulsuzlara pabuç bırakmayacak kadar asil ve güçlüdür elli defa parti kursalar yüz defa asil türk milletine yenilmeye mahkumdur bu zihniyet ne mutlu türküm diyene.:common001:

ievsan
11-12-2009, 21:52
geçte olsa güzel bir şey şimdiye kadar yapılmalı idi adamlar gözümüzün içine baka baka vatana ihanet ettiler şimdi bunların hiç bir zaman siyaset yapmama yasağı getirilmeli ve bu tarzda parti kurulmamalı NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

MUTAF
11-12-2009, 21:55
yahu değişen hiç bişey olmayacak. yemin ederim kapatıldığına sevinmiyorum. başka isim altında yine faaliyetlerine devam edecekler. ceza evine sokacaksın bu kanı bozukları o zaman bana gercek bir sonuç gösterebilirsin. eskiden HEP -DEP-HADEP-DEHAP yokmuydu. NE CABUK UNUTTUNUZ.. ?
Boşu boşuna sevinmiyorum....

abd42
11-12-2009, 21:59
lanetleri kapatmak yetmez.Çok daha etkili ve kalıcı cezalar verilmeli.

Volkan
11-12-2009, 22:00
yahu değişen hiç bişey olmayacak. yemin ederim kapatıldığına sevinmiyorum. başka isim altında yine faaliyetlerine devam edecekler. ceza evine sokacaksın bu kanı bozukları o zaman bana gercek bir sonuç gösterebilirsin. eskiden HEP -DEP-HADEP-DEHAP yokmuydu. NE CABUK UNUTTUNUZ.. ?
Boşu boşuna sevinmiyorum....

bundan sonrakı surectede devam eden mahkemeler var biliyorsun dokunulmazlıklar kalktıkları için bundan 5-6 ay önce mahkemeye gelmeyenler tıpış tıpış gelecekler.

süleyman09
11-12-2009, 22:01
dokunulmazlık ları kalktıgı an dokunmaklazım bunları ve ömür boyu zindana tıkmaklazım vatan hayinleri birşehit verdigimizde hangi dtp li çıkıp ta bubizim askerimiz diyormu ?????

MUTAF
11-12-2009, 22:04
bundan sonrakı surectede devam eden mahkemeler var biliyorsun dokunulmazlıklar kalktıkları için bundan 5-6 ay önce mahkemeye gelmeyenler tıpış tıpış gelecekler.

suçları belli hocam BÖLÜCÜLÜK...
Neden atmıyoruz içeriye... o g.t yok işte bizimkilerde.
bu işler hikaye geliyor bana.
Daha dün 7 şehit verdik, hükümet bunun acısını aklınca dindirmeye çalışıyor ama YEMEZ...

maksan
11-12-2009, 22:09
doğu ve güneydoğuda oy vermeyide yasaklayalım hatta onuda aşalım. adamlara düşünmeyede yasaklayalım. diyarbakır cezaevinde yaptıklarımızı uygulayalım....
demokrasi bu ülkede yalan sadece kendimiz gibi düşünenlere siyaset var. ben bugüne kadar hiç DTP_DEHAP partilerine oy vermedim onalara çalışmadım her zaman CHPye oy vermedim. demokrasiye inandığım ve ailem CHP yapısında bir aile. bu ön açıklamam gelecek saldırılara karşı cevap olsun ama şunu söylemek lazım silahı ölümü savunmadığı sürece bölücü ırkçı aşırı dinci ateist her düşünceden siyaset olmalı. halk beğenirse oy verir... niye demokrasiye inanmıyoruz.

tako191958
11-12-2009, 22:37
Pkk nın Resmi Partisi DTP sonunda kapatıldı
Kürt kardeşlerimizi Değilde Başından beri PKK yı temsil eden ve Türk Milletini Bölmeyi amaç edinmiş olan Soysuzlara Azda olsa Bir ceza verildi Ama Asııl Döktükleri kanın Hesabını Bu dünyada Bizlere Ahirettede Allaha verecekler
Akıttıkları Kanda Boğulacaklar.
Bu Karar Bizlere ve Kürt Kardeşlerimize Hayırlı Olur İnşallah.

ilhan20
11-12-2009, 22:41
ilk önce imralıdakinin solugunu keseceksin partikapatmak çözüm olmaz onlar yapacaklarını yaparlar gene T.Cumhurriyetini karşınına alanı sorgusuz infaz edeceksin.

LUTFİ 1
11-12-2009, 22:52
bu hainlere az bile şehitlerimizin kanı dahala yerde bunların 7 den 70 ni hepsini öldürüceksin hain köpekler dağda bir it gibi yaşıyorlar... ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

mumisigi
11-12-2009, 23:01
Keskin sirke küpüne zararmış.DTP kendim ettim kendim buldum türküsünü söylemesi lazım.Eğer samimi olsalardı herhade bu olumsuz olayı yaşamazlardı.diyorum.

hayro46
11-12-2009, 23:04
bunlar ne zaman olsa basımıza bela acalar

MUTAF
11-12-2009, 23:06
kürtlerle düne kadar zaten kardeş kardeş geciniyorduk.
çok fazla çürük elma vardı aralarında en azından komşumuz arkadaşımız kürttü, böyle gidiyordu.
ama bu parti hiç bir zaman kürtleri desteklemedi bu açık açık belliydi. onların desteklediği pkkydı...

caglayan
11-12-2009, 23:11
helal olsun ANAYASA MAHKEMESİNE, şimdi şehitlerimizin ruhları biraz daha rahatlayacak.

artos1
11-12-2009, 23:16
Anayasa mahkemesi 11 üyeside kapatılması için evet demiş,tabiki evet diyecekler çönkü 11 de türk kökenli....!

ercangider
11-12-2009, 23:35
Ahmet Türk, Aysel Tuğluk, Leyla Zana, Nurettin Demirtaş, Orhan Miroğlu'a 5 yıl siyaset yasağı getirildi.
__________________ ......o 'imralıda yatan çoçuk katili dahil bunların hepsini asacan ama bunları sonradan adam yerine koyar avrupa ülkeleri hakkımızda kötü imajlar cıkarırlar ama genede cok mutlu oldum artık bunların megmenetsız yuzlerini haberlerini tv de görmek istemiyom zaten hepsinin suratına baktımm anlıyon ne mal oldugunu da neyse ...haber için cok teşekkürler ..saygılar ne mutlu türküm....

musti1956
11-12-2009, 23:38
DTP yi kapatmak çözüm değil. Asıl çözüm bu işin cezai kısmında. İLK ÖNCE HAKETMEDİĞİ SOYADINI DEĞİŞTİRECEKSİN SOYADINI KÜRT YAPACAKSIN. İKİNCİ OLARAK, PKK YI TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK KABULLENEMEDİKLERİ İÇİN CEZA ALMAMALARI. İÇİME SİNDİREMİYORUM ARKADAŞ. BENDENİZ PKK YI TERÖR ÖRGÜTÜ DEĞİL DİYE ULU ORTA BAĞIRSAM ERTESİ GÜN CEZAEVİNİ BOYLARIM. BURADA ONLAR KADAR AKP NİNDE KABAHATİ VAR. NEYİN AÇILIMIDIR BU. HİÇ KİMSE TARİFİNİ YAPAMIYOR. DEMOKRATİK AÇILIM DİYORLAR, NEDİR BU AÇILIM. YAHU HİÇBİR KÜRT KÖKENLİ VATANDAŞIMIZ BİR RESMİ DAİREYE ALINMAMA ENGELİ İLE KARŞILAŞMIDIR. İSTEDİĞİ İSMİ KOYMUŞ MANİ OLAN VARMI ? YOK, MİLLETVEKİLİ SEÇİLMİŞ Mİ ? İŞADAMI OLMUŞMUDURLAR ? EVET, ÖĞRETMEN,İŞÇİ, BAKAN, MÜDÜR VS.VS.VS.VS. YAHU DAHA NEYİN AÇILIMI. VATANDAŞI İKİLEME İTTİLER DTP VE AKP KİM NDERSE DESİN. ASIL BÖLÜCÜLÜĞÜ KENDİLERİ YAPMIŞLARDIR. BURADA ÖNEMLİ OLAN ONLARIN CEZA ALMAMASIDIR. ABD DE AYNI ŞEKİLDE BÖLÜCÜLÜK YAPMANIN CEZASI NEDİR BİLİYORSUNUZDUR UMARIM. ANAYASANI DÜZENLERKEN BUNUN ÜZERİNEDE DÜZENLEME YAPACAKSIN. İŞİ MAHKEMEYE BIRAKMAYACAKSIN. SAYGILAR.

atılılımcı
11-12-2009, 23:40
bu çok güzel bi haber oldu şükür allaha

botanik2
11-12-2009, 23:54
bence yine uyutuluyoruz anayasa mahkemesi çok ince hesaplarla bir karar aldı ne şiş yandı ne kebab hep bizleri uyutuyorlar hemde dtp nin sırtını sıvazladılar kaldı 19 millet vekili 1 transverle olacaklar 20 al sana yeni grup birde yeni bir isim bulundumu tamam değişen ne var hiç bir şey .şunuda belirteyim parti kapatılmasınakarşı bir insanım Önemli olan sorunu çözmek çözümde ameliyat:45:

cemal07
11-12-2009, 23:56
bende memnün oldum bence ahmet türk denen insanın (insan denirse )ilk önce soy ismini değiştirmesi lazım ben ona bu soy ismi layik görmüyorum.aslında dava açılıp soy adının türk değil ( pkk )olması gerekir bunlar vatan hayinleri olarak ilan etmesi gerekirdi mahkemenin. yahu bu memlekette herkez ekmeginin peşinde tabiki bunlar kendi seçim bölgelerinde ağalar. eğer oradaki halk uyanırsa bunların ağalığı biter marabaları kim çalıştıracak sıtından para nasıl kazanacaklar. orada yaşayan halk ta artık uyanması gerekiyor.bukadar cehalet yeter demiyorlar.diger şehirlerde olaylar çıkartacaklarına ilk önce onları yönlendirenlere ayaklansınlar ve onlara hesap sorsunlar tabii cahil insanları kandırmak çok kolay daha yazılacak çok şey var ama zaman lazım .

TOPRAK67
12-12-2009, 00:01
sadece sünnet edildi gibi geliyor bana keşke hadım etselerdi

dursun55
12-12-2009, 00:08
bu zamana kadar beklemekle geç bile kalındı kapatmak için. bunlar kürt vatandaşlarımızın
temsilcisi zaten değildi emperyalis güçlerin kuklasıydı. onları başka şekillerde kullanırlar aman tahriklere kapılmadan aklıselim hareket edelim bölücülerin oyununa gelmeyelim.

mollaahmet
12-12-2009, 00:17
Halkın seçtiğini gene halk tasfiye etmeli.Meclisin(yani halkın) üzerinde hiçbir tahakküm olmamalı.Anayasa mahkemesi herşeyin üzerinde görüyor kendini.Onu halk;yani meclis denetlemezse kim denetleyebilir.Ama şu anda maalesef o 11 kişiyi denetleyecek hiçbir kurum yok.Yani sen kimi seçersen seç;herşey onbir kişinin elinde.Demokrasi diyenlere duyuru.

alidemirkaya
12-12-2009, 00:19
nihayet kedilerini bir b....... sanan sözde kürtlerin hakını savunan esasında pkk yı meclise sokmaya çalışan dtp yani domuz toplum piyonları türk adeletinden bir tokat daha yedi şimdi sıra akp de açılım diye rek pkkyı şehrekadar indirdiler şimdi baş edemiyorlar bence akp geri adam atamıyor korkuyor yandaşlarının işyerlerine bir saldırı olurdiye bence tehdit edilmişlerdir yazık etti türk halkına

firemanx
12-12-2009, 00:27
darısı akp ye

delikanli32
12-12-2009, 00:28
slm arkadaslar bu is kapatmayla bitse güzelde bundan sonrasi ne olacak bunlari hic mi hic meclise sokmayacaklar bu terörü yapanlar kim bir kac capulcu degil bence önce bu ergenokonu tam dibinden yani kökünden silmeleri lazim önce her tasin altindan cikanlar daha elini kolunu sallayarak disarda geziyor . bu is sadece pkk ile bitmiyor bunun kökünü bulmalari lazim seyretmiyormusunuz tv de tek türkiye ve kollama vs. oraya da gözatsalar onlarida silseler o zaman sehitlerimiz rahat uyur .

komandogokhan
12-12-2009, 00:30
Parti kapatmayla iş bitmiyor ki arkadaşlar.Önemli olan bu şerefsizlerin hazineden yardım almalarını engellemek,milletvekiliğini düşürmek ve ömür boyu siyaset yasağı getirilmesidir.Hele ki şu sancılı dönemde kapatılmasını hiç doğru bulmadım.Artık Türkiye diken üstünde olacak.Ülkedeki herkesin çok duyarlı ve çok mantıklı hareket etmesi lazım.Güvenlik güçlerinden siyaset adamlarına,siyaset adamlarından millete kadar herkesin sağ duyulu olması ve provokasyonlara gelmemesi lazım.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Herşeyden önemlisi hayırlısı olsun inşallah.

osmanli66
12-12-2009, 00:35
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Kapatmak yetmez, onlarin hepsini, yandaslariyla birlikte kodese tikip Güzel! bir hesap sormak lazim.-----------------------------------------------------İyi hesap sormail veya yandaşlarının yanına göndermeli oda yetmedi idam geri gelmeli bir an önce gelmeli.

musti037
12-12-2009, 00:38
açıkça pkk yı destekleyen dtp kapatıldığına sevindim kapatılacak bi parti daha var akp dtp den farkı yok

alperen
12-12-2009, 00:38
Pisliklerden kurtulduk.

samiabi
12-12-2009, 00:39
şerefsiz ler şimdi illerde sokaklara dökülürler ama skıyorsa Karadeniz bölgesinde sokağa çıksınlar hepsi alınlarından kurşunu yerlerler. Ben bilmiyorum ama safranboluda bir kişi öle bir şey yapmaya kalksın linç edilir öle istanbuldaki gibi falan kimse evine girip gizlenmez.

evet hemşo bende aynısını diyorum böyle yerlerde bunu yapamazlar çünkü herkes birbirini az çok tanıyor dedeleri bu ülke için kan döktü bu şerefsizlerde tam tersini yapıyor

halilgunduz
12-12-2009, 01:02
ekmek yedigi yere kurşun sıkan bir gün gelir ekmek yedigi yerden kurşunu yer... burdaki insanların isyanı kürtlere degil pkk şerefsizlerine

xem_9849
12-12-2009, 01:07
Vatana millete hayırlı olsun!!! BAKALIM SIRADA HANGİ İSİM VAR??
bu kez Pkk Destek Partisi(PDP) olarak çıkarlarsa hiç şaşırmam...

süleyman09
12-12-2009, 01:08
sözümüz kürtlere deyil turkiye cumhuriyetini sırtından vurmak isteyen kalleşleredir kimse alınmasın sözümüz pkk yandaşları ve çanak tutanlara ???

pele
12-12-2009, 01:10
kapatanlardan allahrazı olsun elleridert görmesin hepsini bir kuyuyaatıp yakmaklazım geriye çıkmasın lar

kanberoğlu
12-12-2009, 01:15

size katılıyorum üsdat. bunların tümü birden yasaklanmalı. yoksa bir iki kişiyle olmaz. saygılar.

Volkan
12-12-2009, 01:16
BAKIN BURDA ARGO KÜFÜRLÜ MESAJ yazanları son defa uyarıyorum FORUM KURALLARI nı unutmayın. Buna göre yorumunuz yapın.

Ayrıca bide burda şunu söyleyeyım PKK yandaşları burda tek kelime daha yazamaz banlamam direk silerim. Herkez ona göre adam gibi saygı kuralları çerçevesinde mesajlarını yazsınlar olayıda abuk subuk siyasete çevirmeyin.

digialp
12-12-2009, 01:22
çoook sevindim valla...tamam yine parti kurabilirler ama en azından devletten maaş alıp yine devlete millete ihanet edemeyecekler.bunlar böyle insan,para için anasını babasını tanımaz.

alperen
12-12-2009, 01:25
TÜRK askerine kurşun atanı vatana ihanetten asacaksın suça ceza vermeyince sonuç bu şekil oluyor

lidersozer
12-12-2009, 01:42
Sorumlu olan arkadaşim forum üyeliğinden ayrilmak istiyorum..benim üyeliğimi silin..demokrasi olmazsa olmaz değerdir... Demokrat olmaninda bir takim koşullari vardir..mesajlari okuduktan sonra, burada irkçi faşist söylemlerin dillendirildiği gördüğümden üyeliğimi silin..

Volkan
12-12-2009, 01:46
Sorumlu olan arkadaşim forum üyeliğinden ayrilmak istiyorum..benim üyeliğimi silin..demokrasi olmazsa olmaz değerdir... Demokrat olmaninda bir takim koşullari vardir..mesajlari okuduktan sonra, burada irkçi faşist söylemlerin dillendirildiği gördüğümden üyeliğimi silin..

burda herkez kurallar içinde yorumunu yapar siz bunlardan rahatsız oluyorsanız girmezsiniz foruma. Ayrıca forumda Kürt halkına hiç bir söylem yok zaten söylettirmeyizde burda DTP ve PKK yandaşlarına yazılan mesajlar var. Kürt halkı belki oy vermiş olabilir ama oyverdikleri zaman bölemi yapıyorlardı. Döneklik yapan sonucuna katlanır.

Demokratik olmak PKK ve İMRALI yı göstermek ne kadar demokratiklik. Otobus yolu nu kesip kurşuna dizeni okul ev basıp çoluk çocuk demeden katledni kahraman gösteren bir parti demoktratik mi oluyor bumu yanı demokrasi.

honat
12-12-2009, 01:52
niye kapattılarki ? Terör destek veriyor diye mi? Hayret hiç farkemedik desteklerini.
şimdi yeni partilerinin tabela parasında vermek zorunda kalıcaz gibi.hiç değilse masrafa girmezdik .hem iti köpeği tanımıştık . yeniden işin yoksa ...ohoooo dalga geçmeninde suyunu çıkardılar valla.

carso
12-12-2009, 02:24
allah razı olsun yargımızdan anayasamızdan kat sayı ile uğraşcaklarına bunlarla ugraşsınlar valla bugun düğün günümdür kürt olsamda bunlar kürt dostu değildir başbakanımızın dediği gibi halk kapatsın diyordu bir kürt olarak kapansın diyorummmmmmmmmmmmmmmmm

harkan
12-12-2009, 02:27
geç bile kalınmıştır bence inşallah MEMLEKETİMİZE hayırlı olur ve bunların yandaşları oturup düşünsünler kaç yıldır beraber yaşıyoruz akrabalarımız var kız alındı verildi yazık değilmi bu ailelere gençcecik çocuklarımız ŞEHİT oluyor birlikte beraber yaşamasını bilirsek bileğimizi kimse bükemez

idiye
12-12-2009, 02:32
Takmayin kafaniza.Onuda kapatirlar-yine acarlar yine kapatilir.Bu böyle sürüp gider.Taki ikdidara akli basinda bir parti gelene kadar.Onada ömrümüz yetermi .Allah bilir.Olan millete oluyor.Bunlar demekrasi dedikce milletin dengesi bozuluyor.Iste bu noktada millet isi ele alrsa o zaman kökten halolur

Allah Türkiye Cumhuriyetine zeval vermesin Yoksa ozaman ben onlari görürüm.

osmanery
12-12-2009, 03:29
Belasını buldular.

Admin kardeş şu gitti gidiyor reklamını gözümüzün içine mi sokacaksın yahu ekran görünmüyor. Bari bir kapatma sekmesi yapaydınız. Hiç hoş değil.

kat4no7
12-12-2009, 03:42
önemli olan imralının sesini kesmek partiyi kapatsan neolacak üçgün sonra yine mecliste gurup kurarlar

kat4no7
12-12-2009, 03:46
rekam panosu hakikaten rahatsız edici saygılar

izmirkuzey
12-12-2009, 04:45
oh be sonunda serefsızlerı artık tvde gormucem.vergılerımızle aldıkları maaslarıda alamıcak bu kopekler.bunları kapatmak yetmez ıdam edılmelı bu serefsızler

izmirkuzey
12-12-2009, 04:47
ya harbıden bu reklam kalkmıyoda cok rahatsız edıcı gercekten.buna bır cozum bulunursa cok ıyı olur. kapatmak ıcın bıseyı olsa bari

yturan
12-12-2009, 04:48
Değil partilerini kapatmak dünyalarını karartmak bile azdır bu cani destekçilerine

MOKUR33
12-12-2009, 09:37
haber için çok teşekkürler.
artık bizim millet birlik olacak.şehitlerimiz ve memleketimiz için bunları biraraya getirmeyecekler.3-5 tanesi gösteri yaparken linç edilse birdaha bu şekil toplanamazlar...

umit1946
12-12-2009, 09:42
İ Y İ D E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,,,,,
ARALARINDA neden emine ayna ve şemdin sakık yokki bu iki isim asıl millet vekillikleri düşürülmeli idi bana göre

hallederiz
12-12-2009, 09:58
bu karar bunlar için çok aşırı derecede hafif oldu...böylerlerini taksimde atatürk anıtı önünde sallandıracaksın..ibreti alem içinde cesetlerini orada kokmaya ve çürümeye terkk edeceksin

Hikmet™
12-12-2009, 10:27

işte bu çok güzel bir haber

ozay_74
12-12-2009, 10:36
Bu haysiyetsiz kişiliksiz korkak insan kılıklılar kürt halkını temsil etmemeliler.Bunlar kürt halkına zarar dan başka birşey vermemişlerdir.Bunlar PKK yı temsil etmektedirler, eee PKK nın da mecliste ne işi var ki....vatana millete hayırlı olsun......
Saygılar,

airman06
12-12-2009, 10:39
son günlerdeki en güzel haber ama arkadaslara katılıyorum.eksik karar.emine ayna başta olmak üzere tüm vatan hainlerinin bizden kesilen paralarla vekillikleri düşürülmeli ve hakettikleri zindanlara atılmalıydı.

huluh
12-12-2009, 10:40
ne demek kardeşim geç kalınmış davaydı. inanın akşam tv de seyrediyordum anayasa başkanın haşim kılıçın elinde öpeyim bu namusuzların partisini kapattığı için ne güzel oldu bu domuzların sesi mecliste kesilir o meclis kutsal biyer ama gelki ortam bozuk hlede o bayan milet vekili varya dilim varmıyor . neyse herkese slm teşekürler

Hikmet™
12-12-2009, 10:43
Bu haysiyetsiz kişiliksiz korkak insan kılıklılar kürt halkını temsil etmemeliler.Bunlar kürt halkına zarar dan başka birşey vermemişlerdir.Bunlar PKK yı temsil etmektedirler, eee PKK nın da mecliste ne işi var ki....vatana millete hayırlı olsun......
Saygılar,

son günlerdeki en güzel haber ama arkadaslara katılıyorum.eksik karar.emine ayna başta olmak üzere tüm vatan hainlerinin bizden kesilen paralarla vekillikleri düşürülmeli ve hakettikleri zindanlara atılmalıydı.

ne demek kardeşim geç kalınmış davaydı. inanın akşam tv de seyrediyordum anayasa başkanın haşim kılıçın elinde öpeyim bu namusuzların partisini kapattığı için ne güzel oldu bu domuzların sesi mecliste kesilir o meclis kutsal biyer ama gelki ortam bozuk hlede o bayan milet vekili varya dilim varmıyor . neyse herkese slm teşekürler

:present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:

BEKİROGLU
12-12-2009, 10:50
parti kapatmak demokrasi ve özgürlüğe ters bir durum.
ancak bu dtp demokrasiyi çok kötü kullandı onların demokrasi
düşünceleri pkk cevresinde sıkışıp kalmiş her po::::: yiyecen
sonrada bizi eziyorlar biz insan degilmiyiz diyecen
masum insanlar öluyor sizin umrunuzda degil
cözüm cok basit iyi niyetlen yapıcı sorunlar halledilir ül***i daha kotü
durumlara getirmeden özellikle muhalefetimiz eleştirmekten başka bir
işe yaramayan.onlarında eleştiriyi bırakıp cözüm üretmelerini bekliyoruz.

yiğit efe
12-12-2009, 11:54
Bu durum milletin bağrında kanayan bir yaraydı , diyeceğim ama bu yarayı kendileri başkalarının elleri ile oynayarak kanattılar ve hiç yoktan var etmeye çalıştılar. Onlar kaşıdıkça iktidar partisi tuz ekti bir fazla kaşıdılar. Ben bir TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı olarak mutluyum bu sonuçtan ama köklü bir çözüm olduğunuda düşünmüyorum.Çünkü bunlar mantar gibi yine kendi partilerini türetecekler.Sonuç yine aynı olacak ve bu film tekrar baştan oynayacak. Neden dersiniz? Eskilerin bir atasözü vardır (buldunuz köpeksiz köyü değneksiz gezersiniz ) suç cezasız kaldığı sürece bunlar olacaktır. Avrupa birliğine girme çabalarımız oldukça hiç kusura bakmayın biz avrupa birliğine değil avrupa birliği dünya bize girer. Biz millet olarak kendimizi aşağılıyoruz yada kendimizden sandığımız kişiler tarafından öyle yapılıyor.Herşey kendimizden kaynaklanıyor TÜRK yapınca adi ve pahalı oluyor kanısı yerleştirildi ilk önce aradık hep avrupa malını verdik parayı aldık avrupalının malını arkasını düşünmeden belli bir zaman sonra arızalandı yedek parçasını istedik malın kendi parasından pahalıya geldi. Kendimize güvenmedik ne oldu? Avrupa veya diğer dünya ülkeleri kazandı bizden parayı ondan sonra. Eeee nasılsa biz uyuyoruz ama rahat uyumayı seviyoruz Atatürk'ün ardından kapattık uçak fabrikamızı nasılsa avrupa amerika bizden ucuza imal edip veriyorlar bize neyse traktör fabrikamız olmuştu artık uçak fabrikamız ne güzel de küçülmüştük onunda ucuzu bulundu o da kapandı şimdi bu ülkede ne yapılıyor sanayii anlamında tamamen dışarıya bağımlı gibi yaşıyoruz ama anlayamadık galiba genelde sanayii üretimlerinde ilk imalatların maliyetinin yüksekliğini seri üretime geçildikçe düşeceğini hesaplayamadık kendi adımızı taşıyan bir otomobilimiz dahi olmadı buna izin vermeyenler paşalar gibi yaşadı. Neden zaten o adam besleniyordu .Nenemin ayranı vardı yerini cola aldı verdik parayı kazandılar .Yetmedi avrupaya TÜRKİYE nasılsa daha zengin ANADOLU cevher bankalarımızı istediler verdik. Elektriğimizi istediler verdik. PTT'mizi istediler verdik. Bor'umuzu istiyorlar ama halkımız yine bilmiyor .Gelelim gündeme bu parti ve kürt meselesi neden sizce çünkü amerika ve avrupa biliyor ırak'ta çıkan petrolün TÜRKİYE sınırını geçince bitmediğini . Ve dışarının oyunları ile cahil bırakılan kürt kardeşlerim bu oyunlara yem oluyor ve hala düşünmüyorlar size birşeyler öğreten siz Kürtlerden ve biz Türklerden öğretmenlerin ilk önce katledildiğini. Özgürlük isteyen IRAK'ın ne halde olduğunu doğruya onlar sadece tv'de talabani ve barzani adındaki iki mutlu kuklayı görüyorlar IRAK halkının perişanlığını gören yok daha doğrusu gösteren yok .Bak unutmuşum konu konuyu açıyor herşeyi gösterdiğini iddia eden medya bizdenmi acaba hiç sanmıyorum.

İŞİN ÖZÜ ŞU BANA BABAM DAHİ ŞU DOĞRUDUR DESE İLK ÖNCE AKLIMDA TARTARIM.
DOĞRUYSA YAPARIM YANLIŞSA REDDEDERİM BUNUN AHİRETİ VAR ALLAH'TAN KORKARIM.
HESAP GÜNÜ GELDİĞİNDE YAPTIKLARIMI BANA SORACAKLAR BABAMA DEĞİL.

toycan
12-12-2009, 11:57
ya negüzel valla avrupa birliği büyük tepki verip olağanüstü toplanmış bunlar öyle böyle değil gercekten şerefsiz ama bunu birde benim insanım görse türküyle kürtüyle bunu anlasa adamlara oyun lazım birileride bu oyunu tuttu yada yuttu karışıklığa evet gercekleri görmezlikten gel ama birde bunlar kadar içimizden olan var esas tehlike onlar adamın biri 2500 sene önce şöyle demiş bir ulus kendi icindeki aptal ve hatta muhteris olanlarla baş edebilir.Fakat icindeki satılmış veya hainlerle yaşayabilmesi olanaksızdır.Sınırları zorlayan düşman silah ve alemlerini acıkta taşıdığı icin daha az tehlikelidir.Fakat bir hain hain gibi görünmez kurbanlarıyla aynı aksanda konuşur onların cehresine bürünür ve onların argümanlarını kullanarak ulusun politik yapısına nufus eder bütün kapılardan serbestce gecer sesini enüst seviyelere hükümet koridorlarına duyurur ulusun ruhunu cürütür politik yapıya hertürlü hastalık bulaştırarak ulusun yaşam gücünü elinden alır bir katilden daha az korkulur marcus diye bir adam sizce doğrumu söylemiş

MUTAF
12-12-2009, 12:15
Diyarbakır'da Türk bayrağına çirkin saldırı

Diyarbakır'da Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) kapatılmasına tepki gösteren grup, Türk bayrağı asılı olan bir postane binasının camına taşla saldırdı.

DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'da Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) kapatılmasına tepki gösteren grup, Türk bayrağı asılı olan bir postane binasının camına taşla saldırdı.
Kent merkezinde DTP'nin kapatılmasını protesto eylemleri sürüyor. Polise taşlar ve havai fişeklerle saldıran kalabalık, tazyikli su ve biber gazı kullanılarak dağıtıldı. Gösteriler sırasında bazı dükkanların ve işyerlerinin camlarını kırdı. Lastik yakararak yolu kapatan ve polisle çatışan göstericilerden bir grup ise, Türk bayrağı asılı olan bir postane binasının camına taşla saldırdı. Binanın camları kırıldı

MUTAF
12-12-2009, 12:18
DTP kapatıldı ortalık karıştı

Karar DTP'lileri sokağa döktü. Hakkari ve Diyarbakır'ın ardından İstanbul'da da protestolar başladı

DTP'nin kapatılması kararının açıklanmasının ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polislerin mesailerine devam edecekleri telsizlerinden iletildi. Olası protesto ve gösterilere karşı DTP teşkilatlarında ve merkezi yerlerde polis ekipleri önlemleri artırdı.

DİYARBAKIR'DA OLAYLAR BÜYÜYOR
Diyarbakır'da Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) kapatılmasına tepki gösteren grup, Türk bayrağı asılı olan bir postane binasının camına taşla saldırdı.

Kent merkezinde DTP'nin kapatılmasını protesto eylemleri sürüyor. Polise taşlar ve havai fişeklerle saldıran kalabalık, tazyikli su ve biber gazı kullanılarak dağıtıldı. Gösteriler sırasında bazı dükkanların ve işyerlerinin camlarını kırdı. Lastik yakararak yolu kapatan ve polisle çatışan göstericilerden bir grup ise, Türk bayrağı asılı olan bir postane binasının camına taşla saldırdı. Binanın camları kırıldı.

Only the registered members can see the linkÇELİK YELEK GİYİN YANLIZ DOLAŞMAYIN
Anayasa Mahkemesi'nin DTP'nin kapatılması yönünde verdiği kararın ardından, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli ekipler, telsizlerden yapılan anonslarla uyarıldı. Haber merkezi tarafınan yapılan anonslarda ilçe emniyet müdürlükleri ve emniyet müdürlüklerine bağlı polis ekiplerinin özellikle resmi kurumların olduğu mahallelerde önlem alınması istendi. Ayrıca ekiplere, başta AK Parti ve MHP olmak üzere siyasi partilerin temsilciliklerine yönelik olası bir saldırıya karşı da dikkatli olunması söylendi. Kritik bölgelerde görev yapan ekiplerin çelik yelek giymeleri, tek başlarına dolaşmamaları, yanlarında en az bir memurun daha olması gerektiği konusunda uyarıldı.

Only the registered members can see the linkİYARBAKIR'DA POLİSE TAŞ

(Only the registered members can see the link)
Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılması kararının açıklanması sonrasında Diyarbakır'da olaylar çıktı. DTP'nin Diyarbakır il binası önüne gelen yaklaşık 200 kişilik grup, burada polise taşlı saldırıda bulundu. Polis, göstericileri dağıtmak için gaz bombası kulllandı. Olaylar devam ediyor.
HAKKARİ
Olayların şiddetlendiği Hakkari'de bir kişinin yaralanarak Hakkari Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındığı belirtildi.

Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) kapatılması kararını vatandaşlar evlerinde büyük bir dikkatle izlerken, kapatma kararı haberini duyan parti yandaşları ise mahallleleri birbirine kattı. Hakkari'nin 12 değişik mahallesinde olayların şiddetlendiği belirtildi.
Only the registered members can see the linkİSTANBUL'DA PROTESTOLAR
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekipleri, kararın açıklanmasının ardından Beyoğlu'ndaki İstanbul İl Başkanlığı önünde yoğun güvenlik önlemi aldı.Kararın ardından Taksim'deki ara sokaklarda toplanan ve pankartlar açan bir grup, İl Başkanlığı binası önüne gelerek slogan atmaya başladı.

Bu arada, Tarlabaşı'ndan da küçük grupların Taksim'e doğru çıktıkları öğrenildi.Öte yandan, İstanbul'un birçok ilçesinde, çıkabilecek olaylara karşı polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldıkları belirtildi.
ERUH'TA DTP'NİN KAPATILMASINI PROTESTO EYLEM

Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) kapatılması kararının ardıdan Siirt'tin Eruh ilçesinde partililer kararı protesto ederek polisle çatıştı.
DTP ilçe binası önünde toplanan göstericiler terör örgütü PKK lehine sloganlar atarak DTP'nin kapatılmasını protesto ettiler. Çıkan olaylarda güvenlik güçleri 15 göstericiyi gözaltına aldı. Eruh'ta mahkemeye çıkarılan göstericilerden M.A., A.B., H.T., M.Ş., İ.A. ve S.E. isimli şüpheliler tutuklanarak Siirt F Tipi Cezaevi'ne gönderildi.Güvenlik güçleri ilçenin ara sokaklarında ve belirli noktalarda geniş güvenlik önlemleri aldı.

MUTAF
12-12-2009, 12:19
Ahmet Türk'ün oğlu askere gidiyor

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk’ün, oğlu Ejder’i bugün askere gönderiyor.

Dünkü karar sonrası parti genel merkezinden eve giden Türk, bir yandan askere uğurlayacağı oğluna vakit ayırmaya çalışırken diğer taraftan kapatma kararıyla ilgili yapacağı konuşmayı kafasında toparlamaya çalıştı.

nusretuydu
12-12-2009, 12:50
Cehaletin önüne gecmedikten sonra kapatsan ne olur kapatmasan ne olur.Cahillik hangi yönde olursa olsun bu milletin en büyük düşmanıdır .Amacları belli birlik ve beraberligin bozulması bu bir oyun oyunun figüranları belli cahil halk.Bizde dikkatli olmalıyız. Oyuna gelmemeliyiz . selamlar saygılar

sabrih_311
12-12-2009, 13:18
kapatılması iyi oldu bu vatanın hem parasını yiyorlar hem bu vatana ihanet ediyorlar ancak bazen vicdanlı birileri çokar ve bu işin sonunu getirir. emeği olanlardan Allah razı olsun

meddücezir
12-12-2009, 13:55
Ya bu şerefsiz it sürülerinin bi tv si var Esas onu Halletmek lazım Bunların en büyük damarı bu kanal Bu fesat kanallarının Üstesinden gelmek lazım Bunların bu kanalını kapatın size yemin ederim türkiye huzura kavuşur şerefsiz itlerin tek beslendikleri kaynak bu bütün avrupayı bu kanalla uyutuyorlar tabiki içimizdeki satılmış itlerde onlara yataklık ediyorlar. sonuç olarak bunların partilerinin kapatılması ülkemize hayırlı bi sonuç çıkarması temennisi ile

akış
12-12-2009, 14:02
meclistekihayinlerden kurtulduk darısı sokaklardakilerin başına bizim medyada bedava reklamlarınıyapıyo yandaşmıdır anlayamadım

sasuska
12-12-2009, 14:12
şimdi görecekler sade vatandaş olmanın nasıl olduğunu sığınmışlardı dokunuluzmuşluğun arkasına kabadayılık yapıyorlardı

veyselbakan
12-12-2009, 14:52
pkk nın mecliste işi yok tu cehennem olup gitsinler memleketten pis ellerini çeksinler ben hala o eylem yapıp ortalığı karıştıran cahillere şaşırıyorum parti olarak inandıkları o adiler memleketlerine ne gibi fayda sağladılarda sokaklarda eylem yapıyorlar tv her çıktıklarında pkk ve şerefsiz apoyu övdüler biraz ses çıkarılmadı işi abartıp çözüm imralıda dediler biraz daha ses çıkmadı dağdan gelen soysuz köpekleri getirip halaylar davullar eşliğinde gövde gösterisi yaptılar itin yeri dar dediler sokaklarda eylem yaptırdılar ey dtp ye gönül veren arkadaşlar sesleniyorum size, bir günden bir güne çıkıpta pkk ve apo haricinde bu adam lar mardinde diyarbakırda hakkaride benim halkım aç iş yok aş yok cahil çok çünkü okul yok dedimide sizler kalkıp sokaklarda ciğeri beş para etmez insanların kurduğu bir parti kapatıldı diye ortalığı karıştırıyorsunuz bu partinin pkk ve apodan başka sizi düşündüğünümü zannedersiniz ellerinde pkk bayrakları ile gezenler evlatlarınızı askere gönderdiniz hep terör örgütünün sloganlarını atıp sokakları karıştıracağınıza bir günde elinize mukaddes türk bayrağını alıp şehit ailelerine destek oldunuzmu 2 evladınızdan biri asker diğeri dağdayken neden hep dağdakini düşündünüzde diğer asker evladınızın o dağdakiler tarafından şehit olabileceğini düşünmediniz !!!!! son sözümde ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !!! CEHENNEM OL PKK YANDAŞI DTP

varolbirol
12-12-2009, 15:01
sonunda nihayet kapatıldı

hür35
12-12-2009, 15:07
Kapatmak yetmez, onlarin hepsini, yandaslariyla birlikte kodese tikip Güzel! bir hesap sormak lazim.

haklısın yoksa kapatmanın hiç bir faydası olmaz sadece göstermelik

meydancı
12-12-2009, 15:55
-----

sersin
12-12-2009, 16:04
çok şükür kapatıldı... ahmet TÜRK ünde soyadı değiştirilebilse daha da mutlu olacağım...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

osman kür
12-12-2009, 16:10
kapatılması çok iyi oldu ama cezalar az bence dtpli millet vekillerinin hepsinin miletvekillikleri düşürülmesi gerekirdi ve dokunulmazlıklarının kaldırılması gerekirdi.

aslangucu_2002
12-12-2009, 16:46
slm arkadaslar bu is kapatmayla bitse güzelde bundan sonrasi ne olacak bunlari hic mi hic meclise sokmayacaklar bu terörü yapanlar kim bir kac capulcu degil bence önce bu ergenokonu tam dibinden yani kökünden silmeleri lazim önce her tasin altindan cikanlar daha elini kolunu sallayarak disarda geziyor . bu is sadece pkk ile bitmiyor bunun kökünü bulmalari lazim seyretmiyormusunuz tv de tek türkiye ve kollama vs. oraya da gözatsalar onlarida silseler o zaman sehitlerimiz rahat uyur .

Hocam Size Katılıyorum.Haklısınız.Zaten DTP Kürt Kardeşlerimizin Hakkını Ve Hukukunu Savunmuyorlardı.Daima Her Konuya Art Niyetli Yaklaşıyorlardı.Birde Bu Kapatma Yeterli Değil.Asıl Elebaşları ve Yöneticileri Dışarda Elini Kolunu Sallaya Sallaya Geziyor.Önce Ergenekon'u Önce Tasfiye Etmeleri Lazım ki PKK ve Terörü Bitirebilsinler..Ben de Aynı Düşünüyorum..:45:

Seferihisarlı
12-12-2009, 16:55
Vatana Millete Hayırlı olsun güzel günler göreceğiz..

chawany
12-12-2009, 16:58
arkadaslar kapattıldı kapatılmasına ama başka bı ısımle acılıcak.daha oncede hatırladıgınız gıbı defalarca kapatıldı ama baska ısımler altında aynı kişiler tarafından yıne acıldı.kapatmakla sorun çözülmez çözülemez.eğer hala bu ülkede böyle böyle basıt şeyler yaşanıyorsa vay halımıze.mılletı bırbırıne kırdırmaktan baska hıc bı işe yaramıyor bu olanlar

asderfor
12-12-2009, 17:42
pkk nın mecliste işi yok tu cehennem olup gitsinler memleketten pis ellerini çeksinler ben hala o eylem yapıp ortalığı karıştıran cahillere şaşırıyorum parti olarak inandıkları o adiler memleketlerine ne gibi fayda sağladılarda sokaklarda eylem yapıyorlar tv her çıktıklarında pkk ve şerefsiz apoyu övdüler biraz ses çıkarılmadı işi abartıp çözüm imralıda dediler biraz daha ses çıkmadı dağdan gelen soysuz köpekleri getirip halaylar davullar eşliğinde gövde gösterisi yaptılar itin yeri dar dediler sokaklarda eylem yaptırdılar ey dtp ye gönül veren arkadaşlar sesleniyorum size, bir günden bir güne çıkıpta pkk ve apo haricinde bu adam lar mardinde diyarbakırda hakkaride benim halkım aç iş yok aş yok cahil çok çünkü okul yok dedimide sizler kalkıp sokaklarda ciğeri beş para etmez insanların kurduğu bir parti kapatıldı diye ortalığı karıştırıyorsunuz bu partinin pkk ve apodan başka sizi düşündüğünümü zannedersiniz ellerinde pkk bayrakları ile gezenler evlatlarınızı askere gönderdiniz hep terör örgütünün sloganlarını atıp sokakları karıştıracağınıza bir günde elinize mukaddes türk bayrağını alıp şehit ailelerine destek oldunuzmu 2 evladınızdan biri asker diğeri dağdayken neden hep dağdakini düşündünüzde diğer asker evladınızın o dağdakiler tarafından şehit olabileceğini düşünmediniz !!!!! son sözümde ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !!! CEHENNEM OL PKK YANDAŞI DTP

yakısır bır cevap vermıssın yuregıne ve parmaklarına sa:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:glık

asderfor
12-12-2009, 17:52
yakısır bır cevap vermıssın yuregıne ve parmaklarına sa:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:glık

kusuruma bakma volkan hocam mesajımın bastarafını sılmıssın ama bır an kendımı tutamadım ancak tepkımı o sekılde dıle getırdım tekrar kusuruma bakma

yakupyurt
12-12-2009, 17:58
bölücülerden kurtulduk inşallah akp de kapanır kardeşce yasamaya devam ederiz

enesol
12-12-2009, 18:21
bence vatan aleyhine olan tüm partiler temelli kapatılıp siyasetten men edilmeliler.darısı akpnin başına diyorum

yildo
12-12-2009, 18:59
dagda pkk aramaya ne hacet zaten onlar meclisteydilerki vatana millete hayirli olsun

sedat iskece
12-12-2009, 20:43
cok onceden kapatilmaliydi,gec bile kalindi.:bangin:

avciveli
12-12-2009, 21:06
LAİK, HUKUK, DEMOKRATİK Devleti Diyoruz ama nedense hiç birisi Türkiye ye uğramadı Bu güne kadar geç kalınmış bir karar YA adamlarda Vatan Hainliği dahi var Bu gün kapatan anayasa Mahkesi Niye bu güne kadar orada tuttu onları o adamlar Uzaydan gelmedi ki Hepsi Tanıdık Simalar Seçme ve seçilme hakı neden verilirki ???

kesmin
12-12-2009, 21:11
DTP nin kapatılması sorunlar hallettimi ; DTP Bir siyasi oluşumun kurumsal bir öznesi kurumlar suç işlemezler, suçu işleyenler demokratik bir toplumda kayıtsız şartsız cezalandırılırlar. demokratik açidan bakarsak parti kapatmanın doğru olmadığına inananlardanım kkapatılmamalıydı.şimdi kızacak arkadaşlarım olabilir bana ama bir bakalım ül***e şeraat getirecek diye Necmettin ERBAKAN ın başında bulunduğu 5 adet parti kapandı sanırım 3 te DTP kanadından gelen partiler kapatıldı sonuç ne oldu.bunların bu gibi sorunların aşılması için ülkkede demokrasinin yerleşmesi gerekiyor . gücü elinde bulunduran bizi ötede salıyor,beride bizde onların dümen suyuna kapılıp gidiyoruz bu düzen bizleri yönetenlerin işlerine geliyor iktidara hangisi gelirse gelsin muhalefetteki sözlerine hiç uyuyorlarmı, bunlar bizimle oynuyor .bu ül***i böyle bizi birbirimize düşman ederek yönetmek daha basit oluyor .şimdi sözde özgürlük mücadelesi veriyoruz diyen DTP ye bakalım;bunlar bölgeselde olsa büyük bir kitle partisi onlara oy veren arkadaşlarımız bu bölgede aşiret ağalarının eline bakmaya mecbur bırakılmış bir dilim ekmeğe muhtac insanlar bunlar için mücadele etmeden oraya demokrasiyi nasıl getireceksin ,Ekmek almaya,İlaç almaya,Defter kalem almaya,Otobüse binmeye paran yok al sana demokrasi ,olurmu böyle aç insanlar arkadan sürüklemek daha basit değilmi.DTP pkk nın dümen suyuna takılıp kah zorla kah isteyerek bu yolda siyaset yapacağına ,fakir halkı için siyaset yapsa olmazmıydı .şimdi arkadaşlar yukarıya baktığımızda türkiyede yaşayan tüm etnik gurupların milliyetciliği bir kenara bırakıp asıl düşmanları olan EMPERYALİJM ile ve onların yerli işbirlikcleriyle savaşmak diyorum.hepinize sevgiler,saygılar ve iyi akşamlar.

bartin74hh
12-12-2009, 21:28
Birde maalesef serefsizlerin yeni partileri cokdan hazir bile BDP (Baris ve Demokrasi Partisi) diye aslinda bunlarin köklerine kurutmaliki bir daha basimizi agritmasinlar...

dekap
12-12-2009, 22:55
evet cok güzel oldu kapatılması bana göre buda bi oyun arkasından başka bir parti kurarlar başka isimler adı altında bu iş tamamen kürt halkının kafasında bitirmeleri volkan arkadaşımızın dedigi gibi polis ve askerimizle birlikte yardımcı olmaları lazım bu iş tamamen vatan millet duygusuna dayanır ve iman hepimiz bu topraklarda yaşıyoruz lazı cerkezi kürdü herkes kendi kafasın göre hareket edemez ben lazım laz hükümetimi kurayım öbürü cerkez olmaz böle birşey türkiye cumhuriyeti bir bütündür ne mutlu türküm diyene

Volkan
12-12-2009, 23:20
yanı bu nedir anlamıyorum diyarbakırda hakkarıde istanbulda tuncelide kendilerine hizmet veren dükkanları pollisleri okulları dernekleri hepsini taş yapmuru benzınle yakarak hepsine zarar verdiler yetmedi polise saldırdılar.

Şimdi soruyorum size hizmet veren yerleri yakıp yıkmak hangi akla hangi mantığa sığar. Sorun türklermi orda işyeri olan kişiler sizin halkınız değilmi senın oğlun kardeşin bacın abin orda çalışmıyormu ekmek paranı kazanmıyormu.

Bana kimse demesin biz eziliyoruz bize hak vermiolar hayvan bile ekmek veren insanı ısırmıo kolluyor onun bile aklı buna yetiyor orda eczane açan banka açan bakkal açan adam sana ne yaptı ne etti ne kötülüğünü gördün..

YAZIK ne YAZIK 2 tane polisi linç etmeye çalıştılar bizim polisimiz onlara sadece gaz bombası ve tazzikli suyla karşılık verdi canlarını yakacak hiç bir şey yapmadılar silahlarına sarılmadılar. Polis asker istese bir tanesini bile sokağa çıkartmazlar çıkanın kafasını uçururlar ama Asker ve Polis herşeyi güzellikle çözülmesini istiyor buna karşılık yapılan yakıp yıkmak.

Kimse kusura bakmasın KÜRDİSTAN die düşüncesi olan bu vatanın sınırlarını dışına o küçük beyinlerınde hiç böle hayal kurmasınlar parayla taş atan gençler olsun cocuk olsun hiç birine karşı artık iyi bir gözle bakmıyorum cahil olan aptal olan bile bu kadar iyiliğin karşısında sana yardım eli uzatanı para ve provaköterlere ınanmaz. ayrıca olayların çıktıkları illerdeki halkada yazıkları olsun onlarda polisle el ele olup onlara karşı hiç bir şey yapmadılar camlardan izlemekle bu iş çözülmez veyada evine giripte saklanmak.

Bu yüzden karadeniz bölgesını çok seviyorum bizim burda bişi olacak polisten önce yöre halkımız o pisliği tükürüğüyle boğar.

adnanarkan
12-12-2009, 23:57
bunlar kürtte olamazlar türkte olamazlar allah bunların cezalarını versin.

tibet
13-12-2009, 00:12
İyi oldu! en azından siyasi kanatları kırıldı. meclise kadar girmişlerdi, defterleri dürüldü. Sıra dağlarda...

cinseng
13-12-2009, 00:53
bende çok sevindim kapatıldığına ve ayrıca çok geç kalınmış bir karar olduğunu düşünüyorum.akp kapatma davasından önce bunların davası açılmıştı oysaki akp çabucak sonuçlandı ve meydanda rahatlıkla at oynatmaya devam ettiler.ve baktılarki açılım maçılım derken paçaları tutuştu hemen düğmeye basıp adamların davasını sonuçlanmasını sağladılar ve hemen kapattırdılar.ve üstüne basa basa söylüyorum bunları bu şekilde palazlandıran ve cesaretlendiren de yine akp dir.eğer gerçekten isteselerdi bu iş çoktan sonuçlanırdı tüm dtpli milletvekilleri hakında fezlekeler mecliste bekletilmezdi derhal dokunulmazlıkları kaldırılır ve hepsi çoktan kodesi boylardı.ama bu akpnin işine gelmezdi çünkü açılım için dtpye ihtiyacı vardı.ve eğer gerçekten isteselerdi siyasi partiler hakkında adam gibi bir yasa çıkartıp bu davayı siyasi yoldan bertaraf edilebilirdi ve işler bu kadar çığırından çıkmazdı....arkadaşlar yazılacak çok şeyler var fakat buraya şimdlik bu kadar yeter diye düşünüyorum.
bu tehlikeli gidişata anayasa mahkemesi dur deme cesaretini göstermiştir.bu kararlarından dolayı hepsini kutluyorum.umarım bundan sonrası ülkemiz için daha hayırlı olur ve kardeşçe binlerce yıldır yaşadığımız gibi tüm halkımız barış içinde yaşamaya devam eder.yabancı güçlerin köpeği olmuş bölücülerde hak ettiği beleyı bulur inşalllah...

elsaadore
13-12-2009, 01:55
Tum arkadaslara saygilarimi ifade ederek ben de fikrimi yazarak sizinle dostlarla paylasmayi ve burdan umarim bazi kesimler bu noktada fikirleri mesajlara dokulmus dostlarimizin sesine kulak verirler ....
Ben de aslen kurtum ama terorist ve yanlisi bir kisi degilim yasadigim bu cennet ulkemde tum, bizi bolmeye calisan teror ve hata ilede olsa yanlisi olmus tum bu kisilerin olusturdugu bu partinin kapatilmasi muthis bir siyasi hamle sonucu gerceklesti bundan buyuk bir mutluluk duymaktayim umarim bu ve bu tur yeni gelecek partilerin maksatlarini maalesef ,bunlarin taraftari olmus kesimler ,o !!! derin uykudan uyanirda kendilerine gelir ve anlarlar amin.....:praying: insan olan insana heryerde is ve heryerde saygi vardir kimse acliktan issizlikten yakinmasin sahte vaatlara kanmasin uykulu dostlar!!!! Turkiyem hic uyumadi sizlerde uyanin dtp tarafltarlari !!! hem ne verdi size sefaletten baska hic birsey ve sayenizde hipodromlarda herturlu atlarini kosturmaya calistilar ama GUUUUMMMMM oldu?

aslam61
13-12-2009, 02:32
bunların tümü ceza almasılazım ömürboyu siyasetten men cezası alması lazım:8[1]::8[1]::8[1]:

niyazi6868
13-12-2009, 02:52
yanı bu nedir anlamıyorum diyarbakırda hakkarıde istanbulda tuncelide kendilerine hizmet veren dükkanları pollisleri okulları dernekleri hepsini taş yapmuru benzınle yakarak hepsine zarar verdiler yetmedi polise saldırdılar.

Şimdi soruyorum size hizmet veren yerleri yakıp yıkmak hangi akla hangi mantığa sığar. Sorun türklermi orda işyeri olan kişiler sizin halkınız değilmi senın oğlun kardeşin bacın abin orda çalışmıyormu ekmek paranı kazanmıyormu.

Bana kimse demesin biz eziliyoruz bize hak vermiolar hayvan bile ekmek veren insanı ısırmıo kolluyor onun bile aklı buna yetiyor orda eczane açan banka açan bakkal açan adam sana ne yaptı ne etti ne kötülüğünü gördün..

YAZIK ne YAZIK 2 tane polisi linç etmeye çalıştılar bizim polisimiz onlara sadece gaz bombası ve tazzikli suyla karşılık verdi canlarını yakacak hiç bir şey yapmadılar silahlarına sarılmadılar. Polis asker istese bir tanesini bile sokağa çıkartmazlar çıkanın kafasını uçururlar ama Asker ve Polis herşeyi güzellikle çözülmesini istiyor buna karşılık yapılan yakıp yıkmak.

Kimse kusura bakmasın KÜRDİSTAN die düşüncesi olan bu vatanın sınırlarını dışına o küçük beyinlerınde hiç böle hayal kurmasınlar parayla taş atan gençler olsun cocuk olsun hiç birine karşı artık iyi bir gözle bakmıyorum cahil olan aptal olan bile bu kadar iyiliğin karşısında sana yardım eli uzatanı para ve provaköterlere ınanmaz. ayrıca olayların çıktıkları illerdeki halkada yazıkları olsun onlarda polisle el ele olup onlara karşı hiç bir şey yapmadılar camlardan izlemekle bu iş çözülmez veyada evine giripte saklanmak.

Bu yüzden karadeniz bölgesını çok seviyorum bizim burda bişi olacak polisten önce yöre halkımız o pisliği tükürüğüyle boğar.
kardeşim volkan ben aylar öncede sana şu güzel imzan için tşk etmiştim bügün yazılarını okudum bu konu hakkında allah razı olsun bend senin gibiyim biraz radikal diyelim agzında kürdistan olan hiç bir allahın kulunu sevmem ben 16 ülkede yaşadım gayette sosyalimdir. su ana kadar sırf pkk için 30 millar dolar harcandı bu paraya bir ükle bastan basa kurlur

Özgür Erge
13-12-2009, 03:01
arkadaşlar bakın yorum yazmayın demiyorum ama burası kahve degil lütfen küfürlü şeyler yazmayın kimseyi kırmak istemiyoruz bu konuda göstereceginiz ilgiden dolayı şimdiden saygılarımızı sunarız..

Selametle..

MUTAF
13-12-2009, 03:14
bugun beyoğlunu esenleri gaziosmanpaşayı yağmalayan,heryeri yakan yıkan insan sıfatındaki bu cahil canlılarlamı dost olucaz.? maskelerinin altından bakın neler çıktı. 2 gundur yakmadıkları yer kalmadı. zaten yıllardır yaptıkları tek şey bu. polis taşlarlar,dükkanları yağmalarlar. Yahudi bile yapmaz bunu be...

Terör örgütü sempatizanları, İstanbul'un Beyoğlu ve Başakşehir başta olmak üzere bazı ilçelerinde izinsiz gösteri yaptı. Polise taş ve bilye atan gösterecilere polis, panzer ve biber gazı ile müdahale etti.

Barikat kurup yolda ateş yakan göstericiler, müdahalenin ardından ara sokalara kaçarak dağıldı.
Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılmasını protesto eden terör örgütü yandaşları, izinsiz gösteri yaptı.
Beyoğlu, Hacıahmet Mahallesi ara sokaklarında toplanan yaklaşık 60 kişilik grup, polise taşla saldırdı. Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehile slogan atan gruba polis, panzer ve biber gazı ile müdahale etti. Polisin attığı biber gazının açık olan camdan içeri dolduğu evdeki vatandaşları dışarı camı kıran polis ekipleri çıkarttı. Polis ile göstericiler arasında uzun süre kovalamaca yaşandı.
Başakşehir Bayramtepe'de de yaklaşık 60 kişilik grup, yasadışı gösteri yaptı. Pazar tahtaları ile yola barikat kuran göstericiler, polise taş ve bilye ile saldırdı. Pazar tahtalarını ateşe veren gruba polis, TOMA (Toplumsal Müdahale Aracı) ve biber gazı ile müdahale etti. Polis ve göstericiler arasında uzun süre çatışma yaşandı. Polisin müdahalisiyle ara sokaklara kaçan göstericiler dağıldı.
Terör örgütü yandaşları, Sultangazi ve Küçükçekmece'de de izinsiz gösteri yaptı.
ŞIRNAK CİZRE VE BEYTÜŞŞEBAP'TA OLAYLAR SÜRÜYOR
Şırnak'ın Cizre ilçesindeki olaylar devam ederken, gösterici gruplar İdil karayolundan sonra Türkiye'yi Irak'a bağlayan E-24 karayolunu trafiğe kapattı.
Cizre'deki izinsiz gösteriler devam ediyor. DTP'nin kapatılmasını protesto eden bir grup gösterici E-24 karayolunda lastik yakıp barikatlar kurdu ve yolu trafiğe kapattı. Çevik kuvvet ekipleri gaz bombaları ile müdahale ederek grubu dağıttı. Grubun yol ortasına koydukları barikatlar polisler tarafından yoldan kaldırılırken yakılan lastik ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Güvenlik önlemlerinin en üst düzeyde olduğu ilçede polislerle gösterici gruplar arsında Sur ve Dağkapı mahallelerinde kovalamaca devam ediyor. Polis ilçenin belirli noktalarında nöbet tutmaya devam ederken polis panzerleri de caddelerde devriye turu atıyor.
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde DTP'nin kapatılma kararının ardından çıkan olaylarda bir polis yaralandı.
DTP'nin kapatılmasının ardından Beytüşşebap'ta öğle saatlerinde başlayan olayların halen devam ettiği öğrenildi. Akşam saatlerinde havanın kararmasıyla birlikte sokağa çıkan bir grup, sokaklarda barikatlar kurup ateşler yakarlarken polis ise biber gazı ve gaz bombaları ile gruplara müdahale etti. Çıkan olaylarda 1 polisin yaralandığı, ilçede geniş güvenlik önlemlerinin alındığı ve gerginliğin sürdüğü öğrenildi.

aocelikkol
13-12-2009, 10:15
arkadaşlar bu partiye kapatmakta geç bile kaldılar.siyasete başladıkları gün kapatmaları gerikirdi. sen bu milletin oyu ile milletvekili seçileceksin, kürsüde anayasaya bağlı kalacağına milletin birlik ve beraberliğini koruyacağına vs.vs dair namusun ve şerefin üzerine yemin edeceksin tc.devletinden maaş alacaksın sonrada kalkıp devleti bölmeye kalkacaksın. meclis çatısı altında geri kalan 520 nin üzerindeki diğer vekillere yazık lar olsun.çok iyi oldu vede eksik oldu dtp nin bütünmillet vekillerine yasak getirmeliydiler . hayırlısı olsun

avci68
13-12-2009, 10:50
Güneydoğuda eğitimi sıkı tutup, cahil kalmış "insanlarımızı" eğitmez, bataklığı kurutup temizlemezsek türkçede harfler biter ama aynı sapık
mantıkta parti müsfetteleri bitmez, 30-40 binine siyasi yasak getirilse daha geride 80-100 binin üzerinde aynı kafa yapısınıda partiler kurulur...
"cahil kalmış kandırılmaya müsait" yöre halkından oyları alıp beled.başkanı - (m)illetvekili olup daha çoook uğraştırırlar bizleri, hele o
gündüz kendi halinde çiftçi gibi görünüp gece p*****,k*****,k**** ya eylem peşinden koşan kişiler olduğu müddetçe adı ne olursa
olsun bu yöre insanı ile (az bir kitle dışında) hiçbir açılım yapılmaz, hele hele bu hükümetle hiç b*k yapılmaz, analar ağlamasın (teslimiyetçi)
edebiyatı ile ülke yi parçalara ayırıp, güneydoğuyu pkkya, batıyı (ist.izmir filan) yunanlara, doğuyu ermenilere, karadenizi pontusçulara)
teslim edecek neredeyse analar ağlamasın diye diye.... herhalde önce özerklik, ardından federe devlet oda kesmeyecek ardından
(batıkuklası) özgür k****dst***n... vede gördüğüm kadarıyla maalesef ok yaydan çıkmış, artık ne diyalog, nede beraberce barış içinide
yaşama umudu kalmamış, adım adım iç savaşa gidiyoruz, rte sevinsin eseriyle !!!!

not: yanılmış olmayı hiç bukadar çok istemezdim,

celalyeleser
13-12-2009, 11:37
Nihayet kapatildi. şerefsizler gözümüzün içine baka baka ...(ağzima almak istemiyorum, o soysuz örgütü)propagandasi yapiyorlardi.sadece ahmet şerefsizine değil tamamina siyeset yasaği gelmeliydi.hem bu vatanin ekmeğini yiyecekler, hem de gözümüzün içine baka baka çanağimiza siçacaklar.yok öyle name. Ya yediğin ekmeğin hakkini ver. Ya da si..git.
Sonra..... Sen o mevkiye gelebildin se neyin açilimi bu. O istediğin açikliktan bi...
Ancak parti kapatmak değildir çözüm.çünkü yeni bir parti kurdular bile.orada devam edecekler. Kökünü kazimak lazim

uzun85
13-12-2009, 11:50
Türkiye teröre ve kaosa para harcayacak kadar zengin bir ülke değil. Terörü lanetliyorum.

celalyeleser
13-12-2009, 11:58
Kökünü kazimak derken, bu vatanin ekmeğini hak etmeyenleri söyledim. çünkü o bölgede görev yaptim kendi akrabamdan görmediğim yakinliği yöre halkindan gördüm. Onlara haksizlik yapmak istemem. Sözüm sadece bu vatana ihanet eden şerefsizler içindir. Avci68 e tamamen katiliyorum

cengiz33
13-12-2009, 18:20
dtp ye verilen karar yerinde.az bile ama asıl burda suçlu akp hükümetinin açılım fiyaskosu.neyi açıyor düşünmek lazım.

yusufkirec
13-12-2009, 18:53
hak ettiklerini dahada bulacaklar pislikler

ss2007
13-12-2009, 19:32
aslında sadece partiyi kapatmak ve 2 milletvekilliğini düşürmek yeterli ceza değil.
madem parti kapatılıyorsa bütün millevekilliği düşürülmeli ve hepsine mahkeme yolu açılmalı.
sadece milletvekilliğinin düşürülmesi yeterli bir ceza değildir.bence bu ceza bile değildir bu aşağılıklara..
birde belediye başkanları vardırki oda vekilleri gibi konuşmakta ama ona içişleri işlem yapmamakta..
tekrar söylüyorum bu cezalar hem yeterli değil hemde kapsadığı alan azdır..

yakupyurt
13-12-2009, 20:34
değerli anatasa mahkemesi başkanı haşim kılıç olmak üzere 11 yürekli imsanı tebrik ediyor ayakta alkışlıyorum edeb daima bulur onlar hakettiğini buldu şehidimin canını alıcaklar birde vekil maaşı alıcaklar lanet olsun size nemutlu türküm diyebilene

ta3cgc
13-12-2009, 22:21
parti kapatmak çozümdeyildir assıl o vatan hayinlrini sınır dışı yapmak lazım bizim vatan hayinlriyle işimiz olmaz ne mutlu türküm diyene

kıbar_4343
13-12-2009, 23:48
enguzelını yaptık ama dısarıdakı eylemcılerıde bır ıcerı kapatsak ne ıyı olur

ŞAVKÇI09
14-12-2009, 00:06
bence parti kapatımamaıydı.siyasetcierine yasak getirimei idi biri kapanır bir cıkar meydana seneerdir aynı terane.....1990"da HEP ile başlayan süreç DEP, ÖZEP, ÖZDEP, HADEP, DEHAP, ÖZGÜR PARTİ ve DTP ile sürdü. (Only the registered members can see the link)

adnanyalçın
14-12-2009, 08:53
soyu kürtmüş.kürdü kendi soyuna karıştırma.kürtce konuşmasını biliyorsun diye sen kürt olamazsın. sen neydi neyi belirsiz soysuzsun tekisin.ermeni yunan karışımı moskof mu desem,yahudi alman bozması fransız mı desem.ne olduğun belirsiz birşeysin işte.türk bayraklarını yere atan türk milletine kurşun sıkan,yediği çanağa sı.. bir itsin.senin ne partin ne de idolojin olur.sen sadece başkalarının güdümünde kullanılan bir kukla olursun.partin kapandı.beklede gör birgün sende kapanacaksın.DTP ve PE KAKA sempatizanları.ahmet türk ehkam kesiyordu kapatma davasından önce,ne oldu biranda yumşayı verdiler,sizler böylesiniz birileri böyle söyle dedi söyledin.neden dün dediğinin arkasında olupda söylediklerini yapmıyorsun.yapamazsın çünkü sizler korkak ve beyinsiz takımlarsınız.pusu kurar hayince vurup gidersiniz.kapatılma davasına çok sevindim.inşaallah millet vekillerinin de başına gelir aynı son.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

kemalyaman
14-12-2009, 10:22

helal olsun hemşerim.kastamonuda da hele öyle bir olay çıkarsınlar.dünyaya geldiklerine pişman olurlar.

pisukala
14-12-2009, 12:13
bütün vekillerin ceza alması lazım sadece2 millet vekilinin vekillikleri düşürüldü diğerleri o parti değilmi sadece 2 kişimi suçlu partiyi kapatıyorsun hepsine siyaset yasağı tanımalısın 5 sene deazdır en az10 yıl olmalı + suç işleyen bir tc vatandaşı memur olamzken bunlar vekil oluyor.

argus
14-12-2009, 12:53
Arkadaşlar herkes yaşananlardan bıktı ama sanırım ırkçılık yapmadan da ifade edebiliriz durumu. Zaten ayrışma denilen ve yapmamızı istedikleri şey de budur. Ekmeklerine yağ sürmeyelim. Huzur içinde yaşamak isteyen barışçıl ve makul kürtlerin sayısı ben inanıyorum ki daha fazla...
Beni düşündüren Emine Ayna gibi isimlerin bir nevi cezasız kalması...

erkan5004
14-12-2009, 13:34
keşke hasip kaplan,emine ayna,ve sebahat tuncelede yasak gelseydi dahada iyi olurdu bence

Son Osmanli
14-12-2009, 17:30
yorumcular hakli olarak düsüncelerine yazmislar.Ama sunu unutmayalim hepimizin malumu bu ül***e sadece hükümet degil hem mahkemeler hem Askerler yönetiyor hepsi birbirine ters.önce bir komplo 7 asker sehit sonra dtp kapatilir.Sizce biraz garip degilmi.Hic düsündünüzmü bu komploya kimler kurabilecek oldugunu?yooo düsünecek kafasina yoracak kim kaldi?Ergenekoncular masa olarak kullandiklarinin islerine basariyla bitirdiklerine görünce sevincten göbek atiyorlar.Dünyada Türkiye den baska ülkenin olmadigina düsünen zavallilara barisin ne anlam geldigine ögretmeklazim

ekrem
14-12-2009, 20:14
Allaha şükürler olsun parti kapatıdı ama benim için eksikler var daha en azından beş millet vekili daha vekilliklerinin düşürülmesi dahaiyi olacaktı M.vekili olarak geçinen bu milletten maaş alan milletin eyliği için değilde koltuklarını sağlamlaştırmak için çalışan adi ruhlu Kan akıtmayı şeref sanan şerfsizlerden bir nebzede olsa kurtulmak beni çok sevindirdi beni haklı bulanlara selam.....

akin 3641
15-12-2009, 18:42
ya arkadaşlar foruma mesleğimizle ilgili yorumlar yapalım bırakalım herkes kendi işini yapsın

aliharbiye
15-12-2009, 19:18
katiilerin yeni partileride hazır yahuu arkadaşlar şu 2 bayan varya mecliste olan iki bayandan bahsediyorum kürsiye çıkıp utanmadan halen pkk sloganları atıp pis pis konuşuyorlar bunları varya TC kimliklerini ellerinden alıp kanlarını fare'lere içirecen varya aslında doğudan bütün doktor sağlık ocaklarını öğretmenleri alacan ölece bırakacan bakalım o kafayla kaç gün giderler kimlikle türkiyenin neresine gidersen git sana kimse bişey demiyor yeterki devlete karşı gelme başın sıkıştığı yerde askerden polisten yardım iste yardımda görürsün bunlar varya şimdide yüzbinleri katlettiren şerefsiz öcalanı hapisten çıkarın diyorlar eee çıkarırsanız pkkyi kontrol altına alırım diyor aslında onu hapise tıkmıyacan hiç kimseye haber etmeden gebertmeliydiler bir sürü insanı katlettiren katile hapismi uyguluyacan vur kafasını gitsin şerefsiz bunlara insan demek bile yanlış ahhh ahhhh be arkadaşlar konuşacak o kadar şey varki ama konuşamıyoruz işte internet polisi göreve başlamış bile

cetindeniz
15-12-2009, 19:44
Ünlü düşünür konficyüs ne demiş biliyorsunuz Tatlı dille konuşmayı alışkanlık haline getir. Nitekim demişler: "Her kimin dili tatlı olursa dostları çok olur."
ama bakıyorumda yazanlara adeta dostdan ziyade kendiini kaybeden insanlar olmuş her ne olursa olsun öyle kulanılan küfürler sizin ayıbınızdır unutmayın bazı küfürlerde vardır sahibine yakışır :bangin:

cematik
15-12-2009, 20:30
olacağı buydu belalarını sonunda buldular insanın kendi kendine ettiğini düşmanı bile etmez....derler ya kendi çevirip oynadığı filkimleri kendileri izler artık.

murat dogan
16-12-2009, 17:40
kapatılması iyi oldu ama yeni sini hmen kurarlar sadece ihanetin mazeriti olmaz bunlar ihanet ve şerefşizlik peşinde devlet bunların cezasını vermeli yoksa halk elbette verecek

brymen
18-12-2009, 22:31
bencesadece siyasetten degil hayatlarına son vermek lazım

satelcom
01-01-2010, 23:57
parti kapatılmasına karşı olan arkadaşların dikkatine:sadece demokrasilerde parti kapatılır.komünist ülkelerde ve faşizmle yönetilen ülkelerde parti kapatılamaz.gerçi %10 seçim barajının olduğu ülkelerde demokrasiden bahsedilmesi abesle iştigaldir.anayasa mahkemesinin aldığı kapatma kararı son derece yetersizdir.sadece 2 kişinin vekilliği düşürülmüştür.halbuki 20 sinin birden vekilliği düşürülüp ömürboyu siyasi yasak getirilmeliydi.bu ülkede kürt sorunu yoktur.türkiye'yi bölmek isteyen kaşarlaşmış emperyalist adi ve aşşağılık ingilizlerin ve onun çırağı abd nin işbirlikçiliğine soyunmuş pkk ve yandaşları vardır.abd nin bop projesi eşbaşkanı olduğunu defalarca ifade eden bop eşbaşkanı işbirlikçileri vardır.apo asılmadıkça ve kandile topyekün imha harekatı yapılmadıkça maalesef ab-abd-ingiliz himayeli bu terör açılım-saçılım harekatlarıyla devam edecektir.bir sürüyü dağıtmak için önce sürünün çobanını yok edeceksin.çobansız sürü yok olur.suçun cezasız kaldığı bir ortamda suçu engellemek mümkün değildir.