Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : dtp kapatıldı ama;

ukkus
13-12-2009, 21:48
dtp kapatıldığı gün partinin eşbaşkanı ahmet türk'ün oğlunun askere gittiğini medyadan öğrendim. vatana millete hayırlı olsun da benim şahsi görüşüm şu ki bunlar meclisten sonra ordunun içine kadar damı girebilecek güçte. bugün yarın acemi eğitiminden sonra bu askerin çatışma bölgelerinden birine dağıtımı çıktığını ve bir çatışmaya girdiğini düşünelim. kime silah sıkacak?. acizane görüşüm şu ki ikinci dağlıca maalesef rahatlıkla gerçekleşecek. bu tip insanların terör örgütleriyle irtibatının önüne geçmek tabiiki komutanlarının insiyatifinde. bunu biliyorum. ben 15 yaşında askeri okulda okurken anamdan babamdan harçlık istemek için bir mektup yazdığımda başıma gelmdik kalmazken şimdi bunlar teknoloji imkanlarıyla kimbilir neler yapacaklar. ben 42 yıl önce orduya katılırken güvenlik soruşturmasına tabi tutulup yedi ceddim araştırıldktan sonra kabul görmekle bugün anayasa mahkemesinin kapattığı bir partinin eşbaşkanının oğlunun (T.C.) askeri olarak askerlikle şereflendirilmesine bir anlam veremedim. inşallah bu adama zorla askerlik yaptıracağız diye başımız ağrımaz.

kesmin
14-12-2009, 02:34
ben ne DTP ,nede PKK sempatizanı değılim sadece objektif düşünen çevreme kendi penceremden bakan birisi olarak ahmet Türk'ün oğlunun askere gitmesinde ne sakınca var diye düşünüyorum o'da TC vatandaşı değilmi askerlik borcu değilmi.ama suç işlerse cezasını çeker . şu ayrımcılığı yapmayalım ne olur herkese ön yargılı bakmayalım bu memleket hepimizin hep birlikte kardeşce yaşayalım ,yılardır böyle yaşamadıkmı. kimin kürt asker arkadaşı yok. bu zamana kadar kürt türk'ten, türk kürt'ten kız alıp verdik halada alıp veriyoruz biz etle tırnak gibiyiz .mesele şu arkadaşlar türkiye cumhuriyetine karşı savaşan halkımızı ve askerlerimizi şehit eden sokaklarımızı yakan yıkan eşkiyalarla sonuna kadar mücadele etmek boynumuzun borcu ve edeceğizde bu bizim hakkımız kimsenin baskılarına boyun eğmeyeceğiz.insan haklarından bahsedenler bize bir can veremezler onlar konuşsun. ama şu br gerçekki sapla samanı karıştırmayalım.

MUTAF
14-12-2009, 02:39
çocuğun başına askerde bişey gelmesinde o zaman daha kötü şeyler olur gibi geliyo bana...

Hikmet™
14-12-2009, 10:27
çocuğun başına askerde bişey gelmesinde o zaman daha kötü şeyler olur gibi geliyo bana...

ne gibi kötü şeyler olacakki bir iki konuşurlar sonrada susarlar

toycan
14-12-2009, 12:14
krallar gibi bakarlar ejdere siz korkmayın başbakan o işe de el atmıştır bizim birşey düşünmemize gerek yok ben askerlik yaptığım zaman ermeni yahudi ve ensesi kalın kürt arkadaşlara gereğinden fazla müsamağa gösteriliyordu fazla değişen birşey olmaz bence bizin cocukların korkması lazım adam yarın silahı cekip vurabildiğini vurup vuramadığını kacırmak istemesin daha önce böyle bir olay yaşanmıştı

veyselbakan
14-12-2009, 14:31
toycan abi orası asker ocağı orada torpil olmaz orada ensesi kalında olmaz o silahı çekip ateş etmek biraz cesaret ister ondan sonra oylum oylum selvi boylum olur orada bende askerlik yaptım hemde kürt arkadaşlarımla hatta kürt kardeşlerimle çünkü biz orada arkadaş değil kardeştik hala da mardinden diyarbakır bismilden urfadan ararlar ben ararım tlf nu açtığımızda birbirimize kardeşim diye hitap ederiz bir arkadaşımda aşiret reisinin oğluydu ama dedim ya orası asker ocağı ayrım yoktu o da nöbet tuttu bende kısacası askerlikte ne yapılması gerekiyorsa en iii şekilde görevlerini yerine getirdiler ayrımsız torpilsiz saygılar!