Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türk tv kanallarına yasaklar...

MOKUR33
13-01-2010, 17:17
çocukların ve yetişkinlerin kafasını bulandıran yayınların gösterilmesi nedeni ile yasaklar geliyor.ilk siftah kanal 1 den oldu.şuan kanal yasaklı olduğu için reklamsız çevre programı gösterecek mecburen.
bence çok geç bile kalındı bu tv lerin başı bozukluğu hat safhaya çıktı. gündüz türk tv lerini izleyin hep kavga dövüş programları.evlilik boşanma programları,bunları yetişkin insanlar izledikçe kafaları bulanıyor ve ailelerde aksaklıklar boşanmalar kavgalar oluyor.
izleyince ben bile çıldırıyorum. aile sırları olacak bütün sorunlarını tv lere çıkıp haykırıyorlar.annesi böyle yapmış,kaynanası şunları yapmış,kocasıyla şu şekil yatmış vs.
bu şekil programları kökten kesmeleri gerekir. biraz izledim iğrenç sözler ve iğrenç görüntüler oluyor gündüz veriler kadın programları.
diğer uydulardaki yabancı kanalların hepsini gezinin ailesini çıkarıp bu şekil uslüpsüz yayın yapan kanal bulabilecekmisiniz.
RTÜK bunun önlemini en iyi şekilde alması gerekir...

cilginizmirli
15-03-2010, 19:59
Söylediklerine katılıyorum arkadaşım.Ben sırf bu yüzden senelerdir gündüz kuşaklarını hiç izlemiyorum.İnternet imdadıma yetişiyor.Yada yabancı film izlemeyi tercih ediyorum.

Creed
15-03-2010, 20:04
Söylediklerine katılıyorum arkadaşım.Ben sırf bu yüzden senelerdir gündüz kuşaklarını hiç izlemiyorum.İnternet imdadıma yetişiyor.Yada yabancı film izlemeyi tercih ediyorum.

Ne varsa internette var bende eski dzileri seyrediyorum net olmasa ne yapardık tv ler sacma sapan programlarla dolu

aliharbiye
15-03-2010, 20:08
en çok huylandığım ve birtürlü sevnediğim sevemiyeceğim şu kurtlar vadasi dizisi varya ben rtük başkanı olsam kurtlar vadisi adlı filmi oynatacak kanalı ebediyen kapatırdım vallahi neymiş derin devlet böyle bu yönetimde olan bir karanlık derin devlet için kim hangi insan yaşamak ister ve hangi vatandaş ülkesine güvenebilir bence bu gibi diziler tamamen yıyandan kaldırılmalı.

Efe Takmaz
15-03-2010, 20:13
Özellikle Şu Evlilik Programlarını Kaldırsalar Hergün Bir Yenisi Ekleniyor Kaldırılacağına

Catapult®
15-03-2010, 20:46
Evet bu konuda çocukları unutmamalıyız biz eskiden pokemon digimon felan filan izlerdik artık onları koymuyorlar saçma sapan çizgifilmler ön safada yok kayyomuş barbiemiş bune ya? D:

34hasan40
15-03-2010, 22:07
nette hepsi varda gb tıda yiyo kardeş..ne varsa uyduda var..

rewal
15-03-2010, 22:46
en çok huylandığım ve birtürlü sevnediğim sevemiyeceğim şu kurtlar vadasi dizisi varya ben rtük başkanı olsam kurtlar vadisi adlı filmi oynatacak kanalı ebediyen kapatırdım vallahi neymiş derin devlet böyle bu yönetimde olan bir karanlık derin devlet için kim hangi insan yaşamak ister ve hangi vatandaş ülkesine güvenebilir bence bu gibi diziler tamamen yıyandan kaldırılmalı.

Sevmiyorsan izleme kardeşim,kumanda elinde tv önünde,aç istedigin şeyi seyret sen sevmiyorsun diye dizi kaldırılsın, ben sevmiyorum diye bilmem hangi proglam kaldırılsın keyfe göre uygulama yok öyle,daha önce kurtlar vadisinin terör dizisi kaldırldı göbek attılar bazıları(onların kimler oldugunu herkes biliyor)ama bak şimdi SAMAN tv ye yok tek türkiye,yok kahramanlar bir sürü terörle ilintili diziyi gösteriyor,neden kimse o diziler için kaldırılsın demiyor,terörse terör oradada işleniyor,ama amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek,bunu hepimiz görüyoruz.Açın bez bebek izliyin derin devleti izlemek istemiyorsanız.

numbai
15-03-2010, 22:59
kotasızlar için bence en iyisi internet ...

pamuk
16-03-2010, 00:20
kotasızlar icin en guzeli net ben bile tv programları secerek izliyorum turk aile yapısına ve turk gencligine zedeleyecek kelime ve davranısların buldugun programları bakmıyorum ancak tv konulan isaretlerde bence biraz aksaklık var gibi dusunuyorum ornek kurtlar vadisi 16 yas izleyiciye uygun degildir benim kanattımce bez bebek selena gibi diziler sacma buluyorum ve cocuk yasta kısılerınde kafasın bulandırmaktadır. ben asla cocuklarıma izletmem selena bez bebek gibi dizileri zevkler tartısılmazdır. eger tvler ve özel tvler olmassaydı bircok seyı asla bilemeyecekti...