Orijinalini görmek için tıklayınız : Türksat 3D test yayınına başladı
Arkadaşlar Türksat uydusunda 12685/30000/H frekansında 3D test yayını başladı.Şu anda üç boyutlu film gösteriyor eğer gözlüğünüz varsa izleyebilirsiniz.
digital_52
20-01-2010, 19:04
cok berbat görüntü
Üç boyutluda o yüzden gözlük varsa güzel.
digital_52
20-01-2010, 19:11
yaşımız genc buyüzden gözlüye gerek yok usta hehehe
Bencede doğru söylüyorsun.
gözlük aldıgımız zaman okmi bu iyi bir haer
yakın mı uzakm gozluk olsun
yengec71
20-01-2010, 20:54
eve gideyim hemen deneyeceğim gözlüğümde vardı :)
şimdi baktım gerçektende görüntü berbat acaba bu 3 boyutlu gözlükleri nereden bulabiliriz
Benim kız bayıldı,''gerçek gibi gösteriyor'' diyorr :)
Şimdi bende baktım gercek ten bu cok guzel bırsey
hemen gozluk bulucam
iyide gözlüğü nereden bulacağız
iyide gözlüğü nereden bulacağız
bende onu bulmaya çalısıyorum bulursan bıtanede bana kargola bı zahmet :)
aramayın arkadaslar kendınızde yapabılırsınız buyrun bakın...
İşte Genç - Yaşam - 3D Gözlük Yapımı (Only the registered members can see the link)
gözlügü var bende mükembel tek kelimeyle size birde izlemeniz için bedava gözlük bulacagınz bir yer öneriyorum habertürk gazetesi her cumartesi üç boyut dergiyle bedava veriyor bu yayın çıktıgından dolayı işallah vermemezlik yapmaz 4 haftadır ben alıyorum bende şuan 4 adet var ilgilenlere duyrulur
gözlügü var bende mükembel tek kelimeyle size birde izlemeniz için bedava gözlük bulacagınz bir yer öneriyorum habertürk gazetesi her cumartesi üç boyut dergiyle bedava veriyor bu yayın çıktıgından dolayı işallah vermemezlik yapmaz 4 haftadır ben alıyorum bende şuan 4 adet var ilgilenlere duyrulur
çok ıyı ya ınsallah vermemezlık yapmazlar
zeusking
01-02-2010, 20:35
gerçekten süper bişey bu inşallah devam eder
kardeş bitane yollarsın heralde bize :)
sileliersin
01-02-2010, 21:31
selam arkadaşlar ist.da nerelerde satılır bu gözlük 1milyoncularda varmı acaba :))))
selam arkadaşlar ist.da nerelerde satılır bu gözlük 1milyoncularda varmı acaba :))))
:puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: 1 milyoncular :D
digital_52
01-02-2010, 21:49
daha neler cıkacak bakalım hehehe
nizamettin
02-02-2010, 21:35
:puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: :puah: 1 milyoncular :Darkadaşlar iyi akşamlar benim bütün uydular gittineden acaba hava şartlarındanmı yoksaiişimdiden teşekkürler
:(
digital_52
02-02-2010, 21:36
arkadaşlar iyi akşamlar benim bütün uydular gittineden acaba hava şartlarındanmı yoksaiişimdiden teşekkürler
:(
olabilir arkadaşım :49::49::49: