PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AKŞAM 7 SABAH 7 BEDAVA Turk telekom kampanyası

Editor
22-01-2010, 19:32
Türk Telekom, düzenlediği yarıyıl tatili kampanyası ile 22-28 Ocak 2009 haftası boyunca Türk Telekom hattı olan herkese saat 19.00'dan sabah 07.00'ye kadar şehirlerarası ve şehiriçi 3 bin dakika bedavagörüşme hediye ediyor..

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, grup olarak ev ve iş telefonlarından GSM'ye, genişbant internetten, yazılıma, çağrı merkezine kadar geniş alanda faaliyet gösterdiklerini hatırlattı.

Son dönemde pazara sundukları ürünlerden wirofon ile ev telefonunun mobil hale geldiğini, Vitamin ile eğitim içeriklerinin online ve interaktif şekilde sunulduğunu anlatan Demircan, �Türk Telekom Grubu tarafından geliştirilen bu teknolojilerin yurt dışına ihraç edildiğini görmek de ayrı gurur kaynağı bizim için. Dünyaya Türk inovasyonunu sunmaya devam ediyoruz dedi.

BEDAVA DAKİKALAR İLE TRAFİK ARTTI

Demircan, Türk Telekom olarak Kurban Bayramı ile birlikte özel günlerde �bedava� dakika vermeye başladıklarını, kampanyalarının yılbaşında da devam ettiğini belirterek, şu bilgileri verdi:

Özellikle ev ve iş telefonlarına yönelik özel günlerde bedava konuşma imkanı veren kampanyalarımızın büyük ilgi gördüğünü, kullanım oranlarından gördük. Kurban bayramında şehirlerarası konuşma trafiğimiz bir önceki bayrama göre yüzde 46 artarken, yılbaşında müşterilerimize sunduğumuz bedava dakikalar ile şehirlerarası trafik yüzde 111 arttı

Özel günlerde sundukları �bedava� dakika kampanyalarına yarıyıl tatili kampanyası ile devam ettiklerini bildiren Demircan, bu kampanya ile 2 saat yerine 1 hafta boyunca bedava konuşma olanağı sunduklarını söyledi.

Demircan, 22-28 Ocak 2009 haftası boyunca Türk Telekom hattı olan herkese saat 19.00'dan sabah 07.00'ye kadar şehirlerarası ve şehiriçi 3 bin dakika bedava görüşme hediye ettiklerini kaydetti.

Kampanya için başvuru, taahhüt gerekmediğini ve ek ücret istenmeyeceğini vurgulayan Demircan, Türk Telekom hattına sahip olan herkesin, herhangi bir koşul olmadan bu kampanyadan da faydalanabileceğinin altını çizdi.

hallederiz
22-01-2010, 19:49
her ay hiç konuşmadan 11 tl para alıyorlar bunun neresi ücretsiz oluyor ben anlamış değilim

Admin
22-01-2010, 20:20
Bende vodafone 50 tl cep limitsiz var sabit hatlara ve vodafone içi bedava konusuyorum artık sabit hatları kullanan cogu kesim kalmadı bende bile süs niyetine duruyor telefon

MUTAF
22-01-2010, 21:03
Bende vodafone 50 tl cep limitsiz var sabit hatlara ve vodafone içi bedava konusuyorum artık sabit hatları kullanan cogu kesim kalmadı bende bile süs niyetine duruyor telefon

Bende Turkcell aylık 1 tl Turkcell içi 180dk++120dk her yöne(1tl) var. Turkcell içi 180 dk konusuyorum. artık sabit hatları kullanan cogu kesim kalmadı bende bile süs niyetine duruyor telefon..

aynen hocam :)

digital_52
22-01-2010, 21:15
her ay hiç konuşmadan 11 tl para alıyorlar bunun neresi ücretsiz oluyor ben anlamış değilim
valla telefon etmiyorum her ay 10 ytl ödüyorum katılıyorum

Hikmet™
22-01-2010, 21:28
Bende Turkcell aylık 1 tl Turkcell içi 180dk++120dk her yöne(1tl) var. Turkcell içi 180 dk konusuyorum. artık sabit hatları kullanan cogu kesim kalmadı bende bile süs niyetine duruyor telefon..

aynen hocam :)

hepsine 1 tl mı veriyon abi eğer 1 tl veriyosan aynından banada yolla bi zahmet :D

MUTAF
22-01-2010, 23:21
hepsine 1 tl mı veriyon abi eğer 1 tl veriyosan aynından banada yolla bi zahmet :D

aynen aylık 1 tl. 3 ayda bi fatura geliyo oda 3tl ediyo :)
haftada 2 gunde full bedava konuyom oda bu bedavanın içinde...

ALPASLAN_
23-01-2010, 01:31
aynen aylık 1 tl. 3 ayda bi fatura geliyo oda 3tl ediyo :)
haftada 2 gunde full bedava konuyom oda bu bedavanın içinde...

en baba tarife sizin tarifeymiş üstad hala kayıt alıyorlarmı?

MUTAF
23-01-2010, 02:54
halen kayıt alınıyor...

ayan
23-01-2010, 11:48
Türk Telekom önce insanlar konuşmadan aldığı sabit ücreti kaldırırsa kendisi içinde bizim içinde iyi olur, Eğer İnternet aynı fiyata başka altarnatifim olsun. Hem telefonu hemde interneti iptal ettireceğim. Sırf haketmeden aldığı sabit ücret için

metinkosker77
27-02-2010, 19:36
aynen öyle ,basri bey şu tarifeyi biraz açarmısınız.