Orijinalini görmek için tıklayınız : sunny 9011fta
memati64
22-01-2010, 23:37
selam arkdaslar benim bi sorum olacak bilgisi olanlardan cevap bekliyorum
at 9011 fta cihaz var ben buna kke sofcam atmak istiyorum ama bir turlu atamiyorum cihaz acilis i L 102 ile aciliyor acaba ne yapmam gerekir yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler simdiden:49:
selam arkdaslar benim bi sorum olacak bilgisi olanlardan cevap bekliyorum
at 9011 fta cihaz var ben buna kke sofcam atmak istiyorum ama bir turlu atamiyorum cihaz acilis i L 102 ile aciliyor acaba ne yapmam gerekir yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler simdiden:49:
cihazınızda SARI+EXIT+KIRMIZI+MENÜ bastığınızda KE Y bölümü açılıyormu eğer açılırsa SARI tuş ile K eyleri load default yapın sonra EXİT ileçıkın emu aktif hale gelecektir. daha sonra KK+ dosyasını yüklemeyi deneyın.
memati64
23-01-2010, 00:00
cok tesekkur ederim volkan kardasim evet emu aciliyor bi deneyim tekrar donerim size ...
not.. bir kac defa denedim makinanin on panelinde L 102. donup duruyor hic hareket yoktu.. acaba BL 2,19v mu yuklemem gerekir once kuru kafa yani...
cok tesekkur ederim volkan kardasim evet emu aciliyor bi deneyim tekrar donerim size ...
not.. bir kac defa denedim makinanin on panelinde L 102. donup duruyor hic hareket yoktu.. acaba BL 2,19v mu yuklemem gerekir once kuru kafa yani...
Animasyonlu seriye kurukafa atılmaz arkadaşım..
memati64
23-01-2010, 00:19
peki yardiminiz icin cok tesekkur ederim saygilar