Orijinalini görmek için tıklayınız : explorer hatası alıyorum ve foruma giremiyorum...
aliharbiye
01-02-2010, 16:49
Merhaba saygı değer arkadaşlar dün bilgisayarıma format attım ve bugün foruma girmek istedim ama explorerda hata alıyorum ve sayfa açılmıyor ie8. yeniden yükledim ve sorun halen devam ediyor aldığım hata aynen şu şekilde Bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olmak için, Windows bu programı kapttı Adı Internet Explorer Yayımcı Microsoft Corporation iletiyi kapat diyorum adres çubuğunda böyle bir hata geliyor res://ieframe.dll/acr_depnx_error.htm#supersatforum.com,SupersatForum - Guncel Forum Sitesi (Only the registered members can see the link) bu beladan kurtulmam için ne yapabilirim saygılarımla aliharbiye
aliharbiye
01-02-2010, 17:03
Arkadaşlar bu hatayı hemen hemen bgirdiğim bütün forumlardan alıyorum ve nette explorer ile dolaşamıyorum şimdi ie8. program ekle kaldırdan kaldırmak istedim ama kaldır ibaresi yok bende regeditten sildim i8. yeniden download edip yüklüyorum eğer olmasa sanırım tekrar format atacam tabiii çare bulmasam.....
aliharbiye
01-02-2010, 17:27
firefoxta hata yok arkadaşım sorun explorerda.
İE8 windows bileşenlerini ekle kaldırdan kaldır
sistemini ccleaner ile temizle çerezler ve kayıt defteri onarımı yaptır
pc yeniden başlat yeniden kur
bu arada işletim sistemin nedir ???
aliharbiye
01-02-2010, 20:58
İE8 windows bileşenlerini ekle kaldırdan kaldır
sistemini ccleaner ile temizle çerezler ve kayıt defteri onarımı yaptır
pc yeniden başlat yeniden kur
bu arada işletim sistemin nedir ???
işletim sistemim xp bu arada dediklerini sırayla uyguladım ama malesef sorunum halen devam etmektedir sanırım kurduğum son xp cd. hata olsa gerek yarın sabah yine formatlıyacam umarım bu sorundan kurtulurum saygılarımla aliharbiye
başka bi cd ile format at modifiye olanlarından atma
kılavuzlu
02-02-2010, 00:25
değerli dostum bir zamanlar benimde başıma gelmişti buna benzer bir sorun ben de çok uğraştıktan sonra WinASO Registry Optimizer adlı proğramı kurdum ve internet explorer deki bölümün bütün şıklarını işaretledim ve tarattım yani benim sorunum düzelmişti. bu proğram bende var ama sana nasıl vereyim yada buraya nasıl koyayım o dosyayı bilmiyorum inşallaah sorununu çözersin google den aratabilirsin saygılar sunarım.
değerli dostum bir zamanlar benimde başıma gelmişti buna benzer bir sorun ben de çok uğraştıktan sonra WinASO Registry Optimizer adlı proğramı kurdum ve internet explorer deki bölümün bütün şıklarını işaretledim ve tarattım yani benim sorunum düzelmişti. bu proğram bende var ama sana nasıl vereyim yada buraya nasıl koyayım o dosyayı bilmiyorum inşallaah sorununu çözersin google den aratabilirsin saygılar sunarım.
Forumda zaten mevcut...:ranger:
WinASO Registry Optimizer v4.5.3
Only the registered members can see the link
WinASO Registry Optimizer 4.1
Only the registered members can see the link
aliharbiye
03-02-2010, 15:58
arkadaşlar ilginize teşekkürler bilgisayara yeniden format attıım düzeldi şimdilik bir sorun yok ilginize tekrar teşekkürler saygılarımla aliharbiye
arkadaşlar ilginize teşekkürler bilgisayara yeniden format attıım düzeldi şimdilik bir sorun yok ilginize tekrar teşekkürler saygılarımla aliharbiye
format aslında iyi değil...:tsk:
aliharbiye
04-02-2010, 21:21
Ayran arkadaşım formatın bilgisayar için kötü bişey olduğunu daha öncede duymuştum ama ne derecede sakıncalı bilmiyorum onsuzda olmuyor malesef ama belki inanmasın yaşadığım bu sorundan dolayı 1 günde 5 defa format attım 5. bilgisayar sorunsuz çalışmaya başladı sebebide ne çıktı biliyormusun dostum nod32 ile spyware terminatör adlı antivirüs programlarını birden ikisini kuruyorum ve birbirlerini virüs olarak görüp bilgisayarı donduruyorlardı