Orijinalini görmek için tıklayınız : dreambox sıfırım forum da yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekürler
blacker00
04-02-2010, 00:52
gemini bi img. mi yoksa bi program mı? eğer img ise hangi programla yükleniyor dreambox a
bi sorum daha olucak iki adet 90 lık çanak aldım 4 adet te lnb birini türksat için diğer üçünüde hotbird thor ve w3 için kullanmak istiyorum dreambox a her uydu için ayrıyetten yazılım atmak gerekiyormu yoksa otomatik olarak tanıyormu duyduğum kadarıyla next nextstar thor için başka hotbird için başka yazılım istiyor şimdiden teşekkür ederim
hoca bu tur konuların hepsi sitede var az arastır bulursun
gemini bi img. mi yoksa bi program mı? eğer img ise hangi programla yükleniyor dreambox a
bi sorum daha olucak iki adet 90 lık çanak aldım 4 adet te lnb birini türksat için diğer üçünüde hotbird thor ve w3 için kullanmak istiyorum dreambox a her uydu için ayrıyetten yazılım atmak gerekiyormu yoksa otomatik olarak tanıyormu duyduğum kadarıyla next nextstar thor için başka hotbird için başka yazılım istiyor şimdiden teşekkür ederim
Gemini image'dır..Dream up programıyla yükleme yapabilirsiniz..!
Her uydu icin ayrı yazılım atmaya gerek yok.
Bilginize
blacker00
04-02-2010, 17:07
teşekkürler hcakir
blacker00
04-02-2010, 17:08
pasa78 burası forum sitesi sanırım nerden baslıcamı bilseydim zaten sormazdım
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
senın avrupadakı antenın bu sekılde ayarlanması lazım arkadasım takıldıgın yerlerde yardımcı olurum kolay gelsın avrupadakı anrenınden ufak ayarayrıntıları merkez hotbirt yap antenın arkasından baktıgında multifeet sıstemını merkez lnb nın belıne tak ama fazla sıkma sonra antenın arkadan baktıgımızda sag tarafa astra 19 merkez lnbenın solunada digitürk ayarlayabılırsın fakat görerek yapman lazım yagnı yanında mönütörolmalı kolaygelsın yardımcı olabıldıysen ne mutlu ban:45: