PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Canak Anten Yardimi

kapadokyali25
04-02-2010, 02:13
Arkadaslar Sitenize Yeni Uye Oldum Ilk Mesajim Oncelikle Guzel Bir Site Herseye Cevap Var Kurucularin Ellerine Saglik

Anlayanlar icin Soyle Bir Sorum Olacakti ?

Bende Suan Turksat a Kurulu 1 LNB ile Sadece Ona Kullaniyorum

Simdi Bir Canak Alacagim Bu Canak 120 Lik mi Olmali Dahami Buyuk ?

Ofset Canak mi Olmali? Yada Parabol mu Olmali?

Birde LNB Kalitesi Fark Ediyormu ?

Cunku Bir Canaga Ben 3 LNB Baslik Takmak Hotbird Astra Sirius Yada Baska Bir Uyduya Yonlendirmek Istiyorum Hangisinden Daha Cok Verim Alabilirim ?

Birde Bu Uydulari Ayarlarken Ilk Olarak Hotbirde Ayarlasam Sabitlesem Digerlerini Bulmam Kolay Olabilirmi YAda Kolay Olan Baska Bir Yontem Varmi ?

Yardimlariniz Icin Simdiden Tskler

TEKNİSYEN101
04-02-2010, 10:23

cvp:Bulunduğun bölge için 120 lik yeterli.

cvp:105 cm üzeri çanaklarda parabol olması daha iyi fakat ofset olursa daha kolay aparat takabilirsiniz.(diğer uyduları eklerken)

cvp: Normal lnb almanız yeterli starsat-inpax vb

Cunku Bir Canaga Ben 3 LNB Baslik Takmak Hotbird Astra Sirius Yada Baska Bir Uyduya Yonlendirmek Istiyorum Hangisinden Daha Cok Verim Alabilirim ?

cvp:Hotbird daha kullanışlı diğerlerini aparat ile alabilirsin.

Birde Bu Uydulari Ayarlarken Ilk Olarak Hotbirde Ayarlasam Sabitlesem Digerlerini Bulmam Kolay Olabilirmi YAda Kolay Olan Baska Bir Yontem Varmi ?

cvp:evet

Birde aşağıdaki linkte bulunan konuları inceleyiniz.

Uydu Kurulumları Hakkında Genel Bilgiler - SupersatForum (Only the registered members can see the link)

mehmetsadi
04-02-2010, 11:29

cvp:Bulunduğun bölge için 120 lik yeterli.

cvp:105 cm üzeri çanaklarda parabol olması daha iyi fakat ofset olursa daha kolay aparat takabilirsiniz.(diğer uyduları eklerken)

cvp: Normal lnb almanız yeterli starsat-inpax vb

cvp:Hotbird daha kullanışlı diğerlerini aparat ile alabilirsin.

cvp:evet

Birde aşağıdaki linkte bulunan konuları inceleyiniz.

Uydu Kurulumları Hakkında Genel Bilgiler - SupersatForum (Only the registered members can see the link)

sana katılıyorum

Hikmet™
04-02-2010, 12:53
taknisyen arkadaşımız 1 1 anlatmış :)

kapadokyali25
04-02-2010, 16:02
Tesekkurler Teknisyen Kardesim