PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Orjinal 500 s ile klon 500 s arasındaki fark

kaant288
07-02-2010, 01:36
Arkadaşlar Benim evimde orjinal 500 s var.(Kayanın cihaz). bizle beraber aynı interneti kullanan komşu var. ondada 500 s var (klon). Ben pc den dreambo viewer ile ip leri girdiğimde. Onun cihazda tıkladığım kanal 2 sn içinde gelirken.Benim cihazda şifresiz kanallar bile gelmiyor bazen.Normal tv izlerken şifreleri çözmede bi sıkıntısı yok ancak. pc den seyretmeye gelince komşununkinde takılma olmazken benim cihazda bazen görüntü bile gelmiyor.Bunun nedeni nedir acaba bi yardımcı olabilirmisiniz?

hostave
07-02-2010, 01:46
bende de klon cihaz var ve bağlantıda sorunum yok

Admin
07-02-2010, 02:35
Bende dm500s yok ama inpax5100 var onlada sizin yasadıgınız durumu yasamadım.Sizin bilgisayarınızın işletim sisteminizi yazarsanız yardımcı olabilir.Bilgisayarda birden cok programalr calısırkende sorun olabiliyor

kaant288
07-02-2010, 20:51
bende de klon cihaz var ve bağlantıda sorunum yok

arkadaşım zaten klonun bağlantısından yana bi sorun yok. klondada bağlanıyorum. Benim kendi orjinal 500 s dede. ama ben programdan komşunun makineye bağlanıp misal atv ye tıkladığımda şak diye geliyo görüntü. Ben kendi evimdeki cihazda atv ye bastığımda ise atv çok geç geliyor.

Diğer arkadaş içinde işletim sistemi xp. onda bi sorun sıkıntı yok. bide benim kendi orjinal cihazda herhangi bir kanala basınca çok geç geliyor. Bazen hiç gelmiyor sorun sıkıntı bu.

plustr
07-02-2010, 22:55
Klon yavaş ve takilma oluyor orjinal de problem olmuyor

kaant288
07-02-2010, 23:37
Klon yavaş ve takilma oluyor orjinal de problem olmuyor

işte bende tam tersi oluyor kardeş.Normal şifreleri çözerken fln problem yok.Mfaraj ile pc'den izlemeye kalkınca Benim kendi makinem orjinal 500s onda takılıyor. Ancak klonda hiç bir sıkıntı yok.