Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Dizi İzleme Siteniz www.dizitv.in Ücretsiz
Arkadaşlar yeni dizi sitemizi sizlerin begenisine sunuyoruz.Supersatforuma ait bu sitede dizilerin en son bölümlerini online,reklamsız ve net bir sekilde izleyebileceksiniz.
Yorum ve Düşüncelerinizi bekliyoruz
*Dizilerin en son bölümleri siteye eklenmiştir.Yakın zamanda dahada cok katagori eklenecektir
*Videoları play tuşuna basktıktan sonra 5-10 Saniye bekleyin Açılacaktır
Alttaki Bannerdan Siteye ulaşabilirasiniz:45:
süper usta.
çok teşekkürler
denem amaçlı ezeli sectim ama izleyemedim :)
zaten az önce oradaydım bizim çocuklara dedim
herhangi dizi kaçırdığınız bölüm varsa buradan izlersiniz..beğendiler...:photo:
emeğine sağlık usta serkan...:45:
süper usta.
çok teşekkürler
denem amaçlı ezeli sectim ama izleyemedim :)
Tekrar bak usta :) sorun yok su an
Only the registered members can see the link
Teşekkürler Serkan perşembe akşamı için iyi oldu GS maçıyla Vadi çakışıyordu ama artık sorun yok diziyi istediğim an seyredebileceğim şimdi :) eline sağlık saygılar,
üstad, ellerine sağlık, görüntü çok iyi, ezeli denedim.
dursun66
15-02-2010, 19:49
teşekkürler serkan kardeş deneme amaçlı kurtlar vadisini seyrettim güzel çalışıyor...
ozdemir310
15-02-2010, 19:55
teşekürler emeğineze sağlık ustatlar:present::clap2:::45:
ayhan2401
15-02-2010, 20:08
süper olmus elinize saglik.
kirmastılı
15-02-2010, 20:38
süper olmuş usta teşekkürler. foruma yakışır:yahoo::yahoo:
mehmet351210
15-02-2010, 21:40
Teşekürler elinize saglık.:present::clap2::
Arkadaşlar dizitv sitemizede uye olabilirsiniz.Böylelikle yorumlarını falan eklerseniz sitenin ilerleyişi açısında çok iyi olacaktır
orun0774
15-02-2010, 23:58
tebrikler serkan usta güzel site olmuş.ben vardiyalı çalıştığımdan bzaı dizileri kaçırıyorum.artık buradan seyredebiliriz,teşekkürler.
tebrikler serkan usta güzel site olmuş.ben vardiyalı çalıştığımdan bzaı dizileri kaçırıyorum.artık buradan seyredebiliriz,teşekkürler.
Teşekkurler hocam site scripti falan lisanslıdır Mesela bu akşam 3 dizi en yeni bölümleri eklendi siteye.Daha basit ve anlaşılır bir site yapma gayreti içinde bulunduk umarım herkesin hoşuna gider
yargıç_1
16-02-2010, 00:08
hayırlı olsun tekrardan
gayet güzel bir çalışma sevgili adminler en kısa sürede film leri yerleştiriyor bu arada 18 şubattaki maçlar için muhakkak kullanacagım bunu ilk maç sonra film elinize salık bu arada bunun çözünürlügüde gayat net ötekiler gibi bulanık degil ayna gibi süper bence.
altay3235
16-02-2010, 00:42
Çok çok teşekkürler.. Ellerinize sağlık..
butregueno
16-02-2010, 06:58
emeğinize sonsuz saygı
Arkadaşlar dizi sitesinde ufak bir problem var akşama düzelecek bilginiz olsun
Hayırlı uğurlu olsun.
Saygılar,
tebrikler serkan usta ama küçük bişi diyecem sitedeki yazılar ve dizilerin resimleri biraz toparlanırsa güzel olur
Only the registered members can see the link
serkan abi sitede üyelik kapalıdır diyor bana bi üyelik yaparsın heralde aynı kullanıcı adı aynı şifre
sitedeki tüm çalışan emeği geçen arkadaşlara canı gönülden teşekkürler
Emeğine ellerine sağlık Slm...
Arkadaşlar dizitv sitemizede uye olabilirsiniz.Böylelikle yorumlarını falan eklerseniz sitenin ilerleyişi açısında çok iyi olacaktır
üye olamadık üyelik kapalı diyor heralde sitede sorun var
Arkadaşlar site aktiftir bilginize Uye olabilirsiniz sitede duzenlemeler yaptık böylesi daha guzel oldu sanırım :) hepsini aç kapa butonuna basarsanız butun diziler kanallar göre acılacaktır
Arkadaşlar site aktiftir bilginize Uye olabilirsiniz sitede duzenlemeler yaptık böylesi daha guzel oldu sanırım :) hepsini aç kapa butonuna basarsanız butun diziler kanallar göre acılacaktır
serkan abi eline sağlık site bu sefer gzl olmuş üyede oldum :)
serkan abi eline sağlık site bu sefer gzl olmuş üyede oldum :)
Begendigine sevindim tüm cevrenizi haberdar ederseniz bizde seviniriz bu sabah sitede sorun cıktı ama tekrardan kurdum yeniden düzenledim benimde tam alışık olmadıgım bir sistem ama yavas yavas çözecez:45:
emeği geçen herkese teşekkürler maçkolikler için süper olmuş görüntü kaliteside gayet iyi tekrar teşekkürler
guzel bir dusunce dizi izle bolumu ellerinize saglik UYE OLDUM biraz once atv nin uzerine tiklayinca bu kotogoride dizi yok diyor yenimi kuruldu burasi Show TV Yeni Sezon Dizileri 2010 : Bu kategoride hiç video yok! boyle yazi çikiyor hep
Üstad çok güzel olmuş, ellerinize sağlık
başarılarınızın devamı dileğiyle,
MURTAZ
sercanarda
17-02-2010, 12:42
teşekkürler ellerinize sağlık
guzel bir dusunce dizi izle bolumu ellerinize saglik UYE OLDUM biraz once atv nin uzerine tiklayinca bu kotogoride dizi yok diyor yenimi kuruldu burasi Show TV Yeni Sezon Dizileri 2010 : Bu kategoride hiç video yok! boyle yazi çikiyor hep
Kategoriler (hepsini aç/kapa) yaparsanız dizilerin hepsi acılır
Begendigine sevindim tüm cevrenizi haberdar ederseniz bizde seviniriz bu sabah sitede sorun cıktı ama tekrardan kurdum yeniden düzenledim benimde tam alışık olmadıgım bir sistem ama yavas yavas çözecez:45:
inşallah çözersin abi :) siteyi başarılanının devamını diliyorum ama bi sorunum var site ile ilgili konuya yorum yazan ilk siz olun diyo ama yorum yazamıyorum bunada bi çare bulunursa sevinirim abi
saygılar...
Ben bu sabah bir kaç dizi izledim çok mükemel ve kesintisiz çok net bu yeni site hepımıze hayırlı olsun,tüm bu site hazırlanmasında ve bundan sonra verecekleri emekten dolayı teşekür eder başarılarını dilerim.ellerinize sağlık kolay gelsin.
Güzel bir hizmet çatışan veya izleyemediğimiz dizileri sayenizde izlemek imkanları için emeği dokunan arkadaşlara teşekkürler ellerine yüreklerine sağlık harika bir hediye dizileri sevenlere herkese Slm....