Orijinalini görmek için tıklayınız : idman tv bisleri
formdaki ustalarımız dan ricam yalınca nex süper plus usb cihazlarla ilgili bu azeri kanalların bis girişleri ile ilgili bilen arkadaşlar ve ustalarımız yardımcı olsunlar açanlar varmı açılırsa bilgilerini burda paylaşalım malum maçlar var yarın butün nex süperplus kullanıcılardan yardım rica ediyorum
(konu sadece nex süperplus usb cihalarla ilgili işlenirse iyi olur)
he vallah bizde izleyemiyoruz.lütfen yardım.........................
Arkadasım yayınlar acık ızlenebılıyo.
Sen oncelıkle cıhazından sunları yap
1-MENU
2-CİHAZ BİLGİSİ
3-KIRMIZI TUŞ
4-1234 ile açılır aynı şekilde kapanır
Sonrada *** lerı buradan bakarak gir Only the registered members can see the link
arkadaşım senin yazdıgınla ne alaka biz keyleri giriyoz ama açmıyor nasıl girileçegine biliyoz ama *** ne cıhaz suuny 14005
draculu45
17-02-2010, 16:20
arkadaşım senin yazdıgınla ne alaka biz keyleri giriyoz ama açmıyor nasıl girileçegine biliyoz ama *** ne cıhaz suuny 14005
menü+2580 yaz *** bölümü cıkar orada biss yazar taploya gel frakans yazan yerden devam et 11554 yazar oraya gelince ok de 10968 yaz oraya alttaki yereke keyleri gir ok de cık izlersin
menü+2580 yaz *** bölümü cıkar orada biss yazar taploya gel frakans yazan yerden devam et 11554 yazar oraya gelince ok de 10968 yaz oraya alttaki yereke keyleri gir ok de cık izlersin
ben bu konun genelde nex süper pluslar için işlenmesini istemiştim vede nex bölümünde açtım konuyu her cihaz için kendi bölümünde konu açılırsa daha iyi çözüm bulacağımızı sanıyorum yoksa hepsi bir birine giriyor konuların saygılarımla
HANNİBAL
17-02-2010, 22:25
arkadaşlar şu anda kanallar açık bende acaba şifresiz mi yayın yapıolar şuanda yardımcı olursanız sevinirim??
Quaresma_12
18-02-2010, 00:07
bende de next 2000 süper plus var eskiden cihaz bilgisine kırmızı tusa basınca şifre sruyordu.ancak gecen gün forumdan yazılım yükledm ve menüler değişti.biss yerleri değişik olmuş.şimdi ki yazlımda cihaz versiyon bilgisi yazıyor ona tıklıyorum boş ekran geliyor kırmıza basınca bişi olmuyor (nba tv,rustavi 2 açık)
taplin 9000 fta açamıyorum yardımmm
asilhan_35
18-02-2010, 17:05
arkadaşlar ben next ye 2000 cx süper plas kulanıyorum yanlız fakat bende içtimai tv paketeki kanalar çıkmıyor sinyal yok diyor ne yapaplazım bana yardımcı olursanzı sevinirim akşama maçlarda var yardımcı olursanzı sevinirim frekansı girdim yeni olan 10968 h 11200 bana yardımcı olursanıoz sevinirim kısa zamanda cevap veren olurs sevinirim şimdidemn çok teşekürler
Baldemir
18-02-2010, 17:20
arkadaşlar ben next ye 2000 cx süper plas kulanıyorum yanlız fakat bende içtimai tv paketeki kanalar çıkmıyor sinyal yok diyor ne yapaplazım bana yardımcı olursanzı sevinirim akşama maçlarda var yardımcı olursanzı sevinirim frekansı girdim yeni olan 10968 h 11200 bana yardımcı olursanıoz sevinirim kısa zamanda cevap veren olurs sevinirim şimdidemn çok teşekürler
Büyük ihtimal canak ayarı bozuk ince ayar gerekiyor, tabi lnb duruş açısıda önemli
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
veyselbakan
18-02-2010, 17:32
Büyük ihtimal canak ayarı bozuk ince ayar gerekiyor, tabi lnb duruş açısıda önemli
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
aynı sinyal yok yazısı bendede çıkıyor ama çanağıın ayarında herhangi bir bozukluk yok sinyal zayıf olabilirmi?
gungor1976
18-02-2010, 17:51
aynı sinyal yok yazısı bendede çıkıyor ama çanağıın ayarında herhangi bir bozukluk yok sinyal zayıf olabilirmi? Bu paket yayının sinyali zayıf. çanağınızın ayar doğruluğunu neye göre tespit ettiniz,diğer yayınların hepsini alabiliyormusunuz?
bu idman tv nin sinyal sorunları cozuldumu bende hala kesik kesik yayın yapıyor acaba sizlerdede boylemi arkadaslar...
Baldemir
18-02-2010, 18:21
aynı sinyal yok yazısı bendede çıkıyor ama çanağıın ayarında herhangi bir bozukluk yok sinyal zayıf olabilirmi?
Olabilir arkadaşım Türksat uydusundaki bazı kanallar frekansları iyi ayar gerekiyor
örnek vermem gerkirse, Ntv, skytürk,stv, cine5 gibi frekanslar ve şimdiki Azeri kanalları gibi tabi resimdeki vermiş oldugum Lnb ayarlarıda çok önemli, zaten çogu arkadaş sinyal yok diyor'ya onların çogunun lnb ayarı olumsuzdur.
alfonso3543
18-02-2010, 20:41
formdaki ustalarımız dan ricam yalınca nex süper plus usb cihazlarla ilgili bu azeri kanalların bis girişleri ile ilgili bilen arkadaşlar ve ustalarımız yardımcı olsunlar açanlar varmı açılırsa bilgilerini burda paylaşalım malum maçlar var yarın butün nex süperplus kullanıcılardan yardım rica ediyorum
(konu sadece nex süperplus usb cihalarla ilgili işlenirse iyi olur)
ya hadi yok mu bissss
alpdemet
18-02-2010, 21:27
uydusu sağlam olanda sinyal sorunu yok fakat bizde şifreye girdi şu an ICTIMAI TV, dolayısıyla GS maçını seyredemeyeceğiz. Varmı yardımcı olacak arkadaş rica etsem?
turancemal90
18-02-2010, 21:48
arkadaşlar bende idman tv diye bir kanal yokki.yazıyorum frekansları çıkmıyor hiç bir şey buunamadı yazıyor
şebeke falan açık durumda ama hiç bir şey çıkmıyor o frekans ta.yardımcı olurmusunuz.
arkadaşlar içtimai tv açmıyor.bilgisi olan varmı