Orijinalini görmek için tıklayınız : 5303 V2.6 Türkçemenü V3.73
:present:5303 trident lere(boot 1.29)türkçe menü v2.6 editli yeni versiyon yazılımdır.
Yazılım conax 6.6.ff.01 loader ile yüklenir.Kanal ve keyler cedith7.4.01.05 ile
yüklenir.
Dosyada hepsi vardır.
Cardshare vardır.
Uydu günc.yoktur.
Süpersat farkıyla güle güle kullanın.
(Kullanan arkadaşlar fikirlerini yazarlarsa sevinirim.)
Bunu rs-232 ile hiç yazılım atılamamış makineye direk atsam sorun olurmu acaba ? makine orjinal v2.22 de
Bunu rs-232 ile hiç yazılım atılamamış makineye direk atsam sorun olurmu acaba ? makine orjinal v2.22 de
Cihazının boot una bak 1.29 ise conax loader ile atabilirsin.sonrada kanal listesini atman lazım.Eğer boot 1.25 ise sitede onun içinde yazılım var onu atarsın.
Yapamam diyorsan msn den ulaş yardım ederim.
Beraber atarız.
(kanal listesi cedith v7.04)ile atılır.
Cihazının boot una bak 1.29 ise conax loader ile atabilirsin.sonrada kanal listesini atman lazım.Eğer boot 1.25 ise sitede onun içinde yazılım var onu atarsın.
Yapamam diyorsan msn den ulaş yardım ederim.
Beraber atarız.
(kanal listesi cedith v7.04)ile atılır.
Teşekkürler usta yazılımı yükledim ve hiçbir sıkıntı yaşanmadı. SoftCamı da yükledim sayende :present:
Arkadaşlar bunda uydudan güncelleme frekansı nedir acaba ? Bunu yaparken menuden ne yapmam gerekiyor bilgi verebilirmisiniz ?
Arkadaşlar bunda uydudan güncelleme frekansı nedir acaba ? Bunu yaparken menuden ne yapmam gerekiyor bilgi verebilirmisiniz ?
Yüklemiş olduğun bu yazılımda uydu güncelleme yoktur.