Orijinalini görmek için tıklayınız : trt sinema. trt yeşilçam .trt nostalji sinema.trt klasik movie
kubilaysa
21-02-2010, 17:51
trt yeşilçam .trt movie .trt klasik movie. trt nostalgi yeşilçam tv .trt cinema .trt sinematürk . trt komedi. trt komeditürk kursun . trt bu kanalları kurmak zorundasın bize 4 haber kanalı kurdun hiç biri izlenmiyor 5. haber tv gerek yok . kurduğun haber kanalları : trt avaz .trt türk . trt 5 anadolu .trt 2. 5 haber kanalı istemiyoruz bize sinema ve dizi kanalları aç ve spor kanalları aç
aynen katlıyoruz tesekkurler
senol_30
21-02-2010, 19:02
çok haklısın kardeş bu knouda bencede
evet sözde devlet tv si ama halkı düşündüğü yok izlenen bi kanalı yok bence
O kanalları actıgı vakit D-smarttan farkı kalmaz diye düşünüyorum :)
dursun66
21-02-2010, 22:40
trt yeşilçam .trt movie .trt klasik movie. trt nostalgi yeşilçam tv .trt cinema .trt sinematürk . trt komedi. trt komeditürk kursun . trt bu kanalları kurmak zorundasın bize 4 haber kanalı kurdun hiç biri izlenmiyor 5. haber tv gerek yok . kurduğun haber kanalları : trt avaz .trt türk . trt 5 anadolu .trt 2. 5 haber kanalı istemiyoruz bize sinema ve dizi kanalları aç ve spor kanalları aç
sana sonuna kadar katılıyorumkardeş....
trt devlet televizyonu olduğu için spor,haber,belgesel içerikli yayınları olur. sonuçta bu işi kâr amaçlı yapan kuruluş değil.
alemci20
21-02-2010, 23:44
aynen katılıyorum bize sinema kanalları aç trt elektirik faturalarından aldığın katkı payının hakkını ver....
TEKNİSYEN101
21-02-2010, 23:48
TRT vergisini aldıklarına göre güzel kanalların açılması milletimizin en doğal hakkı.
saygılar
kavlak74
22-02-2010, 00:40
aynen katlıyoruz tesekkurler
TRT vergisini aldıklarına göre güzel kanalların açılması milletimizin en doğal hakkı
BARIŞMESUT
22-02-2010, 20:31
Tşkler
aynen katılıyorum teşekkürler
kubilaysa
24-02-2010, 15:10
trt sinema kanalı bir an önce açmalı trt bize haber kanalı açma trt sinema istiyoruz bizden yopladığın elektrik paralarının hakkını ver
yıldırım_hy
24-02-2010, 17:20
evet acmıyorsa elek. faturalarındanda kesinti ypılmasın
kubilaysa
24-02-2010, 17:32
evet acmıyorsa elek. faturalarındanda kesinti ypılmasın
katılıyorum sözlerine teşekürler en az 3 tane sinema kanalı istiyoruz ya kanalları açın yada elektrik kesintisi ve tv banrol ve araba satış bandarol parası vatandaştan almayın alıyorsanız bize trt yeşilçam trt nostalgia trtcinema açmak zorundasınız trt . biz haber kanalı istemiyoruz.
kubilaysa
24-02-2010, 18:57
çok haklısın arkadas
bu trt hayırsız türk milletini düşünmüyor hep haber. olmaz böyle
asker_31
24-02-2010, 19:23
trtnin son zamanlarına bakarsak geçmişe göre ii işler yaptıgını görebilrriz bunu sadece geçmişe bakarak söyleyebilriz...tabi ...şimdiye bakarsak trt 1 dışında diger trt kanlarını izlemiyorum
webmasterali
24-02-2010, 20:42
Aynen bende katılıyorum. Elektrik faturalarından TRT payı kesiliyor. Alınan elektronik eşyalardan TRT payı kesliyor. Buna karşılık TRT nin daha geniş izleyici ağı çekmesi için atılım yapması lazım. Sadece spor kanalı, film kanalı, Türk filmi kanalı olması lazım.
arkadaslar kanallara yonelik dusuncelerimiz trt mail olarak iletelim daha net bir cozum buluruz...
rambo4611
01-03-2010, 02:34
:nono:Arkadaşlar TRT nin saymış olduğunuz kanallarının hepsi haber kanalı değildir.TRT AVAZ türki cumhuriyetlerine yapılan yayını TRT TÜRK TRT nin dünyaya açılan haber kanalı TRT 2 kültür sanat kanalı ve TRT 5 ise anadoluya yönelik kanaldır.İçlerinde haber kanalı olan TRT TÜRK o da CNN İNT gibi düşünün amerikanın dünyaya açılan kanalı TRT ninkide TRT TÜRK.TRT 2 ise sadece saat başı haber veriyor diğer zamanlarda ise kültür sanat kanalı.Neyse iyi geceler.......
nuriaksoylu
01-03-2010, 10:05
AZ kaldı zaten yakında dsmart tıda doganın elinden alıp yapar
cine5 aldıgı gibi o da elinde kalır satacak kimse bulamaz .cine5 gala viva max bularda devletin degilmi zaten .kim alıyo elinde patladı devletin ..
kirmastılı
10-03-2010, 20:59
sonuna kadar destek. bu söylediklerimiz birinin kulağına gidermi.:bangin:acaba
A.SÜLEYMAN
10-03-2010, 22:28
trt kanlarını izlemiyorum
Haber lazım ama bu kadar da haber kanalı olmaz ki canım. çeşitlilik şart...